0 oy
890 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,231 puan) tarafından
Görümcem ile aynı apartmanda yaşıyoruz yılbaşından bir gün önce eşim aradı sizde toplanalım mi diye gelelim ni size. Ben çoluk çocuk vurup kafayı uyicam geçti benden diyip kibarca kabul etmedi bana kadın haklı geldi yoruluyor 4 çocukla diye alınmadım bile. Ama yılbaşı günü bize uğradı eşyamı getirdi ful süslenmiş bayramda bile böyle giyinmeyen kadın. Hayırdır dedim valla evim heryer heryerde kocam geldi banyoda çocuklar durmuyor gidip yemek yapcam dedi öyle bi giyindim gündüz dedi. Dün öğrendim ki diğer eltimi   yemeğe davet etmiş yılbaşında onlar bir aradaymış. Beni kandırmış bide onların geleceğini hiç birseyi çaktırmadı ve bana uğradı söylendi ki pat diye çıkmayalım. O gece okadar sıkıldık ki çocuğumla camdan dışarıyı izledik sıkıntıdan eşim 8de uyudu. Çok üzüldüm ya sevmek için sebep arıyorum yok nefret ediyorum bu kadindan

21 Cevaplar

0 oy
(4,434 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Yani siz de gitseydiniz hep bir arada olsaydınız ne vardı ki ne kadar ayıp ya bence koy mesafeni 
(2,231 puan) tarafından
Aynen eltimle de aram çok iyi bi arada çok güzel geçerdi. Onlar başka mahalleden geldi biz aynı apartmandayız hadi çıkın dese nolcak sanki. Veya bize yok derken onlarla planım var dese yine üzülmem onların geldiğini sakladı bizde çıkmayalım diye. Görümcem hergün bende diye beklentiye girdim hakkım vardi
(4,434 puan) tarafından
Valla ayıbı sana değil kardeşine etmis ne kötü öteki kardeş de seninki ne tek baslarına ne yaptılarsa artık istemediler bosver canım sen koy mesafeni o da sana gelmek isterse bahaneler bul ağırlama hiç
(2,231 puan) tarafından
Annesi babası yanimda ya sürekli bi ayağı burda 5 dakika der oturur yer içer saatler olur. Basta bu sebepten çok kavga edip huzursuzluk çıkarttım biraz azaldı ama devam böyle. Anne babası olmasa adım attirmam karakteri hep böyle çünkü
(4,434 puan) tarafından
Kaynanan senin tarafındaysa ona söyle canım hani kızının karakterini bilen biriyse diye diyorum uzak tutarsın en azından
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Vallahi tam hain yaa çakala bak yaa amannn boşver canım sıkma canını 
(2,231 puan) tarafından
Hiç sorma şoka girdim. Onca yalan söyledi. Eve çıkıp iş yapcam kocam evde falan yorgun ayağına yattı meğer eltim oradaymış yemek yapıyormuş ona
tarafından
Ne kadar ayıp yaa eşin biliyor mu peki bunları
(2,231 puan) tarafından
Evet biliyor eşim çok mesafeli gelsin gidelim istemiyor karakteri bu şekilde olduğu için uzak duruyor ablasindan. Ama işte heves etti gitmek istedi ilk kez
0 oy
(960 puan) tarafından
Çok ayıp etmiş size aslında ayıbı sana değil kendi kardeşine hatta 
(2,231 puan) tarafından
Kesinlikle eşim hep mesafeli bu karakteri huyu yüzünden aslında o gece öyle bi heves etti gitmek istedi. Daha da istemez
(960 puan) tarafından
Neyse en azından naparsa yapsın polyanna olanlardan değilmiş eşin, farkında demek
(2,231 puan) tarafından
Yok yok şükür ki eşim benim şansım.  Annesi babası yanımızda ama böyle sık sık gelip anamin evi diyemez eşim izin vermiyor karım yoruluyor der açık açık ama ben desem alınırlar o korudu başta beni öyle devam etti sınırını  bilirler
(960 puan) tarafından
En güzel kendini bilen adam eşin gibidir zaten. Bunun için şükret sen hiç görümceni filan takıp canını sıkma
(2,231 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim öyle yapacam
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Kimse kimseyi çağırmak zorunda değil diye düşünürüm hep ama sizde esin arayıp gelmek istediğini söylemiş o da yalan söylemiş bu yüzden haklı buldum. Soyle bi düşününce de insanın içinde art niyet yoksa veya seviyosa sizi de çağırırdı özellikle aramışsınız cunku
(2,231 puan) tarafından
Şöyle eltimle de aram iyi bi arada olsak bilir yemeği yapar götürürüm tatlı ev sahibini hiç yormam. Ilk gelmeyin dediğinde gram kırılmadım. Veya eltimi davet ettiğini dese beni cagirmasa yine normal bizden önce plan yapmış bozmayalım derim. Ama onlara yemek yaparken bile gizleyip  yalan söyledi onların geldiğini sakladı biz çıkmayalım diye. Görümcem hergün bizde o sebeple beklentiye girdim
(1,367 puan) tarafından
Işte dedim ya canım sen haklısın. Hani hiçbi konuşma olmasa da sizi cagirmasa olabilir derim ama insan özellikle arayınca da geri çevrilmez. Koy mesafeni bence
(2,231 puan) tarafından
Öyle yapacam bundan sonra
0 oy
(932 puan) tarafından
Ay çok ayıp, yuh diyorum yaaa kesinlikle yüzüne bakmam bir daha selami sabahi keserim 
(2,231 puan) tarafından
Nefret ediyorum ama işte aynı apartman kaynanam yanimda görüşmek zorunda kalıyorum daha çıkmam davet de etmem
0 oy
tarafından
Bence bir daha ne git ne de çağır ama gerçeği bildiğini de söyle. Çünkü yüzlerine vurmayınca kendilerini zeki sanıyorlar.
(2,231 puan) tarafından
Kendi laf arasında söyledi dondum kaldım tepki veremedim kayinbabam da vardı terbiyesizlik etmek istemedim.  Ama çarpıttı bi anda eltimler cat kapı gelmişler çok durmayıp kalkmışlar. Eltim gündüz çalışan bi insan öyle cat kapı gitmez kimseye plan yapıp cagirilmadan
0 oy
(712 puan) tarafından
Sen diğer eltin ile konuşuyormuş kusmusun peki
(2,231 puan) tarafından
Yok hayır küs değilim aramizda çok iyi ama oda ev sahibi cagirmayinca haklı olarak hiç burdayım gelin falan demedi
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Çol ayıp etmis mesafeni koy derim bide böyle yaptiğinida biliyorum de yüzübe vur bence
(2,231 puan) tarafından
Allah bildiği gibi yapsın. Ama cidden kalbi okadar kötü ki vurduğu yerden vuruluyor hep görümceleri aynı şeyi yapıyor ina
0 oy
tarafından
Ne kadar iğrenç bir insan ne vardı sizi de çağırsa neden bu insanlar bu kadar yabani
(2,231 puan) tarafından
A.ptal işte başka açıklaması olamaz benim 5 kardeşim var birini birinden ayıramam bu gibi insanlar ayırır.
0 oy
tarafından
Direkt gelme demiş ama sevmediğini de belli etmiş ben olsam birdaha gitmem de gelmem de. Sende ona ev leş gibi müsait değilim de geleceği zman. Ayrıca niye canınız skld ki oraya gitmekle ne ilgisi var ben yalan soylemesine daha çok kızardım. Çocuğu uyutup eşinizle bişeyler yapsaydiniz.
(2,231 puan) tarafından
Her sene toplanirdik bende veya eltimde. Bu sene küçük bebeğim var çağıramadım. Hani alışmışız ya i günü kalabalık geçirmeye tek kalınca sıkıcı oldu ya normal akşamlarda daha eğlenirdik bu kez böyle bi yanlız hissettik
tarafından
Amannn yılbaşına bu kadar anlam yüklemeyin. Kapitalist sistemin dayatmasından baska şey değil.
0 oy
(4,850 puan) tarafından
Sen yakınlık gösterdikce böyle davranan kişilere sinir oluyorum demekki seni cekemiyor bunun başka bi açıklaması yok yani 

Sen iyi olalım yakın olalım dedikçe böyle yapıyorsa kesin cekemiyor
(2,231 puan) tarafından
Çekemediğini  çok belli ediyor annesi babası yanimda ve çok severler beni çok iyi insanlar. Benden önce hep onunla ilgilendiler şimdi herşeyleri ben oldum resmen bi kaşık suda boğacak beni öyle bi nefret. Ama eşiminde  tek bi ablası var 2 de abisi. Ablasindan uzak tutmak istemiyorum hakkıdır. Böyle yapıncada hak ediyor herşeyi diyorum
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Sende bibdaha gitne evine
(2,231 puan) tarafından
Inan ki hiç gitmiyorum ayda bir belki belki. Ama anne babası yanimda yaşıyor bi ayağı hep bende
(6,676 puan) tarafından
Hadi seni anlarımda erkek kardeşini de almamış eve yltuhaf yani
0 oy
(163,489 puan) tarafından
aklin varsa bi daha onun yuzune bakma
(2,231 puan) tarafından
Kesinlikle böyle yapması iyi oldu daha görür o
0 oy
(2,831 puan) tarafından
O öyle yaptı ben senin yerinde olsam bu konuyla ilgili bir söz bulup paylasirdim yaptığı güzel birşey değil sonuçta ***** yerine koymaya çalışmış
(2,231 puan) tarafından
O benim nekadar fena olduğumu bilir onu aynı yerden vurucam güzel bisey olunca hemen arar gel derim eksik kalma. Bi eksik kalsinda görsün
(2,831 puan) tarafından
Bence de sende aynısını yap bir baksın yaptığı güzel birşey mi
0 oy
tarafından
Bu varya seviyorum deyip sevmeyenlerden bunlar böyleleri çok sinsidir
(2,231 puan) tarafından
Kesinlikle  direk sevmiyorum dese uzak dursa daha iyi haftanın en az 3 günü bende ilk kez gidecem dedim beni sevmediği geldi aklına. Keşke bana gelmeden de düşünse
0 oy
tarafından
Bence yüzüne vur ve mesefe koy yaptığı çok ayıp 
(2,231 puan) tarafından
Aynen ya çok gücüme gitti
0 oy
tarafından
Ben aslında size anlam veremedim kadın belli etmiş en başında istemediğini ne diye beklentiye giriyorsun kii kendin diyorsun 4 çocuğu var diye demek kii kalabalık istemiyor hem çoluk çocuk misafir ne kadar az kişi o kadar rahat olur eğlenirim açıkçası evde bir ton insan olunca ev sahibi hizmet etmekten hiç bişey anlamıyor anca getir götür yıka tekrar baştan oluyor ben kalabalık sevmediğim için haklı buldum kırılmayin diyede öyle demiştir
(2,231 puan) tarafından
Haftanın 3 günü 4 çocukla bende olunca yazık değil mi bana. Çocukları okula gidiyor rahatsız olmasın diye aynı apartmanda olmamıza rağmen aramadan çıkmam ayda 1 oda. Dikkatli okusaydiniz gitmediğime değil eltim ordayken bunu gizlemesine bozuldum
tarafından
Ooo o zaman sende ona çıkacaksın haftanın 4 günü sendeyse niye gitmedin bende olsam evime almam onu
(2,231 puan) tarafından
Almicam daha o ayrımcılık yapıyorsa hak ediyor
0 oy
(513 puan) tarafından
Ne saçma iş ya bi bardak bi tabak fazla koyduğu zaman açlıktan ölmezdi ınsanların kalbi ne kadar bu kadar kötü ya benimde gorumcem benim doğum günümu kutlamadı 5 gün sonra amcasının eşinin doğum günüydü pastalarla kutladılar dünde onun doğum günüydü kutlamadım allaha havale ediyorum hepsini 
(2,231 puan) tarafından
Hah aynı aslında ona yapmasa bana niye yapmadı demem ki ama bana yok diyip onu özel yemeğe çağırmak. Ki haftada en az 3 gün bi ayağı bende gelir gider o samimiyet var annesi babası bende onun hatrına bile bi arada olalım denilebilinirdi
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Oha ya çüş. İki yüzlü şeytan buna denir işte . Eşine söyle o da bilsin kardeşi midir ablası mıdır gerçek yüzünü
(2,231 puan) tarafından
Biliyo biliyo duydu ama eşim bastan beri bu karakteri yüzünden mesafeli gitmez etmez o gün heves etti öyle hep o mu gelcek dur biz gidelim dedi demez olaydi
(5,572 puan) tarafından
E iyi bari ne mal olduklarını bilmesi de iyi
0 oy
tarafından
Resmen enayi yerine koymus kusura bakma da ne var yani hep bir arada olsaniz ben olsam ben de sinir olurdum bahane uyduracagina dogrusunu soyleseydi insan bu kadar sinirlenmezdi
(2,231 puan) tarafından
Yemin ederim doğrusunu dese umrumda olmaz. Eltim orda yemekler hazırlıklar yapılıyor. Aşağı inip nekadar işim gücüm var çocuklarla ödevle uğraşıyorum eşimde geldi yorgun dedi. Ben pat diye gidersem diye önünü kesti. Yalancı pislik
tarafından
Sanki ortaya cikmayacak yalan soylemesine ne gerek var yani

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 352 göst.
13 Eylül 2021 Diğer kategorisinde mathildaa (771 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 291 göst.
0 oy
10 cevap 699 göst.
20 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler