0 oy
165 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (473 puan) tarafından
Kızlar kızımın biseyi yoktu ama gece ateşi çıktı. Bugün de gün boyu bı çıktı bi indi .. demin ölçtüm 38bucuk tü. Fitil verdim uyudu. Asıl sorum şu. Kalbi bugün sanki daha hızlı çarpıyordu. Yada bana öyle geliyor. İki buçuk yaşında kızım. Çocuklar hasta olmasın ya. Ki. Bn on gündür hiç evden çıkmadım nerden nasıl kaptı bilmiyorum. 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin inşallah bu bebeler hasta olunca çok üzülüyorum ben yaa 
(473 puan) tarafından
Çok sağol cnm ya
-Reklam-
0 oy
(4,893 puan) tarafından
Yavrum ya halsiz düşmüştür enfeksiyon olabilir 
0 oy
(78 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun maalesef bizde de durum aynıydı mecburen ellerini kollarını tutup zorla veriyorum bu arada hastayı en nefes alıp verisi zorlanabiliyor ateş de olunca o yüzden hızlanır da  keşke hiç hasta olmasalar Allah yardımcınız olsun 
(473 puan) tarafından
Bnmki kokusunu bile alınca kusuyo. İçmedi imkansız. Anca fitil. Sizede geçmiş olsun inşaallah
(78 puan) tarafından
Boğazında iltihaplanma mi var acaba
(473 puan) tarafından
Büyük ihtimalle öyle
(78 puan) tarafından
Bademcik lerinin üstü beyaz beyaz baloncukları gibi oluyor Uff Allah bakana da hasta yada her daim yardım etsin hemen kusma mis olsa midesi girse kumaşı önemsiz aslında mideye girdikten sonra
0 oy
(1,300 puan) tarafından
Babası dışardan geliyordur öpüyor, sarılıyordur ondan da olabilir çocuk bu en ufak birşeyden kapar. İlacı şırınga ile verebilirsin onunla konuş bunu içersen seni ödüllendireceğim de belki içer canım acil şifalar diliyorum ❤️
(473 puan) tarafından
Söyle diyim daha ilaç şişesini görür görmez midesini bulandırıyor. Kokusunu alınca bile kuusyo. Bazen zorla veriyorum pişman oluyorum hep kusuyo
(1,300 puan) tarafından
Hangi ilacı veriyorsun bitanem
0 oy
(768 puan) tarafından
Eklem yerlerine ılık suyla sıkıp bez koyun geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Şurup u siringaya çek. Ağzının kenarından genzine kacmayacak şekilde tek seferde ver canım.
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım Rabbim tez zamansa sağlık sıhhat versin inşallah
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Allah şifa versin..
0 oy
tarafından
Benimkinde içmiyor elini kolunu tutup burnunu sıkınca öyle iviyor. Burnunu sıkmazsam kusuyor. Geçmiş olsun

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 149 göst.
19 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikii (982 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 168 göst.
1 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eda nur (1,489 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 75 göst.
8 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 206 göst.
6 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Busra34 (138 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,917 soru

24,131,621 cevap

334,068 kullanıcı

...