0 oy
177 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (219 puan) tarafından

Oğlum 7 aylık. Bir aydır  geceleri sürekli uykusunda ağlıyor. Uyku saatlerini değiştim yine aynı şekilde ağlamaya başladi. Ağlarken avutmam çok zor oluyor . Bu durum neden kaynaklı nasıl kurtulurum ya da ne zamana kadar devam edecek bilginiz var mı ? Saat başı ağlıyor gündüz çok uyumuyor uykusuzluktan harap oldum gozlerim ağrıyor yorgunum eşim şoför o yüzden geceleri ondan yardım alamıyorum uykusuz kalırsa kaza yapmasından korkuyorum gündüzleri bakar yardımı dokunur ama gündüzde yemekti temizlikti yine uyuyamıyorum. :(

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Atak dönemi mi acaba canım ya da dış mi çıkarıyor 
(219 puan) tarafından
Diş çıkartmiyor atak haftasında da değiliz .
-Reklam-
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Gaz gibi sıkıntısı mı var acaba
(219 puan) tarafından
Hayır gaz problemimiz 5. Ayda bitti kendisi rahatlıkla yapıyor. Önceden uyku düzenimiz vardı çok güzel uyurdu. Kaynanam vs sorardı uykusu güzel sıkıntısı olmaz dedim nazarım mi değdi bilmiyorum yavrum uyumaz oldu
(4,658 puan) tarafından
Valla canım nazar bile değmiş olabilir neden olabilir hiç biley gelmedi şimdi başka aklıma. Geçici durumdur ama yaa inşallah en kısa zaman da biter hatta yarın
(219 puan) tarafından
Amin inşallah çok zorluyor artık beni biran önce biter de rahatlarim
0 oy
(758 puan) tarafından
Yaa benim kızım da 2 aydır böyle ama ağlama falan öyle çok olmuyo

Saat başı bazen 15 dk da bir kalkıyor emiyor ya da mızmızlanoyor

Ya emziriyorum geri uyuyor ya da sağa sola çeviriyorum yani uyku pozisyonunu değiştiriyorum uyuyor 
(219 puan) tarafından
Bende emzirmeyi demiyorum ama almıyor aglamaktan
(758 puan) tarafından
Anladım canım o daha fena tabi
0 oy
tarafından
Uyku terörüne sebep televızyon telefon ve baska uyaranlar olur, mesela evde cocuk varken tartışmalı programlar ızlemek çocuğun zıhnını dolduruyor ve gece uykuya gecenıyor bır sure tv telefon kapatırsanız geçer 
(219 puan) tarafından
TV'den uzak tutuyorum elimden geldiğince akşamları eşim izlerken biraz bakıyor teşekkür ederim
0 oy
(14,961 puan) tarafından
Uyku gerilemesi de olabilir. 2 yaşına girecek 4 ay sonra hâlâ öyle 
(219 puan) tarafından
Ne olamaz :(
(14,961 puan) tarafından
Valla kuzum bende anlamadım artık. 9 da uyuyordu bağıra çağıra agliyor a diyom ağlıyor b diyom ağlıyor yok napacam bende bilmiyom. Uyanıyor oturuyor ağlaya ağlaya 10 yaptım gene aynı
(219 puan) tarafından
8 de uyuttum 10 da uyandı yeni uyuttum şimdi  Allah Yardımcımız Olsun
(14,961 puan) tarafından
Amin kuzum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 188 göst.
12 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Suda (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 120 göst.
30 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Mrvgul (4,640 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 289 göst.
15 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zehra asude (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 171 göst.
22 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zzzzzzzzzzumra (4 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,622 soru

24,074,920 cevap

330,868 kullanıcı

...