0 oy
351 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
14 aylık kizim var bazı sayfalarda verilir bazı sayfalar da net bisey olmamasına rağmen bitki çayları önerilmez yazılmış 

2 Cevaplar

0 oy
(2,390 puan) tarafından
Benim kızım epilepsi hastası ve doktora danışmadan kesinlikle hiçbir şey vermiyorum yan etkisi olabiliyor çünkü her ilacı kullanamıyor doktor dedi
tarafından
Geçmiş olsun canım hangi ilaçları kullanıyorsun sk sk nöbet geçiriyor mu uyku düzeni nasil
(2,390 puan) tarafından
Allah razı olsun luminaletten  kullanıyor bir senedir içiyor iki kez büyük nöbet geçirdi ama dalma nöbeti baya geçirdi onu sayamadım uykuya geçişi çok zor oluyor gündüz bir kere yarım saat yatar gecede iki üçten önce yatmaz  bu şekilde yani
(2,390 puan) tarafından
Senin kızında ilaç içiyor mu
-Reklam-
0 oy
(261 puan) tarafından
Tetikler canim kesinlikle hicbir bitki cayini verme. Bnm oglum atesli havele gecirmisti ve doktor bize 6 yasina kdr butun bitki caylarini ve grip ilaclarini yasakladi. Hasta etmemeye calisiyorm 
tarafından
Hangi ilaçları kullanıyorsun canım Bi de sk sk nobet geciriyormu
(261 puan) tarafından
Yok bidaha hic gecirmedi ztn epilepsi hastasi degilmis eeg cekildi temiz cikti ona ragmen doktor yasakladi. Ates icin Sadece calpol kullanabiliyor canim oksuruk icinde buynuz pekmezi veriyorum. Cok kotu olursa doktoruyla gorusuyorum ztn o da duruma gore buhar fln yaziyor
tarafından
Bizimki epilepsiye benzer nöbet geçiriyor beyniyle problemi vr uyku düzeni yok hiç uyumadikca nöbet geçiriyor benim aklıma da o geldi yorumları vs okudum Bi kaç gün verSm düzene biner mi diye aklıma gelmedi de değil acikcasj
(261 puan) tarafından
Cok gecmis olsun canim. Uyku gecisleriyle ilgili good nigh damlasi var doktoruyla gorusup verebilirsiniz uykuya dalmasini kolaylastirir

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 431 göst.
22 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 631 göst.
19 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Aminenin annesi ❤❤ (2,109 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 37 göst.
14 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Nagiiiss (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 190 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nagiiiss (427 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,549 soru

24,100,280 cevap

332,381 kullanıcı

...