+1 oy
456 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızımı memeden nasıl keserim diye kafama takıyodum 25 aylık ve aşırı bağımlıydı gece sürekli sırt üzerinde uyuyordum oda üzerimde sabaha kadar emiyodu memesiz asla uyumazdı memeye güvendiği için de çok yemezdi prematüre. Persembe gecesi canıma tak etti ve sabah ne olursa olsun sürcem dedim sürdüm Bi kere kokladı acı olmuş artık emme dedim ve üc gündür emmiyo acı diyo ve iştahı açıldı yatağa yatıyoruz hadi uyuyalım diyorum sabaha kadar uyuyo :) 

8 Cevaplar

+1 oy
(4,724 puan) tarafından
Böyle yöntemleri hiç doğru bulmuyorum ben yanlış anlama lafım sana değil ama o çocuk 2 sene boyunca farklı bir bağ kuruyor memeyle ve biranda en sevdiği şey en acı şey haline dönüşüyor. Ben kızımla konuşarak ayırdım şuan benim ki de 25 aylık 6 ay oldu ayrılalı ve hala gelir sever. Hiç tiksinmedi çünkü
tarafından
Biliyorum doğru değil canım ama canıma tak etti. Konusup kesmeyi de denedim olmadı
tarafından
Ay ne güzel senin kız konuşarak bırakmış .bnm.oglam.gece bir saate bir uyanirdi artık sütüm bitmişti ama yinede emiyodu canım aciyodu artık..yavaş kesmeyi denedim olmadı .konuştum olmadı..saatlerce ağlama krizine girdi .oyalanmadi bile..sirke sürdüm bnde kokusundan rhatsz oldu ama her seferinde verdim istedi ..snra istemedi ama dokunup uyudu .bir sene kadar .elini memeye koyardı öyle uyurdu..sonra onuda biraktirdim.kardesi olunca tekrar başladık..
tarafından
Sabır tasını dene canm sirke olsa benim ki de anlamaz devam ederdi
tarafından
Yok bizim ki emmiyo canım dokunuyo uyuyo sadece oyun arkadaşı gibi .kardeşi emiyo diye oda dokunarak uyumak istiyo..bazen aciyo diyorum ses etmez .bazende ses çıkarmıyorum..
-Reklam-
0 oy
tarafından
Maşallah de kuzum 
tarafından
Aman masallah :)
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Maşallah hiç öyle bir sorunum olmadı ama görümcem ve görümcesi bunla kestiler onlar da şak diye kesti soranlara söylüyorum ben de 
tarafından
Aynen canım
0 oy
(3,350 puan) tarafından
Ne güzel valla benimki de 18 aylık  tam iki yaşına girsin bende kescem bu yöntemi uygularim artık çünkü benimki de çok bağımlı doğru düzgün birşey yemiyo
tarafından
En kesin yöntem bu. Karsı çıkanlar var ama napalm güzel dille konusunca da anlamıyor lar ki. Benmki ağzına bile almadı artık
(3,350 puan) tarafından
Mecbur yaa benimki de sabaha kadar 50 kere kalmiyo meme ağzında uyuyo
tarafından
Allah yardımcın olsun ama stres yapma canım ben kac haftadır bunalımdaydm nasıl kıyıcam nasıl yapcam diye ama onun iyiliği için mecbur
(3,350 puan) tarafından
Amin canım şimdi kesmicem zaten tam iki yaşına girsin öyle
0 oy
(155 puan) tarafından
ha masaAllah nazar degdrcen vala bnmki de 15 aylik defalarca uynar 2 yasuna gelsede biraktrsam ama bnm duzelmez herlde
tarafından
Ay valla bende öyle diyordum asla inmezdi tepemden birisini emerken diğerini ellerdi banyo yaparken bile isterdi ama öyle değilmiş valla ya rahat uyku uyuyoruz o da bende
(155 puan) tarafından
ohhh cok sevndm adina
0 oy
(803 puan) tarafından
Allahmm ne olur bizede İhsan da bulun bizimkide 20 aylık bende hep sabır taşına dua ediyorum işe yarasın Rabbım 24 aylık olduğunda
tarafından
Yarar kuzum
0 oy
(1,295 puan) tarafından
Masallah ayni benim kizim gibi olmus bende kestim kizimi bu sekildeydi hic zorlnamadik ikimizde sen zorlaniyomusun peki canim 
tarafından
Zorlanmıyorum canm. Güzel yemek yiyo uyuyalım diyince uyuyo daha ne olsun
(1,295 puan) tarafından
Benim kizimda oyle sukur valla hade ee yapalim diyorum hemen yatagina giriyo 5 10 dakika ucinde uyjuya daliyor
0 oy
(2,629 puan) tarafından
Onu da çok duydum ben bantların ucunu geldikçe iç geomiyordu bir iki sinirlendi sonra vazgeçti artık şimdi gördükçe gülerek geliyor ağzına da koyuyor ama çekmem istemiyor komigine gidiyor  

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 127 göst.
0 oy
2 cevap 224 göst.
21 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Ankakus_1 (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 256 göst.
9 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Son_bahar (2,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 341 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde MehSinOz (241 puan) tarafından soruldu