0 oy
227 göst.
Diğer kategorisinde (256 puan) tarafından
14 aylik olmamiza 2 hafta var dogru düzgün yemek yemiyo kaşığa eliyle vuruyor.Geceleri sanki bi yton sopa atmisim gbi aglayarak uyaniyo.yeni dogdugundaki düzene geri döndük.Dis desem görünürde birşey yok.Bazdn dayanamıyorum geceleri bagiriyorm.Cunku bazen saat basi bazen dk başı agliyo.Sabahta o kadar dinc uyaniyoki sanki gece uyanip aglayan bnm.Gurbetteyim ve tek basima bakıyorum zorlanıyorum.Sizinde bu aylarda olan bebekleriniz nasıl durumda ayni mi cildirmama az kaldi

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim oğlum tam 15 aylıktı kendim uyku eğitimi verdim. Sallanarak uyuyan bir çocuktu 14. Ayında tam delirmisti geceleri. Eğer sallanarak uyuyorsa o etken oluyor 
(256 puan) tarafından
Kolikti öyle alisti kaldi imkan yok uyumaz egitim versem çatlar bu
tarafından
Benim oğlum da kolikti 7 saat kesintisiz ağlardı. Alistirdim bir kaç günde
(256 puan) tarafından
Nasıl alistrdnz acaba
tarafından
Benim oğlum ayakta da sallanmazdi. Tam yatarli salincaklar varya onda sallanarak uyurdu gündüzleri orda yatardı. Akşam uykusuna gene orda uyur uyuyunca yerine yatirirdim . İlk gün ayağıma aldım baktım olacak gibi değil besigine yatirdim hafiften sallayarak ninni söyledim o kalkmaya çalıştıkça ben yatırdım. Öyle öyle alıştı valla
-Reklam-
0 oy
tarafından
13 aylık kızım. Neredeyse aynı sorunları yaşıyoruz fazlası vardır eksiği yoktur. Gündüzleri de kendini yerden yere atar. Kafasını pat pat duvarlara vurur. Hiç yoktan ağlar kucak ister falan. Ben kulağı ağrıyor sandım doktora götürdüm. Meğer atak dönemiymis gececekmis de falan filan. Valla hiç geçmiyor. Allah'tan eşim çok yardımci. Yoksa çoktan kafayı yerdim 
(256 puan) tarafından
Hah iste evet yere kafa atiyo duvara atiyo valla aynisi yapma dedikce yapiyo delirtiyo bni yemek yedirirken sekilden sekle giriyorm yok.Kac gün sürer ki bu atak bi kirtulamadim zaten şu ataklardan
tarafından
Valla ben çok araştırdim. Bir hafta süren de varmış 2 yaşına kadar süren de varmış. Ve malesef kizim öyle bu huyları çabucak unutacak gibi değil. Anladığıma göre senin bebiş de hemen unutacak gibi değil. 2 yaşına kadar sabır :( o yemek yedirmek zaten zulüm. Arkasında koşuyorum 1 lokma bir şey yesin diye :(
0 oy
tarafından
Dogum tarihi ne canim bizimde 2 hafta var 14 aylık olamasina ve ayni sekil gece yüz kez uyanıyor
(256 puan) tarafından
14 kasim 2020
tarafından
Bizimkide 29 Kasım ama inan çok yoruyor uyku sorunu beni bitirdi vücudum uykuyu unuttu resmen
(256 puan) tarafından
Bnde öyle Bir senedir deliksiz ne zaman uyudum hatırlamıyorum
tarafından
Rabbım yardımcımız olsun benim kızım baştan beri böyle uyku sorunu vardı hep
0 oy
(53,898 puan) tarafından
Allah kolaylik versin canim aglayan biziklayan çocuk zor bizim hep uykusu duzensiz oldugu icin bisey diyemicem o aylarda azı disleri cikiyodu ciglik atarak uyaniyodu
(256 puan) tarafından
Kontrol ettim ama yok.Dedigin gbi bi anda basıyor çığlığı
(53,898 puan) tarafından
diger disleri ne alemde belki distir yine agrisi olmasa ciglik atarak kalkmaz
0 oy
(3,272 puan) tarafından
1 yasina girdi tum huylari değişti anlattigin gibiydi 15.ayda tavan yapti. 18.ayda biraz rahata erdim
(256 puan) tarafından
Tek olmasam bu kadar olmazda zorlanıyorum bu böyledir gider ya hele hayirlisi
(3,272 puan) tarafından
Bende tekim canim alisiyorsun zamanla

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 139 göst.
0 oy
13 cevap 901 göst.
29 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Handan (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 176 göst.
0 oy
4 cevap 168 göst.
23 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif&hanim (5,482 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,974 soru

24,079,823 cevap

331,130 kullanıcı

...