0 oy
553 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

35+5 günlük olduk ve kasıklarımda ağrım var doğurmaktan korkuyorum başlarda korkum yoktu ama günler yaklaştıkça korkmaya başladım ne yapayım bu korkuyu yenmek için. :(

10 Cevaplar

0 oy
(216 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Hiç düşünme mümkün olduğunca sakın olmaya çalış bende sürekli düşünüyordum napacam diye hiç hesapta yokken gece eşim işteyken suyum geldi soğuk kanlı bir şekilde arayıp eve çağırdın adam dalga geçiyorum sanmış düşün artık ne kadar soğuk kanlı davranmışsan.  Bende 37+2 de doğum yaptım oğlum çok dayanmadı mapusluğa :)) sana tek tavsiyem eşinden başka kimseyle doğuma gitme çünkü insanın yanında birileri oldukça daha çok stres yapıyor yanındakiler adamı geriyor bana kalsa eşimle bile girmeyecektim sancim arttıkça adam kafasını duvarlara vuruyordu ben bir doğurdum o dokuz ve sen ne kadar panik yaparsan yanindakilerde o kadar yapar bu senin için daha zor olur 
tarafından
Çok teşekkür ederim canım sakin olmaya çalışacağım. İnşallah sağ salim biz de kavuşalım bakalım ne zaman gelecek çatı kemiklerimde çok ağrı hissediyorum belki erken gelir benimde bebeğim. Allah herkesi sağlıkla kurtarsın.
(216 puan) tarafından
Alttan muane oldun mu canım
tarafından
Yok olmadım hiç alttan muayene canım perşembe günü randevum var o zamn gideceğim hastaneye dayanılmaz bi ağrı olursa acile giderim diye düşündüm.
(216 puan) tarafından
Ben alttan muane oldum rahmim çok yumuşamıştı eve geldim akşam suyum geldi onda da korkma öyle can yakan acıtan birşey değil canım kendini kasma rahat bırak
tarafından
İnşallah dediğin gibi kolay olur canm :)
(216 puan) tarafından
Inşallah canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay kiyamam sana korkma allah büyüktür yardımcın ölür rabbim kolay dogumlar nasip etsin inşallah   bol bol hurma ye yürüyüş yap 
tarafından
Allah razı olsun canım tavsiyelerini deneyeceğim çok teşekkür ederim ❤️
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Allah yardmcn olsun canm az kalmıs hayirlisiyla bi avazda al insallah kucagina yavrunu
tarafından
Çok teşekkür ederim ❤️ Allah razı olsun canım inşallah.
0 oy
(2,348 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ins kolay bi dogumun olur canm. Korkma tabiki cok kolay degl bi insan cikicak bedeninden sonucta ama sancisi adet sancisinin siddetlisi dogumdada sadece kafasi vajinaya girdigi zamn   sey hissediorsun kabiz olmussunda ikiniyosun gbi kafasi cikinca inan hic bisi hissetmiosun bn kafasi ciktiktan snra nasl bedeni cikti kordonu ne ara kestiler bagladilar ne ara dikis attilar hic hissetmedm bile  sadece kafasinin cikmasi onemli birde sancilara dayanman o kadrcik ve sonuc muhtesem smdi bebegm kucagmda Allhm nasl guzl bi duygudur ane olmak ole muthis ki sanki hep hayatindaymis gbi ve can nasl kiymetliyse cocuk candan katt katt daha kiymetli oluo 
tarafından
İnşallah kolay olur canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ❤ Allahım kucağıma da almayı nasip etsin yaklaşık 3 gündür kasıklarımda çok ağrı oluyor doktora gitmedim gidince yalancı sancı diyorlar. Bende korktum bu sancı canımı yakıyorsa gerçek sancı nasıl olcak diye. İnşallah Bi sıkıntı olmaz da hemencecik doğururum. Tekrar çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. :))
(2,348 puan) tarafından
Rca ederm dogurdm postunuda goruruz ins :))

Kasilmalarin ve yalanci sancilarn olur smdi korkma gerck sancin geldgnde kesinlkle  anlarsn yalanci sancindan daha siddetli olur dayanamiom dersn ama dayanirsn :)) ben ki canm cok tatlidr dayandm :))
tarafından
Ayy inşallah o günü inşallah göstersin Rabbim :)
0 oy
(3,529 puan) tarafından
Bol bol dua et Hayrli doğumlar canım  bebisine sağ sağlim kavuş 
tarafından
Allah razı olsun canım ❤️ Aminnn.
0 oy
(341 puan) tarafından
Bitek zorlanacagin sey sanci baska hic birsey degil sanci 6 saat cektim ama dogumum 15 dk surdu dusun yani o kadar kolay dogurmak ama sanci icin bisy diyemiycem 
tarafından
Allah inşallah uzun sancılar çektirmesin ya valla en çok ondan korkuyorum. Hayırlısıyla bizde doğurabilelim. :)
(341 puan) tarafından
Benim aci ésigim  cok dusuktur ama ona dayandim nasi dayandiysam Allah bi kolaylik veriyo emin ol
tarafından
İnşallah canım acıya dayanıklıyımdır normalde ama bilemiyorum umarım buna da dayanırım.
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Kesinlikle nefes egzersizi ve yürüyüş canım
tarafından
Teşekkür ederim canım tavsiyen için yürüyüşü yapmaya çalışıyorum ama nefes egzersizi yapmıyordum onu da yapayım yeter ki doğum kolay olsun. ❤️
(1,150 puan) tarafından
Nefes egzersizi seni rahatlatır. Doğum korkunu giderir
0 oy
(1,945 puan) tarafından
Kendini teselli et
tarafından
Deniyorum ama Bi yerden sonra insan da Bi korku oluyor. İnşallah sağlıkla alsın her hamile bebeğini kucağına.
0 oy
(2,481 puan) tarafından

Ay sen mi ben mi ufacık bir şey olsun hemen panik oluyorum korku geliyo agladigim bile oluyor :(

tarafından
Çok şükür ağlamadım hiç canım sende ağlama pes edersek zor. Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah kolay olur doğumlarımız.  :))
0 oy
(2,621 puan) tarafından
kaş alırken bile gözlerinden yaş gelen insanım okadar acı esigim düşük düşünmek bile istemiyorum doğum anını ama yine de doktoruma diyecemki bir sorun olmadığı takdirde ben yalvarsam yakarsam bile beni sezeryana almayın  okadar kararliyim inşallah allah yardım eder :) 
(216 puan) tarafından
Valla benim doğumum 12 dakika 59 saniye sürmüş kardeşim saat tutmuş:)) çok zor değil kızlar sadece yapmanız gereken doğru ıkınmak ve iyi bir açılmaya o doğuma girmek . Ben bir santimle hastaneye gittim yatisim yapıldı sekiz santimle doğuma alındım.  Ve o sürede eşimle koridorda yürüdüm merdiven inip çıktım merdivenin çok faydasını gördüm tavsiye ederim
(2,621 puan) tarafından
suni şancı vermediler mi bende öyle duydum evde çekip 2 dakkaya inince hastaneye git diyorlar suni şancı yememek için inşallah benimkide öyle olur cookkkk korkarım sancı dan :))
(216 puan) tarafından
Yok benim akşam sekiz gibi suyum parça parça gelmeye başladı eşim işteydi aradım geldi hastaneye gittik nstye bağladılar açıklama baktılar bir santimdi ama bayağı bel ağrım olmasına rağmen nerde sancı çıkmadı.  Doktorumu aradılar sabah sekize kadar bekleyin sancısı gelmese suni sancı verin dedi . Ben eşimle koridorda yürüyüş yaptım merdiven inip çıktım gece 12 kadar bel ağrım kasik ağrım vardı en çok bel ağrım vardı tabi.  12 den sonra ağrılarım arttı dayanılmaz bir hal aldı 3 de ebe gelip nstye baktı açılmama baktı 8 santim olmuştu doğuma aldılar beni hazırladılar doktorum falan geldi üç buçuk ta oğlum kucağımdaydi
(2,621 puan) tarafından
maşallah cok iyi geçmiş inşallah darısı başıma
(216 puan) tarafından
Inşallah canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 148 göst.
23 Mart 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyegoleli0909 (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 338 göst.
19 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,828 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 732 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 258 göst.
29 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Elif aydmeir (682 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,139 soru

24,134,996 cevap

334,258 kullanıcı

...