Benim kocam hiç akillanmaz hiç değişmez kendi beğenmiş pislik biri. Bu sabah uyandık beni kahvaltıya götürür müsün dedim değişiklik olsun isim var dedi bende ne işin var dedim dükkanda bugün çoğu yer kapalı boş boş oturacaksin dedim demez olaydım akşam seni anneme götürürüm dedi bende evden eve gitmek istemiyorum artık başka yerlere gitmek istiyorum ya annesine ya anneme gidiyoruz. Bana diyor ki sende evde boş boş oturuyorsun ben sana bişey diyor muyum iş yerimden çıkarıldım. Şuan da iş bulamıyorum ve 7 aylık hamileyim. Napim millet cif çift çalışıyor ben tek çalışıyorum anca elimden geldiği kadar bu benim çocuğum olmuyordu olsun diye biraz masraf yaptı senin hastalığın ile uğraştık diyor ilaçların bitmek bilmedi. Dua et karnındakine diyor. Napim hırsızlık mi yapim sen onu kabul edersin diyor ben de bağırdım ona ne hırsızlığimi gördün dedim. Kavga ettik baya tartıştık bakamiyorsan evin sorumluluğunu alamiyorsan niye evlendin dedim seni tanıdığım güne lanet olsun dedi çıktı gitti bende annem gile gidecem dedim git ne halin varsa gör dedi. Annemi aradım anlatmadım ama evde yoklardi şimdi bu AVM de oturup kahve içiyorum kendimi buraya attım. Anneme gidecem dedim gitmezsen ............ Dedi
1,488,109 soru
24,325,345 cevap
345,477 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın