0 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ballı süt ılık süt mandalina portakal ılık duş hepsini yaptım birazdan inşallah zeytinyağı pekmez vericem başka napabilirim kızlar:((

4 Cevaplar

0 oy
(1,297 puan) tarafından
2 yemek kaşıgı tereyağını eritip bır çay bardagı pekmezi ilave edip 3 dakika pişir sabah akşam ver canım benım çocuklara baya iyi gelıyor 
tarafından
Tereyağı yok kuzum zeytinyağı olur mu
(1,297 puan) tarafından
Onunla yapmadım valla ama zeytınyagı da şifa deposu bende denerdim heralde
tarafından
Anladım canim çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bal limon zencefil üçünü karıştır sabahlari ver yada gün içinde toz zencefil mesela 1 yemek kaşığı bal çay kaşığinin ucundan bı tık daha fazla zencefil 5 6 damla da limon sık ver kesiyor bizimkini
tarafından
2 buçuk yaşında kızım olur demi canım zencefilin zararı olmaz geçen doktor bı kaç bitkiyi verme kızın küçük demişti aklımda sanki zencefil diye kalmis
tarafından
Valla benimki 19 aylık :) veriyorum canim ben doktorumuz hiç verme vs demedi ama günde bir defa 3 gün uyguluyorum yanında bol su birde
tarafından
Bende yanlış hatırlıyor olabilirim canım çok teşekkür ederim:))
tarafından
Rica ederim şifa olsun minige geçmiş olsun :)
tarafından
Allah razı olsun canım inşallah inşallah şifa olur yavruma Allah'ın izniyle
0 oy
tarafından
İlk önce geçmiş olsun canım süte biraz ara ver dahada tetikliyo süt

Çörekotu kaynat içir

Peknezin içine karabiber dök göz kararı onu yedir kesiyor öksürüğü
tarafından
Çok sağol canım Allah razı olsun. Sütün zararlı  olduğunu bilmiyodum canım inşallah eşim uyandin pekmezle karabiber almaya gönderirim kesin keser demi kuzum ya mahvoldu öksurmekten:'/
tarafından
Evet evet kesiyor süt yararlı zararı yok tabi ama boğaz olunca faydası olmuyor sabah?akşam ver canım pekmezi 2 yemek kaşığı karabiberide 1 çay kaşığı anca dök canım
tarafından
Ekran görüntüsü aldim canım Allah razı olsun inşallah mutlaka deneyeceğim
0 oy
(55 puan) tarafından
Bir tane yemeklik soğan ve  7 tane sarımsak doğrayın içine 2 kepçe bal koyup koyu renk poşet içerisinde buzdolabında 24 saat bekletin sonra çıkarıp süzün aç karnına 1 çay kaşığı deneyin bir şey olmazsa alerji gibi bir tatlı kaşığına çıkarın Allah şifa versin ben çok faydasını gördüm kızım da

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 183 göst.
8 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya43 (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 206 göst.
18 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 125 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Susus (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 549 göst.
26 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya4161 (4,772 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,932 soru

24,131,866 cevap

334,076 kullanıcı

...