0 oy
360 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Merhaba hanımlar hacamat yaptıran var mı yan etkileri oldumu,faydasını gördünüz mü bir yandan da

19 Cevaplar

0 oy
(8,579 puan) tarafından
Yaptıranları biliyorum aşırı memnun kaldılar. 

Kuş gibi hafifliyo vücudum demislerdi
-Reklam-
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Eşim yaptırdım komple sırtına sırt bel ağrısı yok şu an bir yıl olcak nerdeyse yapali
0 oy
tarafından
Alakasız olacak ama eskiden annem çay bardagi ile babamin sırtına yapardı aynı şey değil galiba
tarafından
Hacamatta kesi atılır kupa kapatılır. Pis kan vücuttan atılır
(163,332 puan) tarafından
yook hatce hacamatta kesi atip kan cekiliyo
tarafından
Hee anladim kuzum
0 oy
ben hep yaptiriyodum gebelik olunca ara verdim harika bisi
tarafından
Ne gibi fayda sağladı size
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Esim yaptiriyo agrisi oldukca ama ise yaramiyo hic niyeyse .d
tarafından
Dikkat etmiyordur sigara varsa sigara açlık sınırı ve 1 2 günlük diyet
eda esinde ise yaramama sebebleri sunnet gublerde yaptirmiyodur yada 3 ay boyunca ayda 1 kez yaptirmiyodur yani ayda 1 kez 3 ay yaptirip 1 ay ara verip 3 ay daha yapilcak oyle sifa gorur
0 oy
tarafından
Ben doğumdan sonra özellikle sırtıma yaptırdım aşırı bir rahatlama verdi omuzlarıma ve sırtıma. Kalp arkası ve belime de yaptırdım. Ama vücudum biraz tıkanmış 1 ay arayla tekrar yaptırıcam. Bir yan etki acı veya ağrı yok rahatlama oluyor.
tarafından
Emzirenler yaptırıyormu hacamat peki
tarafından
Tabi tabi ben sadece emziriyorum. Hatta 2. Ayında ve 3. Ayında oğluma da yaptırdım gazına ve uykusuna çok iyi geliyor.
tarafından
Oğlunuza iyi geldimi peki? Uslu bir cocuk oldumu? 1 kupa mı yaptılar oğlunuza neresine? Cok sordum kusura bakmayın :)
tarafından
Benim oğlumun gaz sorununa baya iyi geldi. 2 kupa bir kalp arkası 2. Bel kuyruk sokumu üstü. Genel olarak sakin oğlum o yüzden o konu hakkında birşey diyemem.
tarafından
Tamam tesekkür ederim bende iyi bir yer bulmaya çalısıyorum bizede iyi gelir inşallah
0 oy
tarafından
Hacamat yapanlar çok memnun kalıyorlar sms heryere yaptırma guvenilit bir yer olmalı 
0 oy
tarafından
Kayınvalidem yapıyor kuzum gelenler çok memnun bende yaptırmak istiyorum ama üç gün et yumurta ve süt ürünü tüketmeden duramıyorum birde hacemattan bir gün önce ve bir gün sonra ilişki yaşamaman gerekiyor o yüzden yaptırmadım bir türlü kansızlık sorunun yoksa kesinlikle yaptır derim 
0 oy
(15,518 puan) tarafından
Benim hep boynum ağrıyor tutukuyo4du  hacamat yaptırdım geçti 4 sene oldu yaptirai yine başladı ağrımaya doğumdan sonra düşünüyorum 
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Tek yan etkisi vucuda cok iyi gelmesi diyo du eltim kaynim görümcem hatta 4 yasindaki cocuklarina bile yaptılar asiri mennunlar
0 oy
(1,571 puan) tarafından

Tek yan etkisi vucuda cok iyi gelmesi diyo du eltim kaynim görümcem hatta 4 yasindaki cocuklarina bile yaptılar asiri mennunlar

0 oy
tarafından
Ben yaptırmıştm çok rahatlamıştm vall 
0 oy
(2,052 puan) tarafından
Ben yaptırdım vücudumdaki pis kanları dışarı atmak için iyi geldi bana kötü burçlar yanını görmedim ama zayıf ve güçsüz biriysen yapma benm eşim 50 kilo yaptırdı daha sonra aç karnına 1 saatlik otobusle yol giitti yolda fenalaştı filan kötü olmuştu eşim 
0 oy
tarafından
Annem bana ben anneme yapıyorum. Çok iyi geliyor.  Yorgunluğumu alıyor resmen 
0 oy
tarafından
Ben yaptırdım kalp hizama vesvese için geçmişti. Başıma da zihin açıklığı için yaptırmıştım medresedeydim o zaman ezberim kuvvetlenmişti. Ama 2 3 gün hayvansal gıda diyetine uyup sünnet ğzere yapan bi hocaya yaptırmak lazım. 
0 oy
(2,983 puan) tarafından
Ben 6 senedir yaptırıyorum kesinlikle rahatlık sağlıyor uzun süreli sünnet yerlerine ve rahatsızlığına göre ysptirin bı kere yaptırıp bırakmayın ehli kişilere yaptırmak gerek birde. Şifa olsun 
0 oy
(5,436 puan) tarafından
Babamda yaptirdiyan etkisini sormussun canim burgun boyunca bas ağrısından duramadi birde cok halsizdi ayaga kalkamadi kocaman adam ise yaradimi diye sorarsan eh iste 
0 oy
tarafından
47 günlüktü hem bebeğime hem kendime hem 2 buçuk yaşındaki oğluma yaptırdım kesinlikle vucuddaki toksinlerin atılması yenilenmesi bağışıklığın kuvvetlenmesinde Mevlanin yarattığı müthiş bir sünneti seniyye
tarafından
MaşAllah ya bende yaptırıcam Allah nasip ederse kaç kupa aldılar oğlunuzdan neresine yaptılar
tarafından
1 kupa attırdım ilk . İki omuz arası sünnet olan yerdir. İkinci kere yaptırdığımda kuyruk sokumu yaptırdım. Şimdi iki kupa birden attiricam insaallah 3 yasinda artık :) küçüğü 9 aylik ona 1 kupa şimdilik.  Kesinlikle tavsiye ederim ertelemeyin kendinizde yaptirin
tarafından
İyi sünnet üzerine yapan bir yer araştırıyorum suan cok Tesekkur ederim İnşallah bizede iyi gelir
tarafından
Nerde oturuyorsunuz
tarafından
Ankara da

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 39 göst.
3 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Lavinnya (1,549 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 284 göst.
2 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,254 puan) tarafından soruldu
0 oy