+1 oy
1,035 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (254 puan) tarafından
Mısafır geldıler oglum uyanınca benden once odaya odaya gırıyorlar. Bırsey alacak olsalar hemen gırıyorlar. Odanın kapısını kıtleyım dıyorum esım ayıp olur dıyor napıcamı sasırdım 

35 Cevaplar

0 oy
(2,136 puan) tarafından
Burada okuduklarımdan sonra şükrediyorum etrafımda böyle dengesizler yok diye.
tarafından
Ay sorma. Bura sayesinde 2 yildir konusmadigim esimin ailesiyle konustum . Meger meleklermis. Ne cahil insanlar varmis gelinlerine hayati zindan eden.
-Reklam-
0 oy
(256 puan) tarafından
Evlendim ertesi gün babasi geldi kapi açık dursun kapatma pencereyi de ac havalansin diyo onaneyse.
(254 puan) tarafından
Yok daha neler
tarafından
Yuhhh.. ee sen ne dedin yani yaptin mi oyle mi artik.
(256 puan) tarafından
Hic birşey diyemedim evleneli 3 sene oldu hâlâ ayni hareketleri var
tarafından
Keske basta kabul etmeseydin. Basta neye susarsak oyle alisiyorlar cnku. Ondan sonra artik istesenizde tepki koyamiyorsunuz.
0 oy
tarafından
Musade edin ben getireyim de 

Anlarlar böyle diyince heralde
(254 puan) tarafından
Sanmam
0 oy
(25,180 puan) tarafından
Odamın yerini bile bilmezler nerdeyse. Kitle kapını asıl onların ki ayıp
0 oy
(1,478 puan) tarafından
Orası sizin mahrem özel yeriniz canım kimsenin girmesine izin verme gireni de çıkar insanlarin bir özeli var ona olsun karismasinlar
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Ayıp onunki bence.    
0 oy
tarafından
Kilodunu ortaya koy utanır girmezler bidaha slaklar
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Ayıp olur mu hiç sna ayıp ettiklerini anlarlar anlamasalarda girmemesi gerektiğini anlarlar
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Kapıyı ört tam girmeye niyetlenince müsait değil odam girme de birdahakine canım çok ayıp benim mobilyam kırılmıştı kayinpederim bakcakti kapının ucundan bakıyor dedin gel de bak baba ne gorcen ordan sağolsun anlayışlilar o konuda kaynanam girer çocuğun yanına ama onu dert etmiyorum bayan sonuçta 
0 oy
tarafından
Ben kilitlerim valla umrumda olmaz
0 oy
(99 puan) tarafından
Sütyenini geceliğini bi kere bırak bakalım ortada eşin kitlemene izin verecek mi vermeyecek mi bunlar ne biçim erkek ben anlamıyorum
0 oy
tarafından
Kadın olsa neysede erkek olursa Kitlerim kapıyı 
0 oy
(614 puan) tarafından
Hiçbiri girmez. Kaynım bize gelirken bile çekinerek gelir ki bendende büyük. Eşim yokken Kapıdan bişi verck olur iki merdiven yukarıdan verir saolsun
0 oy
(6,729 puan) tarafından
Yatak odama kaynanam ve görümcem 1 yada 2 kere girmiştir bizde öyle. Gidilmez mahremdr cnm kayinlarim 8 tane oturma odami ve salonu tek görmüştür öyle evin içini aramak falan girmek yok bizde
0 oy
tarafından
2 yil ev ustunde kaldim. Iki ayri evde ikisininde anahtari yoktu odalarin. Dusun yani o derece girmiyorlardi ki. Hic bir zmn odami kitleme ihtiyaci bile hissetmedim. Asla girmezlerdi ne olursa olsun.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 132 göst.
12 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asilomm (721 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 81 göst.
12 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asilomm (721 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 544 göst.
0 oy
5 cevap 352 göst.

Kategoriler