0 oy
166 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kızlar eskiden oğlum biraz da olsa uyurdu şimdi neden bilmiyorum uyumuyor eskiden emerken uyurdi doymazdi arkasına Mama verirdim yatağına koyardım uyurdu şimdi emerken uyuyor mama veriyorum uyanıyor ayakta sallıyorm uyumuyor gece geç yatıyor Sabah erken kalkıyor akşama kadar uyumuyor uyusa da elli defa kalkıyor uyku düzeni vardı maf oldu uyumuyor yemek yapamıyorum evi remizliyemiyorim(akşamları temizliyorum ama sabah çok uykusuz kalkıyorum yemek bile yiyemiyorum doğru düzgün çok yoruluyorim hiç bişe yetişemiyorum sürekli kucak istiyor bazen yürüteç e koymuyorum durmuyor yere koyuyorum beni istiyor kayannam a bırakayım biraz işimi yapım diyorim kapıdan çıktığım i gördü mü ağlıyor napacam bilmiyorum yetişemiyorum gece evi temizliyorum ama çok uykum oluyor arada onu bile yapamıyorum napacam şaşırdım kaldım 

Uyku düzeni olduğu zamanlarda rahattım en azından uyuyacağı uyanacagi zamanı biliyordim

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bn iyi bı anne iyi bı es değilim galiba
tarafından
Canım ne alaka iyi bi anne iyi bi es degilsin sakın oyle dusunme. Bazı bebekler zor oluyor benim kizimda aynı hatta diyorum insanlar nasıl iki uc tane doguruyor diye. Benim kizimda gunduz memede uyur yatirinca kalkar odadan çıktığım an ağlar hep kucak istiyor. Yardim iste cekinme. Kayinvalidem cocugu tutayim isini yap diye gelir ama bigun dedim anne ben zaten uykusuzum bide sende yine agliyor bana yardimci olmak istiyorsan ben cocuguma bakarım sen mutfagi toplayiver dedim haklisin dedi ogun bugündür gelir haftada bir evimi süpürür siler felqn ne is varsa yapar yani yardim istemekten cekinme yapmazsada sansini denemis olursun  bide gece uykusu icin rutin olustur. Ben hergun saat 7 oldumu yatak odasina gecerim ilk gün 11 de uyudu hatta ama pesetmedim rutin olusturdum 7 de götürüyorum odaya emiyor alt aciyorum pijama giydiriyorum felan alisti artık yatagina bırakıp cikiyorum saat 8_8 bucuk uyur. Ilk zamanlar zor oluyor ama pes etme sabret. Gunduz uyumuyor benim kizimda ama allahtan aksam uykusunu cozdumde rahatım kesinlikle aksam grc saate kalmadan uykusunu düzene koymalısin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bitanem kaç aylık. Bunlar hep dış belirtisi
tarafından
7 aylık cnm 2 alt dişi çıktı üst dişleri de şişmiş
tarafından
Tamam işte kuzu apaçık diş. Benim yeğenimde şuan seninkinden daha beter diş çıkarma sürecinde. Rabb'im yardımciniz olsun böyle böyle buyuyorlar
tarafından
Amin cnmHiç bişey e yetişemiyorum cnm ya görsen halimi yıkık dökügum
tarafından
Normal kuzum. Dua et çabuk geçirsin bu süreci yavrucak. Hayırlı tabi...
0 oy
(15,045 puan) tarafından
Uyku gerilemesi oluyor çocuklarda canım  
0 oy
(14,216 puan) tarafından
Arada oluyor canım böyle şeyler kendini eksik hissetme sakın ben oğlumun uykusubu 17.ayda düzene sokabildim ondan önce hep bozuluyordu kaynanan gelip senin yanında baksa sende yaparsın öyle işini 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 904 göst.
0 oy
8 cevap 195 göst.
6 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mys-2boys2girls (5,512 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 79 göst.
21 Mart 2024 Diğer kategorisinde asllyd (657 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
15 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Aysegulnll (531 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,479,931 soru

24,217,665 cevap

338,469 kullanıcı

...