0 oy
3,581 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (746 puan) tarafından
Hanımlar benim kızım 10 aylik uyurken çok donuyor üstünü açıyor . Malum havalar da seeinlemeye başladı kış geliyor . Merak ettiğim konu şu . Ben kızıma uyku tulumu alsam üstünü örtmeye gerek kalmayacak mi onlar battaniye görevi mi görüyor tecrubenizi aktarirsaniz sevinirim :-)

13 Cevaplar

+1 oy
(3,146 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Benim kizimda oyleydi asla ortmezsi ustunu gecen kis aldim bende kalin boyle pijamasinin üstüne giydiriyorum ayak kismi patiksiz aldim yaz kis corapsiz uyuturum ben o yuzden. Neyse giyiyir onu üstünü örtmüyoruz terletmiyor üşütmüyor cok memnunum. Koca kisi onla devirdik sabah cikardigimizda sicacik oluyordu vucudu. Bu kista giyecej seneye buyuk aliriz  :) 

(746 puan) tarafından
Hmm iyi o zaman canım ben de bi tane alayım :-)
(3,146 puan) tarafından
Al al cok guzel. :)
-Reklam-
+1 oy
(2,558 puan) tarafından
Bende merak ediyorum oğlum 10 aylık bende dusunuyorum
(746 puan) tarafından
Bekle bakim :-)
+1 oy
(7,135 puan) tarafından
Bende gelecek yorumları bekliyim:)
(746 puan) tarafından
Sen de bekle bakim :-)
+1 oy
tarafından
Onlar kalın oluyor içleri yün olanlar var sıcacık tutuyor üstünü açsa bile üşümez 
(746 puan) tarafından
Üstünü ortsek bu defa da terlemesenler kullanlar nasıl yapıyor sorayım dedim :-)
+1 oy
tarafından
Bende doğmamış bebisme almayı dusunyorm kullanışlı olurmu bilmiyorm bekliym şuralarda 
(746 puan) tarafından
Hahah herkes de bekliyor sen de bekle :-)
+1 oy
(13,671 puan) tarafından

image

oğluma hediye olarak geldi gayet kalın üzerini örtmeye hiç gerek yok hatta dün denedim olucak mı diye daha büyüğünü almaya karar verdim 
(746 puan) tarafından
Masallah canım oğluna  :-)  Bence ince bsy örtülmesi iyi olurmuş elleri ayakları usumesin diye :-)
(277 puan) tarafından
Çok güzelmiş.sicak değil mi şimdi.ben kızımı biraz kalın giydirsem o gece uyumaz sıcaktan
(13,671 puan) tarafından
Sadece denedim bedenini canım daha giydirmiyorum zaten büyüğünü alıcam
(277 puan) tarafından
Bence de büyük al hemen büyüyorlar zaten.hemde için de rahat eder.bu arada maşallah kuzucuğa :)
+1 oy
(29 puan) tarafından
Ben her kış kullanırım kizim 4 yaşında ve çok rahat hiç üşümez ustunude ortmem çok terler bnm kizim zaten yeterli oluyor eğer çok soğuk olursa alttan bir kat fazla giydiriyorum
(746 puan) tarafından
Ayaklari elleri bosta kalmıyor mu canim ?
(29 puan) tarafından
Çok soğuk olunca ayaklarına çorap giydiriyorum yoksa zaten evde sıcak oluyor
(746 puan) tarafından
Corapla da rahat uyunmaz diye ben pek o sekilde uyutmuyorum.  Olmazsa çok ince bi örtü ortulebilir aslında.  Sağol canım cvbn icin
0 oy
(1,945 puan) tarafından
Bana da alın eliniz değmişken :D
0 oy
tarafından
Tulum giydirdiginiz zaman gerek kalmiyor ama anaaa yûreği olduğu için illa biseyler örtecez ama gerek kalmiyor terletiyor çünki
(746 puan) tarafından
Anladım canım sağol :-)
0 oy
(4,875 puan) tarafından
Tulum kabul edilir ☺️☺️ 
(746 puan) tarafından
Sen de varsa bana ver :D
(4,875 puan) tarafından
Bende varda hepsi 0.3 aylık ☺️
(746 puan) tarafından
Ay yok bize olmaz ki 1 yaşına girecek :-)
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Bnde dsnuyrum oğlum 5 aylik bir aya gyer  havalar soguyo
0 oy
(1,150 puan) tarafından
İçi elyaflı zaten, üstünü örtmenize gerek yok. Tabi oda sıcaklığına göre. Üstünü açan çocuklara birebir 
(746 puan) tarafından
Zaten üstünü açmayan küçük çocuk yoktur herhalde :-)
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Ayy bende istiyorum ya

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 222 göst.
7 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Dilaravedila (34 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 235 göst.
25 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 374 göst.
24 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,178 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 329 göst.
14 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde 4126 (1,851 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,913 soru

24,050,904 cevap

329,665 kullanıcı

...