0 oy
1,381 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6 puan) tarafından
Sizi ailesi yuzunden (severek) terkeden erkek, ve asla sizin karsiniza cikamamis (mahcup yuzu yok tabi) yani asla vedalasmayan erkek birgun donermi? Yani aklinda varmiyimdir? Ici icini yemezmi terk ettigi icin

35 Cevaplar

0 oy
(415 puan) tarafından
Giden gitmiştir gittiğin gün bitmiştir sende bitirsen iy edersin  önüne bak birdaha ardına bakma şimdiden ailesi ile aranızda seçim yapamayan yada ikinizode idare edemeyen adam yarın daha beter boşver 
-Reklam-
0 oy
(1,274 puan) tarafından
Bıhtıh ya bıhtıh valla bıhtıh :D:D
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Yavrum sen git vedalaş içindeki herşeyi dök hergün iç^nde deert etiklerini post diye açma 
0 oy
(1,295 puan) tarafından
Valla varya ben süphe ediyorum bence senin kadın oldugundan erkekmisin burda eglenmeye mi geldin
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Gerçekten çok takıksınız. Vallahi gidin tedavi görün. Kendinizi bu kadar önemsemeyin. Her olanı kendinize yormayın. Olanda hayır vardır bitti.. 
0 oy
tarafından
Sen ondan kes ümidi başka ex bul kendine
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Seven adam terk eder mi sence? 

0 oy
(1,151 puan) tarafından
Biri şunu mancınıkla exine fırlatsın nolur 
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Kız valla bana bence sen unutamamışsın gibi çok istiyorsan dön ecs aşkına bizi de boğdun postlarınla yaaa 
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Ay merak ettim niye bu uygulamadasin bebeğin yok hamilede değilsin sanırım
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Ayy merak ettim niye bu uygulamadasin bebeğin yok hamilede değilsin sanırım
0 oy
(12,347 puan) tarafından

Hadi ben bunu okudum sonra yorumları okudum sonra gidip eski postlarini okudun yani noldu şimdi:D beynim yandı valla evli bile olmayan biri anne sohbet sayfasında.napiyo biz asıl burda naoiyoz valla hayatı sorgulayın bana cici kiz

0 oy
(3,354 puan) tarafından
Kız sen geçen boşanmış ve çocukları olan kadın değil misin bacım giden gitti yavrularına sarıl gerçek aşk evlat aşkı
0 oy
tarafından
Seni sevseydi zaten terketmezdi o belki döner ama sen böyle birisini affedersen kişiliğinden şüphe etmelisin..
0 oy
(58 puan) tarafından
Birak canm donse napcan ailesi icin birakmis baska zamanda baska bisi icin birakir en basda uzulmemek en iyisi

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,352 soru

24,400,066 cevap

350,073 kullanıcı

...