0 oy
810 göst.
Diğer kategorisinde (105 puan) tarafından
Selam kizlar bgn  o kdar morelim bozukki  sizle paylaşmak istedm  1 buck senelik ewliyim  esim ewn en kucugu kck dedimde 33 yasinda 6 kardeşler biz nisanlyken 1 kez yzük attik ailelermzde normalde anlaşamaz gormcem war bzden byük ama herseyimzn icndedir ewe bsey alsak bsey yapacak olsak her halta karisir benide cok istemediler zaten bgn telefnda konusrken bana burda bi ogretmen war 28 yasnda szn dugn vidyonzu izlettim oda bna byle yakisikli kardesn wardi nden bna demedin diye syledi dedi walla aklima gelseydi seni degl onu alrdm dedi bnde keşke alsaydn dyp telefnu kapattm snirimden agladm o kdar zoruma gttiki anlatamam bazen cok yoruluyorm onnla igrasp tartsmaktan esimide cok sewiyorum esm bu knuda sessiz kaldgi icn byle zatn bi trlu degismedi esi byle olup ailesine cok dskn olp snradan degisen warmoli aranzda cok merak ediyorm sizcede bu sylenecek bir lafmi?

20 Cevaplar

+5 oy
tarafından
Ya niye bize eziyet ediyorsunuz okurken savaş veriyoruz 
(513 puan) tarafından
Ahhaah yemin ederim icimden geçen ses
(392 puan) tarafından
Kadın dertleşiyo bacım herşeyi yazmasanda karşı tarafı haklı görüp linçliyolar napsın dertleşecek olan okur
(376 puan) tarafından
Yaa aynen eskiden mesaj hakki vardi telefonlarda, mesaj haklarimiz bitmesin diye sesli harfleri yazmazdik sanki oyle olmus:):)
-Reklam-
0 oy
tarafından
S.alak işte lüzumsuz. Adam yurduna koyup aglaman bile saçma ver ağzının payını hadsiz
(105 puan) tarafından
Ya kirmak istemiyorum ama bazen gerçekten cok snirleniyorm dayanacak sabrm kalmiyo normalde susmam aama byle bisey dyecgnide bklemiyordm mal gbi kaldm bu ne demek istedi diye
(1,020 puan) tarafından
Kır ya sen üzülüyorsun o bile bile yapıyor
(105 puan) tarafından
Onceden arardm  artk aramicam esim bgn isten ckti kndi istegiyle oda sordu napti ciktimi die ewt cikti dedm ***** dio kndi kardesinide adam hesabna almiyor bnde esime kiziyorum ya biraz sesin cksn dyorm ama bosa knusiyorm
tarafından
Kız sen üzülecegine bırak o üzülsün. Bırakın artık ince düşünmeyi yoksa daha coooooooooook üzülürsünüz
0 oy
tarafından
O gorumcenin suratına bir daha bakmazdım..

Mesafenin koy o ne öyle. Evlisin aradan sene geçmiş konuştuğu şeye bak terbiyesiz
(105 puan) tarafından
Bidaha smdiki gbi yakn olmicam istedmki kaynanam yasli oda iii gn snra bsey olsa babasida yok esimin kardesleriyle olsn kopmasn aralarna girmek anlasmak istedm ama bu lafi cok zoruma gttti kndmi sprguluyorm bnm neym warda byle dsnyo die
0 oy
tarafından
O görümcenin ağzına bir tane çarparım ben olsam geri zekalı patavatsız karı böyle denir mi ya
(105 puan) tarafından
Zaten ewlenicegmz zaman bizi cok ayrmak istedi ewlenmemizi istemediler ama bu kdr açk syleynce morelm bzldu bn artk tmm tartstik oldu btti geçmis gecmiste kalsn dyl ustnu kapatmstm ama demekki hala istenmiyorm
tarafından
Demek ki millete batan bir şeyin var senin çekemiyorlar mesela seni boş ver ya onlara inat eşinle mutlu ol onların da ağzının payını ver canını sıktın a değmez mutlu yıllar
(105 puan) tarafından
Cok tesekkr ederim sanada  mutlu yillar canim
0 oy
tarafından
Eşine söyle deki ya sen beni savun yada ben gerekeni yaparım. Ara ağzına geleni say anasını babasını ara deki yeter etti hiç korkma çekinme sana dert olacağına söyle onlara dert olsun
(105 puan) tarafından
Kiz kaynanam cok yaşli kaynpederm esm kckken wefat etmis kkmi arayp ne dyimki benm esim  knsmaz sawunmaz beni ablasnim aklina daha cok gider buda zoruma gdiyo
tarafından
O zaman sen saydir kimseye tamah etme bak ileride anlayacaksin
0 oy
(941 puan) tarafından
Görümcenmi kıza demiş bilseydim seni alırdım diye anlamadım.
(105 puan) tarafından
Iste sorunda bu sanki esmle degl onla ewliyim bn  herseyde karisiyo karsma dyorz kawga ckiyo bu sfer
(941 puan) tarafından
İzin verme bence herşeye karışmasına. Benim gorumcem aynı şeyi bana söylese git onu  al demezdim mesela. pardonda sen kimsin kocam sen değilsin sen almadın beni derdim. Kocamlada anlatirdim hatta kocama derdim görümcem kocam saniyo kendisini heralde diye dalgaya vururdum.
(105 puan) tarafından
Snirden aklima ilk o laf geldi ne bliyim  bunlar erkegn degl ailenin istedgi kiz olacak kafasnda biz sewerek ewlendik onu hala hazmedememisler demekki  bgn daha iyi anladm
(941 puan) tarafından
Benim gorumcemde bı meresinde eski sevgilisi daha güzeldi onu alsaydık demişti. Bende güldüm eşim kabul edermiydi sanıyosun abla dedim. Benden başkasını gözü gormuyo neler dedide kabul ettim evlenmeyi dedim sustu. Hepte bahseder eski sevgilisinden
(105 puan) tarafından
Bnm gormcem susmazda dedm bu lafi sylyosn senin gormcen sana aynisini sylese ne hssedersn dedim azonce dio bnle gormcelermi katma ortaya altnda ezilirsn dio bana  yüzüne kapattm telefnu snirden
0 oy
(194 puan) tarafından
 muhattap olma hic patavatsiz insan deseydin 
(105 puan) tarafından
Mesafe koyucam zaten o kdar zoruma gttiki 5 yildr brlkteym esmle yapmadgi kalmadi ama inan bu laf kdar zoruma gtmedi hicbisey insan kendni sorguluyo bnm neym war die
(194 puan) tarafından
bnce o sorgulasin kndini acaba kac tashtam eksik diyee ..hicte kndinde eksik arama emin ol eksigin olsaydi boyle yapmazlardi fazlasn varki seni tasiyamamanin agrirligini tasiyorlar
(105 puan) tarafından
Ya istemediler zaten  bnu bliyordm esimde sawunmadkca iyice morelm bozuluyo
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Ay ne üzülüyorsun ya küs konuşma biraz kendinize güveniniz olsun ya ne diye görümcen her şeyi biliyor Allah aşkına müsaade etme ettirme sen ne demek istiyorsun bana neden bunu söylüyorsun çok boş konuşuyorsun diyip kapatsaydın ya yüzüne eşine de deseydin 
(105 puan) tarafından
Bn karstrtmak istemedikce esim ondan tarf oldgu icn bsey yapamiyorm 1 tanee kizim war 8 aylik esim biraz tepki koysa byle olmaz belki oda koymuyo iste
(1,020 puan) tarafından
Sen koydurcan anacım
0 oy
tarafından
Dengesız .. baska soylenecek bı kelıme yok ona
(105 puan) tarafından
Aynen
0 oy
tarafından
Kocanin evlenecegi kisiye gorumcen mi karar veriyo niye bosuna agliyosn ki verseydin cevabini
tarafından
Esine soyle haddini bildirsin
(105 puan) tarafından
Esim bna kizar bgne kdar hep byleydi bliyodmda  degsr dedim hep hala ayni kendm cewp wermessem kmse nden byle diosn demez
tarafından
Zaten o gorumceyi konusturan esin yani benimkiler bana laf soylesin benden once esim verir cevabini
(105 puan) tarafından
Bak ne gzl bende oyle olsn istiyorm bnm esm bse oldu onlar haksszzssa bile bana doner kizar neyms saygymis esmle brbrmize girerz bu knu yuznden
tarafından
Ay karısına sahip cikmayacaksa niye evlenmis o zaman saygiya onem veriyo ama en buyuk saygisizligi kendi karisina yapiyo bu nasil bi celiski
0 oy
(163,312 puan) tarafından
ergen bi esiniz yok 33 yasinda koca adam ablasina haddini bildirmeli
(105 puan) tarafından
Iste oyle yetştrmisler byuge saygi zannediyo susmayi halada degismedi huyu bnde cewp werdgm icn anlasamiyorz ailesiyle
(163,312 puan) tarafından
baslarim oyle saygiya
(105 puan) tarafından
Cewp weriyorm die sewmiyorlar zaten beni eltmin bna yakn olmasni ostemiyorlar onu doldrdgmu dsnyorlar artk biraktm bn bgn daha iyi anladm hala bi dertleri war demekki benmle
0 oy
tarafından
Pisliğe bak sen asla konuşma bir daha sinirim çok bozuldu
(105 puan) tarafından
Benimde laf syledm ama hırsmdan agladm ya ayp gercekten  o kdr zoruma grtiki
tarafından
Karşıdakinin yaptığı de çok ayıp ne demek evli bi adema öyle konuşmak zilli maşa
(105 puan) tarafından
Hadi o dedi onu geçtim gormceme cok snirlendm ben
0 oy
(5,572 puan) tarafından
İnşallah o da senin düştüğün duruma düşer 
(105 puan) tarafından
Onuda dedim senn gormcen sana byle dese ne hssedersn dedim bnle gormcelermi katma ortaya dior bana
(5,572 puan) tarafından
He ona gelince görümcemi katma oluyor
(105 puan) tarafından
Aynen is kendine dönunce lafi degstiriyo
(5,572 puan) tarafından
Allah ıslah Etsin
(105 puan) tarafından
Amiiiin
0 oy
(513 puan) tarafından
Gerçekten kötü bir durum ben olsam benimde zoruma giderdi canım senden iyisini mi bulacakmış
(105 puan) tarafından
Kendi kafasinca bulacagni saniyor zaten onlari kolay kolay kmse  cekmez ki her haltta karisiyorlar bn idare ediyorm  yoksa anlastgmdan degl
0 oy
tarafından
Eşin büyüğüne cevap vermiyor galiba bunu saygısızlık edepsizlik olarak ogretmisler evet kirsin döksün demiyoruz ama yeri geldiğinde seni savunması ezdirmemesi gerekiyor benim eşimde aynı senin dediğin gibi ve görümcem de hatta saha bugün çok büyük aile arasında bor tartışma oldu bi senelik evliyim neredeyse bebegim dogucak belki bebekten sonra değişir diyorum ama ümidim de yok pek
0 oy
tarafından
Eşin büyüğüne cevap vermiyor galiba bunu saygısızlık edepsizlik olarak ogretmisler evet kirsin döksün demiyoruz ama yeri geldiğinde seni savunması ezdirmemesi gerekiyor benim eşimde aynı senin dediğin gibi ve görümcem de hatta saha bugün çok büyük aile arasında bor tartışma oldu bi senelik evliyim neredeyse bebegim dogucak belki bebekten sonra değişir diyorum ama ümidim de yok pek
(105 puan) tarafından
Degismez kuzm benim esim onu tanidgmdan beri byle ve inan zerre degsmedi 2 sene olacak ewliyiz hala ayni ewt tamda bnu istyrm tartsmasn tabiki ailesi ama yeri gelincede bni swnsun istyorm
0 oy
(2,225 puan) tarafından
ikisinin yaptığı da edepsizlik net . 

Evlenmiş barklanmış adama denecek laf mı 

görümcemle de konuşmadım birdaha net. 
0 oy
(475 puan) tarafından
Canım aynı benim görümcemin aynısı evde yaktığım kombinin ayarını aldığım eşyayı içtiğim kahveyi her şeyi sorar soruşturur günde kaç defa eşimi arar geçen de şey dedi bana işte köyde benim kardeşimin peşinden çok koşan vardı ama istemedi benim kardeşim dedi içimden dedim ki keşke isteseydi sanki bir halta yarıyor kardeşini başına çalsınlar
(105 puan) tarafından
Bnde dedm madem oyle alsaydn keske onu dedm birakmadnki alaym dio gerizekli
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Cok begendiysen kendine alsn
0 oy
(13,671 puan) tarafından
Kız ben senin yerinde olsam kocam beni koynuna alıyor sen kimsin de beni seçmezdin derdim lafınızı esirgedikçe ezerler 
(105 puan) tarafından
Walla aynen sustukca tepemze ckiyorlar ama bnmkiler baştanda oyleydi esim xuzelr dedm ewlendk hala ayni

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 530 göst.
5 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 537 göst.
3 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Deryavn (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 491 göst.
23 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 488 göst.