+1 oy
1,125 göst.
Diğer kategorisinde (878 puan) tarafından
Dün beni sinirlendirdi konuşmuyorum konuşmayı da düşünmüyorum 

45 Cevaplar

0 oy
(16 puan) tarafından
Bennnnn :)) 
-Reklam-
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Küs değil ama ayrı gireceğiz yine tabur a gitti benimki 
0 oy
(658 puan) tarafından
Daha 3,saat var bakalım  nolcak, :) 
0 oy
(475 puan) tarafından

Biz zaten hiç konuşmuyoruz :D

0 oy
(46 puan) tarafından
Mart 28 de EVLENDİK çok sukur elhamdülillah daha ne bir kavgamiz ne bir küsme mız oldu . 9 aylikta HAMİLEYİM. Şimdi içim cız ediyor yıl başı eşim göreve gitti.  Yıl başı olay çok olur korkuyorum.   Benden size bir tavsiye yaninizdaysa eşiniz bir kahve yapın ve götürün birlikte için.  Sohbet muhabbet edin. Küs gitmeyin yeni yıla . bu yıl bazı insanlara hastalık getirdi bazı insanlara mutluluk sağlık huzur neşe getirdi kimine evlat müjdesi verdi kimine iyi kimine kötü haber getirdi . sukur edin . ve bir kahve yapiota gidin için kocaniz ile bir kahvenin 40 yıl hatırı varmış . bu sene size iyi haberler getirdi sevdiğinize ilgili ama 1 saniye sonra ne olacağını bilemeyiz.  O yüzden sevginizi gosterin.  

Her evli insan için diyorum.  ❤ hayat sevince güzel . 1 saniye sonra ne olacağını bilemeyiz . o yüzden su 3 günlük DÜNYAda küs kalmaya deymez . ❤ 
(878 puan) tarafından
Çok güzel yazmışsın Rabbim eşine güç kuvvet versin sağ saglim kavurmanızı nasip etsin inşallah. Biz 2016 dan beri taniyrouz birbirimiz 2 yıl ayrıldık 2018 nişanlılık 2019 evlilik bazen degsiik bi huyu çıkınca insanin zoruna gidiyor sen böyle değildin demek gibi insanın sevgisini eş ya çoğaltır ya azaltır
(46 puan) tarafından
Ben ve eşim hep şunu deriz birbirimize çok da doğru uyguladığımız birşey hiç pişman olmadım    oda olmadı.  Bir bayan sınırlı iken erkek sinirli iken birisi susacak . ben sinirlii iken o sustu o sınırlı iken ben . ve eşim hep der evlilik suresi tanima evresidir . hergün yeni huyu çıkar insanın evli iken insan ölene kadar tanıma aşamasındadır.  . ve eşim ben kizarsam sana bilki der hep iyiliğin için diyor . doğru hep iyikigim için kızdı. Hep seni dusundugumden der . ve eşiniz ile kim olursa olsun bir gün iyi saatinizde sohbet ederken esinize şunu diyin . ben sinirlenirsem . sen alttan al sen sinirliyken ben.  Asla kacmayalim konuşup tartışalım . konuyu o 1 saatte olsa konuşup bitirelim ve bir çay yada bir kahve içip o anı unutalim . o çayı yada kahveyi yudumladigimiz andan itibaren 1 hafta sonra aklımıza bile gelmesin . unutup su anki sanayimizin dkkmizin kıymetini bilelim demek çok güzel birşey .  ben inanarak yaptığım için eşim ile çok mutluyuz ve bizim sinirimiz sadece su oldu o beni düşündüğu için hastanede üzülerek ağlayarak çıkıyorum istemeden sinirlenip eşime yansittim.  O an oda sinirlendi ve beni .  sakinleştirmek için susmadim  beni cözdü eşim artık o sınırını yatıştırmak icin biraz sesini yukseltti . sustum.
Bende sadece o şekilde SAKİNlesmesine biliyorum   rabbim her aileye geçimdillik huzur sağlık versin . Allah razı olsun sizdende
(46 puan) tarafından
Ve bu 28 marttan sonra dünyam deyisti .  eşim sayesinde . kalp rahatsizligimi öğrendim . korku var bende 5 kere doktorlar düşük tehlikesi geciroyorsun dedi.  Ve 1 şeye arlerjim olduğunu öğrendim . 6 ay kaşıntı geçtim daha bir çok şey belkide o yüzden daha çok kıymet veriyorum seviyorum sukur ediyorum 2021 önce aşkta güldü sonra hastalıkta anlattı ikimizide.  Bu yüzden şükür etmek en güzeli küs kalmayın dene sebebim bu . bu gün sağlıklıyız diyip deyil 1 DKK sonra ne hastaligimizin olduğunu bilmiyoruz .  ve ya yasicakmiyiz ölecek miyiz . o yüzden her an su gelsin herkezin aklına şuan yaşıyorum 1 DKK sonra ne olacağını bilemem demek herşeyi daha iyi yapıyor ❤

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 2,066 göst.
31 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Bsrars (184 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 642 göst.
1 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Aydagul (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,325 göst.
0 oy
18 cevap 1,463 göst.

Kategoriler