0 oy
169 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (16 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kizlar benim 1 ay sonra inşallah oğlum olucak. İsmini aslan cemil koyucaktim fakat dün bı rüya gördüm eşimin buyukbabasi elime Arapça isim koydu babanede oğlumu cemilcan diye seviyordu Allah rahmet eylesin.. şimdi kafam karıştı acaba cemilcan mı koymalıyım aslan cemil mi? Bu arada cemil büyükbabamizin adı
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Büyükbaba adını zaten koymuş oluyorsunuz. Yengem de rüyasında daha cinsiyet belli olmadan Ahmet ismini görmüştü. Oğlu oldu ahmet koydu. Dert edilecek bişey olduğunu sanmıyorum. Cemil can biraz tekerleme gibi oldu sanki. Aslan cemil daha iyi. Yinede siz bilirsiniz  .
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence cemilcan koyma ya. Çocuk küçükken neyse de büyüyünce pek olmuyor alican gibi
0 oy
(1,686 puan) tarafından
Bence cemili tamamen koyma cnm sadece aslan olabilir ya da daha modern bir isim çünkü Cemil artık cokdemode kalıyor bnm fikrim çocuk arkadaşlarinin yannda dalga konusu olabilir değer mi sizce. Göbek adını koyabilirsiniz cemil eğer çok içinizde kalacaksa bnm fikrim bu :)
0 oy
(2,038 puan) tarafından
Rüyalara göre hareket etmek doğru değil canım bunu hocalarda söylüyor rüyanda gördüğün ismi koymak zorunda değilsin yani öyle düşünme hangisini istiyorsanız onu koyun 
0 oy
tarafından

Aslan cemil de cok uyumlu değil ama 

Cemil can göre daha iyi 
İlerde dalga geçilir:// 

0 oy
(163,324 puan) tarafından
bambaska bisi koysan ruya biloncalti olabilir
0 oy
tarafından

Neden cemil :wassat:

İlgili sorular