Merhaba kızlar, bebeğimin ismine cinsiyeti belli olmadan karar vermiştik eşimle. Hatta ben sundum eşime, onunda çok sevdiği bir isim olduğu için kabul etti. Lakin bende Doğuma yakın zamanlarda acaba mı oluştu ancak son aylarda değiştirirsem ilerde çok pişmanlık yaşarım diye isimden vazgeçmedik. Hormonlara bağladım birazda ve eşimde bende direndik isimden vazgeçmemekle. Ailemizde o ismi benimsemişti artık. Ancak oğlum 1 yaşına geldi ve ben hala ismini söylemekte zorlanıyorum hep oğlum canım yavrum diye seviyor ve oğlumdan öyle bahsediyorum. Saçma gelecek ama Aklım hamileliğimin başlarında hiç düşünmeyip son anda aklıma gelip koymadığım isimlerde kaldı gibi. Hatta ara ara ciddi anlamda üzülüyorum sonra kendime kızıyorum. Hatta ikinci hamileliğimde tekrar aynı durumu yaşarım böyle kararsız olurum ve üzülürüm diye çok korkuyorum. Son dakika değiştirmiş olsaydım acaba yine böyle olur muydu diğer isimlerde? Karar verdiğimiz isimden cayarsak pişmanlık yaşamaktan korktum ve karar verdiğimiz isimden vazgeçmedim. İsmine tam alışmış olmamam normal mi? İsmini beğeniyorum ama oğluma hitap edemiyorum çok tuhaf bir duygu. Aranızda aynı durumu yaşayan var mı? Yada son zamanlarda karar verdiği isimden cayıp pişman olan veya olmayan?
Hepinize sevgiler arkadaşlar ❤️
İsmine canm
Benm iki bebeğmn de isimleri içime sindi
1,487,145 soru
24,311,763 cevap
344,792 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın