0 oy
551 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (77 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar dün evlilik yıldönümümüzdü eşim kayınbabamla beraber çalışıyoruz dükkanının var eve dün o bıraktı Bi şey alamadı bugün telafi etmesini bekledim bozulduğunu anladı 2 uğraştı sonra geçti uyudu ben Tripr attım diye bana küsmüş sonra çocuğumuzu yatırırken kalk konuşalım konuşmayınca olay uzuyor ben sinir oluyıjm falan dedim bağırarak git Allah aşkına konuşulacak zamanda konuşmuyorsun beni rahatsız etme dedi bağırdı Bi şey beklemiyorum sadece önemsemek istşyırum doğum yapalı 42 gün oluyor bende kendime çok bakamıyorum kiloların da duruyor 64 kiloyum o yüzden mi Acaba kalbim çok kırıldı ama umrunda değil eşimin üzülmem kırılmam 

7 Cevaplar

0 oy
(960 puan) tarafından
Başlığını değiştir kapanmasın postun
-Reklam-
0 oy
(8,729 puan) tarafından
Umrumda değil diyosun ama canın da sıkkın bu nasıl oluyo kız 
(77 puan) tarafından
Onun umurunda değil
(8,729 puan) tarafından
He anladım cnm fazla yüz verme boşver sende..ona hakketigi.gibi davrn bak peşinde nasıl koşuyor
(77 puan) tarafından
Çok inattır ve kindar
(8,729 puan) tarafından
Öyle erkek hic. Çekilmez
(77 puan) tarafından
Bi konuda hakkı olsam küsem küstüğüm için küsüyor 2 yıldır evliyiz ve hep o haklı inan o kadar bıktı  bu halinden çocuk gibi
(8,729 puan) tarafından
Küsen erkek mi olur ya ://
0 oy
(2,820 puan) tarafından
Kıçını kaldırma ne hali varsa görsün.sende canını sıkma
(77 puan) tarafından
Şu yüreğim dayanmıyor arkasını dönmüş yatıyor sarılmak için kendimi zor tutuyorum bu yüzden kaybediyorum galiba
0 oy
(2,310 puan) tarafından

Kız ya ben napim 5 yıllık ewliyim bir kere ewlilik yil dönümünü kutladı o kadar başka ne ewlik yıldönümü dur ne doğum günüdür tık yok aman zaten pekte sevmem boşver kiz bunun için canını sıkmaya değmez o takmiyosa sende takmiycaksin :P

(77 puan) tarafından
Mesele kutlayıp kutmlmmk değil Bi şeyleri telafi etmesini bekliyorum o yokmuş gibi davranıyor ipin ucunu salarsam işine gelir
0 oy
tarafından
Biraz olumlu yönden bakmanı tavsiye ederim. Bozulduğumu anladı 2 uğraştı yazmışsın. Yani sonuçta anlamış ve çaba sarf etmiş senin için. Eee sen de karşılık vermeyince adam geri adım atmış. Hemen boynuna atla demiyorum ama sana konuşmaya geldiğinde geri çevirme. Erkeklere öyle yapınca anlamıyorlar sanıyorlar ki konuyu biz kapatıyoruz. Ama sen durumdan rahatsız olduğunu sakin ve dişil bir şekilde söyle bence o zaman dikkate daha çok alınırsın. 
(77 puan) tarafından
Biraz daha uğraşsın istedim aslında :)
tarafından
Yaa biz kadınlar genelde uğraşsın zorlayalım diye düşünüyoruz ama erkekler o kadar sabırlı değiller maalesef. Benimde eşimle aramda öyle problemler oluyor ama çözdüm olayı bende trip atıyorum ama o gelince durumu duygularımı açık ve net şekilde söyleyince anlatabiliyorum kendimi. Sana da bunu öneririm. İlk başlarda bende tez canlıydım ama dediğim yol daha etkili ve çözüm odaklı:)) ayrıca bebeğinin tadını çıkarın takma böyle şeyleri kafana
(77 puan) tarafından
Haklısın aslında ben hep çözüm odaklıyım ama beklenti içinde olup boşluğa düşme duygusu kötü hele ki bu dönemde daha özenli olmadını beklerdim günlerdir dışarı çıkmıyorum bunu anlayıp ona göre davranmasını bekledim ama hüsran
tarafından
Tabiki de sen de haklısın ama üslubunu değişip yumuşak şekilde dile getirirsen eşinde sana adım atar. Sana ilgine ihtiyacımız var de eşinde anlamaya başlar bence. Ama şikayet etme sadece rahatsız olduğunu ona ihtiyacının olduğunu söyle bu kötü birşey değil eşin sonuçta.
tarafından
Aslında erkekler de çocuk gibidir. Onlarında ilgiye şefkate ihtiyacı var ama onu dile getirmezler. O yüzden eşi olarak kocanı duymazdan görmezden gelme bence. Sen ona adım at o da bir süre sonra sana adım atar emin ol. Biraz sinir bozucu ama sabır gerekiyor:))
0 oy
tarafından

Başlığın neresi hatalı :woot:

(77 puan) tarafından
Değiştirdiğim:)
0 oy
(16,125 puan) tarafından
Hersehi de kiloya bağlamayın 

Biraz kilo aldın diye kocan seni gözden çıkarıyorsa bırak bakma yüzüne 

Çocuk doğurdun 
(77 puan) tarafından
Aynaya bakınca kendimi hiç beğenmiyorum çünkü eskiden çok zayıftım