0 oy
162 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (473 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhabalar , Hollanda'da taşındık beş ay oldu , bebeğim var 12 aylık.Ben Türkiye'de öğretmenim , devlette, şu an ücretsiz izindeyim.Burada iş bulmak çalışmak istiyorum , tecrübesi olan birileri var mı buraya dair , kreş olayları falan nasıl oluyor acaba ?
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Abim var Hollanda da yengemle ama yengem gavur ☺
(473 puan) tarafından
Yengeniz o zaman bütün sürece hakimdir
tarafından
Aynen kendisi hollandali
(293 puan) tarafından
Hahhahahaha yengem gavur :D
tarafından
Evet kız gavur kızı gavur ☺☺☺
(293 puan) tarafından
Benim dayımda Almanya da birini bulmuş ninemde gavur diyor ya senin yorumunu okuyunca o aklıma geldi :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Direk Hollanda olarak bilmiyorum ama eğer öğretmenlik yapmak istiyorsan öncelikle diplomalarını onaylatman gerekiyor. Sana bu mesleği yapabileceğine dair belge veriliyor. Sonrasında kendi işini yapabilirsin. 
(473 puan) tarafından
Evet denklik konusuna hakimim , o noktada sorun yok , bebeklerini buradaki anneler iki yaşından itibaren kreşe gönderiyorlar belediyenin açtığı kreşler varmış , burada olup bu süreci yaşayan var mı diye merak etmistim
tarafından
Bende avusturyadayım. Biz şimdiden kayıt yaptırdık kreş için 5 aylık devlet kreşlerinde sıra biraz geç geliyor burda. Olmaza özelemvericez. Kuzenim almanyada o da aynı şekilde 1aylıkken yazıldılar orda da aynı sorun varmış.
0 oy
tarafından
Ben isvecteyim.1 yasindan sonra bulundugun yerin belediyesinde okul icin basvuracaksin. Evine en yakin krese alinmak icin siraya koyarlar. Ilk boslukta sizi cagirirlar. Yani bu islere oturdugun yerin belediyesi bakar. Ona git canim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,298 soru

24,096,906 cevap

332,137 kullanıcı

...