+1 oy
1,242 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (22 puan) tarafından

Kızlar merhaba,

Eşimle severek 2 sene önce evlendik. Hersey yolunda gidiyordu ama ikimiz de 2 yıldır evden çalışıyoruz hamilelik vs derken cinsellik tamamen bitti. Uzaklaştık ama evin içinde iyi anlaşıyorduk. Görünürde bir sıkıntı yoktu. Eşimin bir dertleşme sayfası ile telegram uygulamasından başka kadınlarla konuştuğunu yakaladım, ben de başka biri gibi ekledim, konuştum ve buluşmaya çağırdım, geldi. Buluşmaya gittiği yere ulaşınca bebeğim 4 aylık, ikimizin fotoğrafını attım ve hic bisey haketmedigini söyledim. O şokla eve geldi, özür diledi, agladi. Neden yaptığımı bilmiyorum, rahat battı, affet vs vs diye bir sürü açıklama yaptı. Bosanacagim dedim nolur bir şans ver hersey değişecek falan dedi. 2 haftadır uğraşıyor, peşimde geziyor, sözde değer veriyor ama bana bunu nasıl yaptı hala inanamıyorum. Konuşuyordum sadece arkadaş gibi diyor ama buluşmaya gittiği kızla yani benimle konuşurken hiç öyle bir durum yoktu, bildiğin takılmaya gidecekti. Bebeğim 4 aylık ayrılsam ne yaparım ona yazık bilmiyorum. Çalışıyorum, param var. Ama çocuğum için düşünüp duruyorum. Uygulamayi silmiş, telefonda şifre yok şimdi ama kalp kırıldı bir kere. Siz olsanız ne yaparsınız, kimseye de anlatamıyorum. Aileler bilse ortalık karışacak, onun ailesi bile red eder onu. Sadece görümceme söyledim çok üzüldü, bayağı kızdı ama suanlik kimseye söyleme dedim. Babasi yaşlı ve hasta. Kesin kalp krizi geçirir onu da döver falan dedi. 

26 Cevaplar

0 oy
(377 puan) tarafından
Boşanmış bir ailenin çocuğu olarak yazıyorum boşanınca ne yazık ki herşey güllük gülistanlık olmuyor eski eşinle çocuktan dolayı görüşmek zorunda kalıyorsun iletişim devam.ediyir bir de üvey anneler üvey babalar giriyor çocuk için çok zor her çocuk için öyle olacak diye birşey yok ki ben yine iyi durumdaydım bir şans verin bence
-Reklam-
0 oy
(475 puan) tarafından
Kuzum bana kalırsa bebeğin için bir şans daha vermelisin ama bu süre zarfında çokta kötü davranma bence bu sefer bu durumdan sıkılabilir eskisi gibi devam et bakalım ne değişecek
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Kendimi gördüm resmen bende iki yıllık evliyim bizim de aynı iki yabancı gibiyiz birbirimizden uzaklastik  görünürde herşey iyi kavga felan yok evde huzurda var ama cinselik herhngi karıkoca yakınlığı yok yani 7 aylık kızım var benimde aldatmaya dair şüphelerim var ama görünürde hiç bişe yok telinde parmak izim var sürekli kontrol ediyorum.bise yakalamadim ama korkuyorum ya aldatiyorsa diye eşimi çok seviyorum böyle biseyi kaldiramam 
(22 puan) tarafından
Ben de öyle diyordum, Allah kimsenin başına vermesin gerçekten ağır.
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Kızçe naptın sen durumlar nasıl??? 
tarafından
Postu niye hortlattin kizzz
0 oy
(2,530 puan) tarafından
Üzüldüm cnm senin adına Bi kere yaptı mı onun arkası gelir bacım Bn olsam boşanır giderim ailemin evine ne halt yerse yersin cocgun 4 aylık o düşünseydi böle halt yapmaz Dı dedğim gibi cnm ice düşün karar ver ama Bi kere yapan yapar insan ın güveni kırldımı yerine gelmyr Rabbim yardımcın olsun doğru yola iletsin 
0 oy
(547 puan) tarafından
Canım sen bilirsin ama keşke gorumcenede demeseydin kimseye deme sen unutursun ama il unutmaz kötü birseyini paylaşma hep güzel seylerini anlat baskalarina

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 2,335 göst.
3 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ogluşumm❤ (519 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,478 göst.
17 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde arinovski (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 169 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,069 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 363 göst.