Kızlar merhaba,
Eşimle severek 2 sene önce evlendik. Hersey yolunda gidiyordu ama ikimiz de 2 yıldır evden çalışıyoruz hamilelik vs derken cinsellik tamamen bitti. Uzaklaştık ama evin içinde iyi anlaşıyorduk. Görünürde bir sıkıntı yoktu. Eşimin bir dertleşme sayfası ile telegram uygulamasından başka kadınlarla konuştuğunu yakaladım, ben de başka biri gibi ekledim, konuştum ve buluşmaya çağırdım, geldi. Buluşmaya gittiği yere ulaşınca bebeğim 4 aylık, ikimizin fotoğrafını attım ve hic bisey haketmedigini söyledim. O şokla eve geldi, özür diledi, agladi. Neden yaptığımı bilmiyorum, rahat battı, affet vs vs diye bir sürü açıklama yaptı. Bosanacagim dedim nolur bir şans ver hersey değişecek falan dedi. 2 haftadır uğraşıyor, peşimde geziyor, sözde değer veriyor ama bana bunu nasıl yaptı hala inanamıyorum. Konuşuyordum sadece arkadaş gibi diyor ama buluşmaya gittiği kızla yani benimle konuşurken hiç öyle bir durum yoktu, bildiğin takılmaya gidecekti. Bebeğim 4 aylık ayrılsam ne yaparım ona yazık bilmiyorum. Çalışıyorum, param var. Ama çocuğum için düşünüp duruyorum. Uygulamayi silmiş, telefonda şifre yok şimdi ama kalp kırıldı bir kere. Siz olsanız ne yaparsınız, kimseye de anlatamıyorum. Aileler bilse ortalık karışacak, onun ailesi bile red eder onu. Sadece görümceme söyledim çok üzüldü, bayağı kızdı ama suanlik kimseye söyleme dedim. Babasi yaşlı ve hasta. Kesin kalp krizi geçirir onu da döver falan dedi.