Kızlar lincleyecek haksizsin falan diyecek olan yazmasın bende bir günde bu hale gelmedim önce uyarayım sonra anlatayım. Eşim baştan benim herşeyden hevesimi kaçırdı şimdide bana hevesimi kaciriyorsun diyor. Ama bende yaşadıklarımızı unutup eski duygusallığa falan dönemiyorum. Hep bekledim bekledim baktım yok bende saldım arkadaş gibi takılıyoz. Bebek salıncakta uyudugundan bende oturma odasinda yatar oldum. Haftada 1-2 ilişki o kadar aramızdaki iletişim. Olaya gelirsek demin işe giderken beni seviyormuş onu diyo ben he tabi öyledir gibi bı cvp verdim tamam kabul ediyorum yanlış ama bende ona seviyorum demek istemiyom yani. Hevesimi kaciriyon dedi gitti halbuki yaaaa en başta bı teklif bile etmedi görücü usuluydu olay öyle kapandı sonra ilk yılımızda bazı olaylardan annemin evine gittim geliyosan gel gelip almayacam falan dedi bende baktım ailemin evinde olmayacak sen gelip özür dileyip götürecen dedim. Sonraki yıllarda da böyle çok sorunlar yaşadık ben artık böyle yoğun bı sevgi hissedemiyorum kanım kaynamiyo yani. Bebekten sonra iyi iyi oluruz diye düşünüyodum ama daha kötü oldu. En son yıl dönümünde de ailesinin işini yapıp beni dışarı cikarmayınca yani dışarı derken hani yanlış anlamayın restoran falan beklemiyorum zaten koydeydik biraz acilayim gezeyim diye dışarı çıkmak istedim. Yorulmuş götürmek istemedi. O günden sonra duygusal olarak gözümde bitti yani ne kadar istesem de içimi duzeltemiyom. Kavgamız falan yok ama işte uzaktan uzağa kendi alemimizde anlaşan iki arkadaş gibi yaşıyoz. Heveslerimi kırdı kırdı şimdi de ben suçlu oldum. Uzun oldu amaaan işte yüzüne diyemediklerimi de buraya yazıyom
1,493,267 soru
24,398,917 cevap
349,955 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın