0 oy
1,273 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
18 gün önce doğum yaptım. Eşim de evde. Doğumdan beri kaynanam bişzm yanımızda ama ev işi, yemek ben de bebek onda. Ben tam tersi olsun isterdim. Bebek benim kucağımda susmuyor kaynanamı istiyor. Sütüm vardı emziriyordım az geliyor sütün sarılık geçirir diye sürekli mama verdi 2 gündür uğraşıyorum bir damla sütüm gelmedi. İlk hafta ev işi yapmak çok zordu şimdi işe alıştım. Gece bebeğin yanında uyucam diyorum sen kocanın yanında kal ben varım diyor. Bebeğin altını inanın 2 3 defa değiştirmişimdir. Ben zorla bebeğe kıyafet giydiriyorum arkamı dönmemle kendi istediğini giydiriyor. Eşime dedim sen de evdesin artık annen gitsin diye o da direkt demese bile sen bakamazsına getiriyor. Benim bebeğim gibi hissetmiyorum. Babasında bile susuyor ben de susmuyor. Ben artık napcam bilmiyorum. Hiç bebeğimle kalmadım ki bakıp bakamayacağımı görelim. 

48 Cevaplar

0 oy
(4,232 puan) tarafından
Yemin ederim sende peygamber sabrı varmış. Ben olsam sinir krizleri geçir o kadını da kocamı da kapı dışarı eder bebemi de alır anama giderdim
-Reklam-
0 oy
(25,177 puan) tarafından
Kusura bakma da senin elin armut toplamıyo ne demek bu ya alıcaksın bebeği vermiceksin ben bunu giydirdim hayır bu kalacak bitti, altını ben değiştiricem bitti, cocuk uyuyunca yapabildiğin ev işini yaparsın gerisi kalır, hizmet bekleyen gitsin yapsın işini, belliki onun kokusuna alışmış sende durmuyo susmuyo bu kadar da taviz verilmez hata başlı başına sende 
0 oy
(266 puan) tarafından
Bu nasil bir hadsizlik bence kayinvalidenle konusman lazim hissettiklerini duyguları anlatman lazim insanin bez degistirmeye giydirmeye emzirmeye her seye hevesi olur bunlara neden engel oluyor 
0 oy
(2,011 puan) tarafından
Yani ayrı yatmayı nasıl kabul ediyosunuz ben onu anlamadım kaynanızda hata olduğu kadar sizde de var gibi. O çocuk anne kokusuyla uyuyacak gece emzirmeye kalkmıyomusunuz hiç. Benimde sütüm yoktu ama 18 günlükken memeye yapışık yaşardık gelmese bile, kucağımda uyumak isterdi. Bence yarından itibaren bebeğinizin herşeyini üstlenin kaynananıza da anne artık ben toparlandım kendim yapabilirim çocuk beni tanımıyor gibisine laf söyle 
0 oy
(1,548 puan) tarafından
:D BENM KI DAHA EVE GITMEDEN UYUYAN BEBEGIME zorla emzik vermeye calisti gordum 3 kere uyardm en sonunda verir msn bana emzigi dedmmmm yok dedii cektim elinden bi dahada benden habersz bebegime elini suremedi sozde bakcakti bize oyle yaptm diye eve bile geelmedi ohhh iyikide gelmedi gelemem oyle seylere normalde sessiz sakinimdr amma  bebegime oyle yapinca film kopuyo bj anda
tarafından
Valla canım bende öyleyim söz konusu bebeğim olunca kimseye tahamul edemiyorum
0 oy
(475 puan) tarafından
Canım hatayı baştan yapmışsın mamami veriyor hayır ben mama vermicem emdiricem mana verirsem meneme alışamaz vs uyarman gerekiyor du kaynanam 2 aydır bende bebeğimi uyuttugum Zaman odaya bile sokmiyorum
0 oy
(808 puan) tarafından
Sen nasıl verdin izin vermemek gerekiyo işler beklesin sen kucağına al kokuna alissin ben kaynanamla yaşıyorum herşey diyodu yinede saniye ayrilmiyodum yanından alma kucağına diyodu ben kucağından indirmiyodum kimseyi takma bişey derlerse ben annesiyim ben bakamiyosam kimse bakamaz de al kaynanam elinden çocuğu 
0 oy
tarafından
Canım bak bence en başta gelmemeliydi kayınvalidem ben burda bu şekilde çok post okudumbaxilari annesinden bazıları kayınvalidesinden şikayetçi bu konuda ilk başta yanında başkaları olunca anne ve bebek sağlıklı bir şekilde bağlanamiyor ben  bebeğim doğunca hemn kendi evime geçtim ve yani ancak ziyarete gelirler yada biz oraya gideriz ne annem nede kayinvalidemi istemedim ikinci bebektede aynı şekilde yapicam bence sende kendi bakabilecegini kanıtla onlara kendine güven ben 20 yaşındayım kimse bana inanmadı şimdi maşallah nasıl buyutmussun diyorlar  bebeğinle arana kimseyi sokma bağını kur 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,002 göst.
0 oy
5 cevap 345 göst.
9 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 778 göst.
17 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aygün24 (1,346 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 135 göst.

Kategoriler

1,466,030 soru

24,024,903 cevap

328,399 kullanıcı

...