0 oy
1,283 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
18 gün önce doğum yaptım. Eşim de evde. Doğumdan beri kaynanam bişzm yanımızda ama ev işi, yemek ben de bebek onda. Ben tam tersi olsun isterdim. Bebek benim kucağımda susmuyor kaynanamı istiyor. Sütüm vardı emziriyordım az geliyor sütün sarılık geçirir diye sürekli mama verdi 2 gündür uğraşıyorum bir damla sütüm gelmedi. İlk hafta ev işi yapmak çok zordu şimdi işe alıştım. Gece bebeğin yanında uyucam diyorum sen kocanın yanında kal ben varım diyor. Bebeğin altını inanın 2 3 defa değiştirmişimdir. Ben zorla bebeğe kıyafet giydiriyorum arkamı dönmemle kendi istediğini giydiriyor. Eşime dedim sen de evdesin artık annen gitsin diye o da direkt demese bile sen bakamazsına getiriyor. Benim bebeğim gibi hissetmiyorum. Babasında bile susuyor ben de susmuyor. Ben artık napcam bilmiyorum. Hiç bebeğimle kalmadım ki bakıp bakamayacağımı görelim. 

48 Cevaplar

0 oy
(3,546 puan) tarafından
Kız kov gitsin valla değmez. Ya insan gibi baksın yada swktirip gitsin. Bebeğinle bag kurman gerek. Çıkar bir yerden yaygara gitsin... Su mu olur bu mu olur diye düşünme. Vala kendine edersin 
-Reklam-
0 oy
tarafından
:) merak etme senin kokuna alışması iki gün en fazla yanlış anlama ama onu annesi sanat müdahale et benim bebek de annemi istiyordu ilk o aldı kucağına beraber ilgilendik vs ama bebek ona alıştı sonra bana :) sadece işte çocuğu nu
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Canm onlar almak bakmak ister tabiki ama sen buna nasıl müsade ediyorsun valla yazdıklarını ağzım açık okudum yaa sen vermezsen zorla senden alçak degilya ne demek sen kocanla yatıp bebeğe o bakmak yaa gerekirse 7/24 uykusuz kal bebeğine sen bak direk sole artık ben bebeğimle tek kalmak istiyorum de gönder gitsin yaa valla sizlere şaşıp kalıyorum elinizde olan bişey kendinize nie bu kadar eziyet ettiriyorsunh,
0 oy
(175 puan) tarafından
18gunluk bebek senle uyumuyor babaannesiyle uyuyor.Onun sana senin kokuna ihtiyaci var bebeyini hic kimseye verme onu sen dogurdun cabuk toparlan cesaretlen 
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Hahay kendimi gördüm benim kendi annem vardı ama bebe de meme emmedi zaten o açıdan kızmıyorum asla eşeğin sıpası hala anneannesine daha düşkün 15 aylık. Ama annesi kim biliyor ayırıyor görmediği zaman özlüyor merak etme. Az zaman tanı kendine. 
0 oy
(14,957 puan) tarafından
Korkma tekrar sana alışır. Kaynanan da sanki kendisi doğurmuş havaya girmiş 
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Kızım başlarım işine o kadın işleri yapsın yeni doğan bebekle anne arasında güvenli bağlanma olmazsa çocuk saçma sapan bağımlılıklar yapıyor sonra. Çocuğunun sana senin sevgine ihtiyacı var susma sen şimdi lohusasın ne desen haklı olursun şimdi içine atıp ilerde söylemen olmaz .eşin nasıl bir insanki sana cesaret verecek yerde cesaretini kırıyor hele o kaynanan senin giydirdiğini bi daha çıkarmaya cesaret edememeli. Kadına sadece çocuğunu değil anneliğinide söz hakkınıda teslim etmişsin madem kocan söylemiyo sen söyle artık işlere sen bak anne ben bebeğimle bağ kuramadım seni annesi sanacak de  benim bebeğim bu de.bide gıcığına kucağına al çocuğu bırakma. O senin kokunu bi içine çeksin hele çocuğa seni unutturur kendine bağımlı etmenin yolunu yapıyo sonra ona alışacak hep gelip seni hizmetçi edecek tövbe yarabbim kadını tanımıyorum da belki öyle biri değildir ama tepkini koy baktın senin bebeğini sahiplenmiş iyice,yeni doğan bebeğimi yeterince annesiz bıraktın de al elinden gerisini o düşünsün gidiyosa güle güle  
0 oy
(6,675 puan) tarafından
Herşeyi geçtim de sen nasıl bebeğinden ayrı uyuyor sun
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Al bebeği gir odana kitle kapıyı yeter artık de ve süt olsun olmasn emzir sonra sağ kuzu öyle öyle artacak sütün vazgeçme o kaynanada sert yap bnu ben doğurdum yeter artık illa yardm edeceksn işlere yardm et bn bebeğime bakarm de
0 oy
(3,671 puan) tarafından
Var ya en korktuğum şey doguma az kaldı ya böyle olursa naparim diye şimdiden düşünüyorum ama bence biraz tepki koy elinden al hele onunla yatmasına asla izin vermemelisin 
0 oy
tarafından
Sen kendin öyle hissettiğn için bebeğin huzursuz oluyor büyük ihtimalle.onu 9 ay sen karnında tasidin.18 gün kaynanan baktı diye ona alismaz cnm.kalp sesine aliskindir senin kokuna da.bir iki günde geçer.sen stres yapma yeter ki.kaynana da söyle cocuguma bakacağım işi yemeği sen yap anne diye.
0 oy
(473 puan) tarafından
Bence eşine falan bırakma konuyu direkt sen al karşına teşekkür et ve yolla gitsin.Esin annesine git diyemez , hepsi anneci oluyor , annelerini haklı goruyorlar malesef.Hatta şunu da soyle , zaten evimin işini yapabiliyorum , bebeğime de bakmaya alışmam lazım , bugüne kadar olan yardımın için teşekkürler , artık üç kişi kalmaya ihtiyacımız var de ..kibarca git demiş olursun.Asla taviz verme , tepene çıkıyorlar sonra kendi yasadiklarimdan biliyorum , çocuk senin çocuğun onu sen doğurdun , o yalnızca babaannesi.Bunu ona sık sık hatırlat .Kocan da kızarsa kızsın , senin lohusa halinle kendini yipratmandan daha kotu değil.
0 oy
tarafından
Açık açık söyle 
0 oy
(12 puan) tarafından
Allah ıslah etsin böyle değişik kaynanaları bozguncu bunlar
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Ben yoruluyorum yeni doğum yaptım ev işi yapamıyorum oturduğum yerde bebeğime bakicam anne sen yemek temizlik işine bak de. Yok ben onları yapamam derse o zaman sana ihtiyaç yok anne teşekkür ederim gidebilirsin de.
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Hepsi aynı Allahın cezaları 
0 oy
(4,583 puan) tarafından
Öyle iş mi olur ya bizimki de geliyo ama yatmadan yatmaya herşeyi bende sadece arada alır bunaldin.  Az dolaş diye ya da gece kalkarsa oyalar biraz uyusun diye sonra kaldırır beni gitsin öyle yapıyorsa
0 oy
tarafından
18 gunluk bebek gercekten kaynanani mi ister seni mi ? Annesi sensin. onu istedigi felan yok.  Kendine gel annelik yap. Suan cocuk seni ariyor seni istiyor. Susup susmamasi dert degil ihtiyaci olan sensin canim. Kaynananin analigi gelmisse gitsin cocuk dogursun. Seninle bebeginin en guzel ve yanyana olmaniz gereken zamanlarini calmasin.
0 oy
(97 puan) tarafından
Vallahi canim ben sezaryan oldum bebegim 40 haftalik dogmasina rahmen kuveze girdi iki gun sonra eve geldim bebegim hastanede 7 gun kaldi hergun o halimle taksiyle bir dunya yol gidip 1 den 5 kadar süt icin onun görüş saatini bekledim emzirmek için damla damla olsada dedim gidicem ama acıdan kivarana kivarana neyse bebeğimi eve çıkardım herkeze kovdum evden dedim siz gidin ben bakarım yoksa aynı senin gibi benim gibi gelmiyor bebek sanki benim değilmiş gibi dedim kendi annem eşimin hepsi gitti sonrası annem geldi bir baktım ben ince giydirdim diye çocuğu sarmista sarmış battaniyeye bi kalktimki çocuklar terten su içinde sırılsıklam çocuğum bu yüzden bronşit oldu 50 günlükken sonra dedim kimse bundan sonra bana akıl vermesin yok şöyleydi böyleydi demesin sıcaktan bisey olmaz dediniz dediniz çocuk bronşit oldu haftalarca hava ilaç kullandı dedim şuanda 4 aylık bir allahın kulu karisamyior demem oki ağırlığını koy yoksa zaten alışma evresindesini hıc alisamicaksiniz birbirinize gerzek karı sütun varken sütünü hıc ediyor mama veren nice anne süt veremedi diye yakınırken seninki varken vermiyor  
0 oy
(4,341 puan) tarafından
Kucağına verseler sende  susacakta keşke fırsat verseler de kokunu alıp alissa

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,007 göst.
0 oy
5 cevap 350 göst.
9 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 785 göst.
17 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aygün24 (1,346 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 136 göst.

Kategoriler

1,467,667 soru

24,047,995 cevap

329,512 kullanıcı

...