0 oy
605 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Cidden ne ysem yariyor bana nasil koruycam kilomu nasil zayflycam cok zor yaa haftada kac kilo vermek normal? İlk hafta ödemmi gider ödem kac kilodur sizce

11 Cevaplar

0 oy
(4,875 puan) tarafından
Ödem şişlik ☺️☺️bol bol su karbonhidrat tüketmezsen haftada 3 gider. 
tarafından
Insallah yaa
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Bende aksine yedikce alamiyom :DD 
tarafından
Kiz cok sanslisin valla
tarafından
Ben sana verim eda 10 kilo :)
(22,057 puan) tarafından
Ver valla askom ne iyi olur :D
tarafından
YüZüne kan gelir :)
0 oy
(561 puan) tarafından

Koruyamiyorum  canim üstüme yapıştı gitmiyo iki çocuk başkası olsa ip gibi kalırdı :D

tarafından
Kiz sorma
0 oy
(8,580 puan) tarafından
Ben biraz iştahsz gibiyim.  Ideal kilom var :)
tarafından
Onemli olan o zaten az yemek
0 oy
tarafından
Valla ven zayifladim ben formumu suan  ekmeksiz sofradan tam doymadan kalktim hem sonrada midem küçüldü 
tarafından
Bende 3 gundur az yiyorum ama bakalm
0 oy
tarafından
Ne yemeği komşunun yaptığı yemeğin kokusunu alıyım kilo alıyorum :D
(2,052 puan) tarafından
Ama ben daha emziriyorum diye10 veya 11 gibi kahvalti yapiyorum 2 3 gibi ogle yemegi yiyorum en geç 6 30 da akşam yemeği mi yemiş oluyorum
tarafından
Kaç kilo verdin canm
(2,052 puan) tarafından
Daha bu pazartesi 72 yle basladim bakalil artık 72 yle hamile kaldım 89 la doğuma gitmiştim elhamdulillah hamile kalmadan önceki kiloma düştüm sıra bekarlık kilomda 60 olmayı istiyorum
tarafından
Bende 75-80 arası :(
(2,052 puan) tarafından
Ahahah her insanın isteği farklı bende 1.63 boyum göbeğim filan çıkmış hoş durmuyor yanaklarım da tombik tombik
0 oy
tarafından
Koruyamıyorum ama hareket halindeyim okula gidip geliyoruz günlük toplam 1 saat yürümüş  oluyorum..9 günlük tatilde daha da şişmiştim demek ki yürümek de iyi geliyor çok kilo almasam da fırmda kalamıyorum
tarafından
Anladim canm
0 oy
tarafından
Bu kilo denen şeyi bir ben mi alamıyorum arkadaş. Oturunca totoma kemiklerim batıyor. Çok rüzgarlı havada eşim beni dışarı göndermiyor ucacan diye. Kızım kucağıma yatınca anne heryerin canımı acıtıyor diyip kalkıyor arkadaş bu ne bee
tarafından
Anam ne sanslisin
tarafından
Bırak ya valla bıktım
tarafından
Kiz ýesene valla yemek gibisi varmi şuan açim ama yemiyorim kiloluym
0 oy
(163,582 puan) tarafından
yiyip yiyip bi ise yaramayanlarda halay basiyim 
tarafından
Cok sanslisin
0 oy
(2,039 puan) tarafından
İlk hafta çoğunlukla ödem gider kilona göre de artar ben mesela 82 kiloyla diyete başladım ilk ay 6 kilo verdim kilon daha fazlaysa daha da fazla verirsin 
tarafından
Aslihannannesi oruc tutarken kilo verdinmi
(2,039 puan) tarafından
Yok kuzum aralikli oruçla 13 kilo verdim 19 gündür oruç tutuyorm 2 kilo aldım :)
tarafından
Oruc tutarkn bende kilo aldim ama ödem o merak etme oructan sonra yine başlarsin diyete
(2,039 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum 9 günüm daha kaldı onları da bitireyim sonra ramazana kadar devam ederim tekrar diyete
tarafından
Aynen canm bende yeni başladjm orucken bâya tikiniyodum midem genişlemiş şimdi doymuyorum hic az az yiyorum
0 oy
(2,052 puan) tarafından
Aralıklı orucu dene can youtubta nidanur Menges var ona bir bak bende başladım aralıklı oruca hem kolay hemde kilo verdiriyor
tarafından
Arada kac saat ac kalinmali
(2,052 puan) tarafından
12 gibi kahvalti yapılır en geç 6 30 da akşam yemeği bitmiş olacak taaa diğer gün sabah 12 ye kadar birsey yenme,
tarafından
Keşke durabilsem ya neler yiyosun peki
(2,052 puan) tarafından
Valla daha yeni başladım da ben mesela sabahları sadece 2 dilim a buğday ekmeği yiyorum diğer öğünlerde yemiyorum bugün biraz kaçırdım ekmeği, akşam yemeğimi filanda araştırıyorum daha neler yapabilirim diye ,kendimce bulgur pilavı bol salata ,mesela kısır filan gibi karbonhidrati az olan şeyler tüketmeye çalışıyorum
tarafından
Anladim canm bol eksiler hepimize

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 628 göst.
27 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nazli566 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 443 göst.
0 oy
5 cevap 425 göst.
0 oy
18 cevap 493 göst.