0 oy
299 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar bebekleriniz kac aylikken ise başladınız. 1 yillik ücretsiz izine ayrıldım. 2 yila kadar kullanabiliyorum hatta yarida kesip istedigim zaman ise geri donme hakkimda var. Kizim 5 bucuk aylik mama ve biberon almadi sadece emiyor. Biraz ek gidaya baslayinca ise gerimi donsem diyorum cok sıkıldım cunku hamileykende idari izinliydim 4 aydan sonra ise gitmedim. Cok uzun zamandir evdeyim yani bebek 8 aylik olunca baslasam diyorum cok erken mi sizce 

5 Cevaplar

0 oy
(175 puan) tarafından
Oglum 27aylik hala ise baslamadim.Yeni yildan baslayacam kismetse.
tarafından
Şimdiden hayirli olsun size ozaman bayag büyümüşsünuz masallah.
(175 puan) tarafından
Tewekkur ederim canim buyudu amma bensiz durmuyor bilmiyorum nasil olacak
-Reklam-
0 oy
(52 puan) tarafından
9 aylık olduğunda başlayacağım mecbur. 2 ay kaldı. Keşke sizin gibi imkanım olsa 2 yaşına kadar beklerdim. Evet insan sıkılıyor gelişimi etkileniyor haklısnz ama bebeğimin büyürken en önemli anlarında işte olmak istemezdim
tarafından
Benim imkanım var devlette calisiyorum ama biraz bunaldım acikcasi cunku hep hareketli bi hayatim oldu birden eve kapandım hamileykende virusten dolayi hic cikmamistim simdide bebekten dolayı hep evdeyim tam 10 ay oldu eve kapanali. Ailem de baska sehirde kimse yok hic olmadi yasini doldurmasini beklerim bari
(52 puan) tarafından
Aynı şartlardayız.bnde idari izinde ayrıldım başka şehirdeyim. Şubattan beri evdeyim. Size hak veriyorum bende çok sıkıldım 10 senedir aktif olarak çalışıyorum. Ama imkanım olsa beklerdim. Dedğinz gibi en azından yaşını bekleyin adımlarını görün yavrunun :)
tarafından
Yasini beklerim gibi bu gidişle. Bende hic kiyamiyorum aslinda ama biyandanda cok sıkıldım yalan yok insanlar evde napiyormus diyorum.  Hadi simdi bebekle zaman geciyorda hamileyken kafayi yicektim  calisirken de ah evde olsam diyordum insanoglu iste
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Oğlum 10 aylık işi bıraktım kıyamıyorum bu ay başlamam lazımdı çıkışımı aldım
tarafından
Devlette calisiyorum ben isim iyi valla bırakmam olmaz zaten izin hakkim var 2 yila kadar ama bakalim yaşını doldurunca baslarim belki
(1,347 puan) tarafından
Benim iznim de 2 yaşına kadar olsaydı kesinlikle 2 yılı kullanırdım bence sizde öyle yapın size en ihtiyacı olduğu zamanlar en savunmasız olduğu zamanlar çünkü  bide emziriyosan
tarafından
Emziriyorum evet malesef maddi olarak 2 yil zaten alamam tek maasla zor oluyor ama 1 yili kullanirim gibi zaten 1 yılı kullansam 15 aylik olmus olacak
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Ben 5 ayı doldurunca başlayacağım iş bekler. :/
tarafından
Biberon aliyorsa sorun olmaz bence benim kiz biberon emzik hicbirini asla almiyor oyuzden ek gida durumuna gore karar vericem artik
0 oy
(1,118 puan) tarafından
Benim oğlum da sadece emiyordu, 3 aylıkken başlamıştım. Süt izninden dolayı yarım gün gidiyorum zaten onda da sağıp bırakıyorum sorun yaşamadık
tarafından
Iste benimki biberon almiyor bazen sagip bi disari çıkayım işlerimi halledeyim diyorum ama maesef acliktan oluyor ama almiyor oyuzden kararsızım yoksa baslasam benimde sut iznim olur yarim gun
(1,118 puan) tarafından
Biberon markalarını denediniz mi acaba? Ben lansinoh orta akım kullandım meme reddi de olmadı. Gerçi ben maddi açıdan zorunlu olmasam dönmezdim işe, sizin dönmeme gibi şansınız varsa tabiki kalabildiğiniz kadar kalın bebeğinizle
tarafından
Butun emzik ve biberon markalarını denedik malesef olmadı. Yani maddi olarak zorluyor tabi tek maasla geçinmek zor malum. Bide bebis olunca. 1 yili gözden çıkardık o plana uyacaz gibi şimdilik zaten 15 aylik olmus olacak

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 227 göst.
0 oy
5 cevap 325 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Bernnn (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 756 göst.
18 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fadime665577__ (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 619 göst.
27 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,885 soru

24,189,723 cevap

336,839 kullanıcı

...