0 oy
371 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (890 puan) tarafından
Doğru düzgün kimseye gitmem  gelenlerde çocuklu olsun çocuksuz hastayken gelmiyorlar ama çocuklarım ayda 1 mutlaka ya burun akıntısı ya ates ya hapşırık illa kapıyorlar büyüğü olsa küçüğüne bulaşıyor cidden ben annelik yapamıyorum ev sıcak olsa bile geceleri doğalgazı açarım üşümesinler diye bakıyorum ilgileniyorum ama cidden yoruldum artk zaten hiçbirşeye yetişemiyorum anneme bile gitsem arabadan inip arabaya biniyorum nerde hata yapıyorum bilmiyorum ki  tam diyorum iyi oldular düzeldiler 1 ay geçmiyor bir daha başa sarıyorum cidden morelim çok bozuk ikisininde değerleri normal sağlıklilar şükür ama bu olanlarda anlm veremiyorm..

12 Cevaplar

0 oy
(3,460 puan) tarafından
Probiyotik falan kullan canım
-Reklam-
0 oy
(163,445 puan) tarafından
bagisikliklari dusuk demekki
(890 puan) tarafından
Ne yapmalym peki
(163,445 puan) tarafından
dr danisip bagisiklik guclendirici takviyelere basla
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Cok dikkat ettigin icinde olabilir cocuga.mikropta lazim bağışıklık kazanmaları lazım benim babam bile hep der ustune titreme birak disarda kirlensin toprakla banyo yapsin vucudu o mikroba alışsın doktorlar bile der bunu 
0 oy
tarafından
Sakınan göze çöp batar biz sobalı evde buyuduk babam bizi sobanin yanindan ayirmazdi hep hasta olurduk en kucuk kardesim tuvaletim var diye yalan soylerdi anca oyle odadan disari cikmasina izin verirdi sonuc zaturre oldu hic disari hatta odadan cikmayan cocuk zaturre olup hastanede yatti. Ama kuzenim vardi o zamanlar 2,5 yasinda falandi kar yagardi eve girmezdi gram da hasta olmazdi disari cikarmazsan nasil bagisiklik kazanacak ki 
0 oy
tarafından
Al benden de o kadar.sakinan göze çöp batar deyip duruyor eşim daha da sinir oluyorum.
0 oy
tarafından
Bağışıklıkğı düşük demekki canm ya benm kızımfa aynı bende kefire başladm probiyotik te veriyorm bakalım hasta olcakmı gözlemliyorm 
0 oy
(139 puan) tarafından
Canısı hasta olmaları kötü bişey değilmiş bi makalede okumuştum.hasta olarak aslında bağıklıkları yeni bakterilerle savasmayı öğrenip her defasında yeni iyi hücreler üretiyorlarmış.boyle boyle kendı kendılerıne bagışıklıjlarını dahada guclendırıyorlarmış.erken cocukluk dönemınde normal.yada toza topraga az karıştırıyosan temz havayla cok temas etmeyıp eve tıkılıp kalıyolarsada cabuk tepkı gösterebılıyorlarmış.
0 oy
(4,342 puan) tarafından
Sürekli evde durunca da oluyo canım evlenmeden önce hiç hasta olmazdım gezdiğim halde şimdi hep evdeyim ama her gün hastayım bağışıklık düşüyo galiba 
0 oy
(129 puan) tarafından
Bnde aynıyım dha gecen ay okadr antbıyotık kullandık smdı yıne kotuler 2sıde devlet srup olarak verıyo ıcmıyolar kusuyorlar ozel ıgne ıstıyınce verıyolar smdı elınızde de yok izle hçgıdelm surklı sureklı 2 cocuk 1 milyar oduyoz resmen bnde bunaldım arrk 
0 oy
tarafından
Her çocuk günlük 10 dk dışarı havasi almalı cnm ev havası insanı hasta eder
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Sanki ben yazmisim aynisini yasiyorum biktim ya
0 oy
tarafından
Sık hastlgn sebebi vitmnszliktr sabh kalknca pekmez ver meyve yedir 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 289 göst.
4 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 490 göst.
4 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 219 göst.
9 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Badebaldan (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 118 göst.
8 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aylin976 (53 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,071 soru

24,119,797 cevap

333,415 kullanıcı

...