+2 oy
955 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Annem vefat etti akrabalar sacma sapan şey yaptı ben de duruma attim pişman değilim nenem iyi yapmadın diyo hamileyim ve neneme ben bakıyorum başka kimsesi yok , annem ölduğu gun eve geldiğim zaman tabut asagida duruyordu yürüyecek durumda değildim 2 kişi koluma girmişti Bi akraba gelip yemek yemek diye elime telefonu verdi belediye yemek veriyo aciz demisti asagida daha tabut duruyordu, sonra annemin telefonunu almışlar ellerine sevgilisi varmi diye bakmışlar karıştırmış lar şifre niye yok dediler cevap verecek durumda değildim sonra 1 tane evimiz var dededen kaldı bostancida kira geliyo oradan onu sordular neneme ne kadar emekli maaşını aliyorsun diye sordular nenemin kızı ölmüş onlar sacma sapan konuştu ben de biraz zaman geçti duruma bunu yazdim komşu yemek yaptı getirdi ona bile ben yaptım dedi Bi akraba aslında komşu yapmisti

image

image

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
İsim vermek olmamış pek bir de bela okuma döner dolaşır seni bulur 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence doğur yapmışsın helal olsun içinde kalmasın sonuçta senin bir acın var saygı duymuyor larsa böyle hadlerini bilsinler sana yaptıklarını başkalarına yapmayacağı ne malum durumunu Gören oldu mu
tarafından
Bu laf soktuk larından Gören oldu mu neye uğradıklarını şaşırmıştır geri zekalılarrr
tarafından
Ayfer görüldü atmış hahahha
tarafından
:D helal kız karı dellenmistir
tarafından
Hahhaha engel yedim
tarafından
Utançtan yerin dibine geçmiştir iyi yaptın kalsin daha görsün görmesi gerekenler herkes haddini bilecek
0 oy
(3,166 puan) tarafından
Çok iyi yapmışsın çok güzel yapmışsın 
0 oy
(539 puan) tarafından
İyi olmuş herkes yerini bilecek bazen böyle ders vermek iyi oluyor bundan sonra sana mesafeli olurlar 
0 oy
tarafından
Çok iyi yapmışsın bence 
0 oy
(1,193 puan) tarafından
Valla bazen böyle ağızlarının payını vereceksin çokta iyi yaptın
0 oy
tarafından
Abbvv kaos resmen
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Ooooooh bence herkes görmese diyene yapana arayıp yüzüne deseydin canım 
0 oy
(792 puan) tarafından
Çok iyi yapmışsın içinde kalıp sen uzulecegine onlar düşünsün. Gördüler mi bari
tarafından
Ayfer den yedik engelli

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 379 göst.
28 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Emelinannesi94 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 540 göst.
14 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,811 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 496 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,314 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,400 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nezire5816 (702 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,231 soru

24,122,078 cevap

333,531 kullanıcı

...