+1 oy
515 göst.
Diğer kategorisinde (482 puan) tarafından

Sorum yukarıda:)

6 Cevaplar

+1 oy
(511 puan) tarafından
Karadut özü tavsiye ediyorum  fitalive.com da  şuan tükendi malsef bende takip ediyorum geldiği an alacam inşallah  aanada öneririm şiddetle mutlaka denemelisn
tarafından
Benim oglan hayatta agzina surmez ben benim kizlara veremiyorum
Bende ev yapimi var sen nasıl yediriyorsun canm
(482 puan) tarafından
O markayı bilmiyorum ama karadut elimde vardi verdim ama bugün yine hic bir seh yemedi:((( ana yüreği dayanmıyor iste .nütrigen uyi diyor nette yorumları da güzel. Ama karadutda aklımda olsun. Allah razı olsun güzel anne :)
(511 puan) tarafından
Ay kuzum Allah ta senden razi olsun
Canım ne kullanırsan kullan surup vitamin ilaçları yada pekmez vs  düzenli bir şekilde kullanman gerekiyor  bir kere vermeyle iştahında bir farklılık olmasını bekleme 1 ay düzenli olarak kullanman gerekiyor ama sen yinede aklına yatan neyse onu kullan  inşallah  olumlu bir sonuç alırsın
(511 puan) tarafından
Kader canim  bir su bardağına  yarı şu yarı karadut katıyorum  veriyorum
tarafından
Deniycem de biraz zor
-Reklam-
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Nutrigene üzüm çekirdeği ekstresi kızımın iştahını açtı ayrıca acmasa bile vitamin yerine de geciyor
(482 puan) tarafından
Allah razı olsun güzel anne ;) nutirgen alayım o zaman.  Kardeşime soyleyim de . Simdi versem olur mu ?
(2,831 puan) tarafından
Allah senden de razı olsun kızım hasta ona dua et yeter inşallah işe yarar ben 12 aylıkken kullandım 12 ay ve üstü kullanılabilir kahvaltıdan sonra vereceksin ve buzdolabında saklayın
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Eczacı yönlendirir
0 oy
tarafından
Nutrigen mükemmel. şurup değil toz şeklinde meyve püresi ve yoğurda eklenebilir şurubu sevmeyen çocuklar için çok memnun kaldık şu an kızım 2 yaşında hala kullanıyoruz
(482 puan) tarafından
Allah razı olsun cevap yazdığınız için  evet nutrigeni duydum biz dis çıkarıyoruz 14 aylık bebegim de. Bu ara hep iştahsız:( anne yüreği dayanmıyor bilirsin nasıl kilo alımı felan iyi oldu mu her gün mu veriyorsun? Biraz bilgi verirsen güzel anne sevinirim. Kardeşime al diyecem eve gelmeden
tarafından
Ne demek canım yeter ki işe yarasın sevinirim :) kızım bir yaşında idi hastaneye götürdüm rutin kontrole doktor boy ve kilosu için iyi dedi ama günlük beslenmesi yetersiz geliyordu bana iştah yoktu pekmezler denedim Multi vitaminler balik yağları denedim hiçbiri bunun gibi fayda etmedi bana daha önce duymuştum nutrigeni araştırma yaptım herkes çok memnun olduğunu dile getiriyordu doktora danıştım oda bana tavsiye etti çok şükür çok fayda gördüm 1 yıldır düzenli olarak kullanıyorum günde 1 defa aç tok hiç fark etmiyor ben meyve püresinin içine koyarak veriyorum tat koku yok zaten fark etmiyor bile sıcak olmayan istediğin yiyeceğe ve içeceğe dökebilirsin özel bir ilaç devlet karşılamıyor fiyatı şuan 100 lira kutu halinde satılıyor içerisinde 30 tane paket var canım
tarafından
Tam bir paket bir ay gidiyor sana hemen foto atıyorum buraya bak canım
(482 puan) tarafından
Canjm Allah razı olsun  ilgin için. Her gün düzenli vereceğim insaallah. Isin ras gelsin
tarafından
Senden de Allah razı olsun canım ❤️❤️ evet düzenli kullan faydasını görürsün canım merak etme
0 oy
tarafından

image

bu canım zararı yok her doktor tavsiye ediyor üstelik 4 yaşa kadar kullanilabilir

(482 puan) tarafından
Allah razı olsun canım aldırdım bugün:) tavsiyeniz üzerine.  Aksam bir tatlı kaşığı verdim. Insaallah çabucak toparlar  .
tarafından
İçerisindeki bir jilatininin tamamının kullanacan canım olduğu gibi yediği yada içtiği ne varsa içine dök yalnız sıcak olmasın besinler ona dikkat et kuzum Allahin izniyle toparlar kuzum merak etme
0 oy
tarafından

Biz bundan cok memnunuz her kış düzenli kullanıyoruz canim. 

image

(482 puan) tarafından
Allah razı olsun canım  bebeğin e kadar veriyorsun bir tatlı kaşığı yetiyor mu
tarafından
Canim.kizim.simdi.yasi büyük ama 2 yas döneminde tatlı kaşığı şeklinde veriyordum..

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 259 göst.
23 Haziran 2021 Diğer kategorisinde İkra (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 226 göst.
1 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mai (496 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 205 göst.
14 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lasyamm 21- (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 64 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,836 soru

24,116,787 cevap

333,262 kullanıcı

...