0 oy
798 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (2,933 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar hep şişmandım 86 kilo oldum 90a gdiyordum boyum 1.67 artık ne giysem yakışmadı saçma sapan diyetler denedim yok detosk yok patates diyetş yok 3 günde 5kg verdiren diyet şok diyet boşa bunlarla uğraşmayın sadece kendinşzi yorup enerjinizi düşürüyor size sadece en önemli şeyi söyleyim kilolarınızı 3 günde almadınız 3 gündede vermeyi düşünmeyin etrafımda beni gören şok oldu hatta korktular anroksiya filan oldum sandılar yüzüm çöktü cok verdiğim için ama sarkmam olmadı sadece kollarımda biraz vardı yüzüm çökğnce 1 hafta canım ne isterse yedim sonra düzene oturttum şuan kilo koruma yapıyorum 1 ay yiyorum özgürce herseyi 1 ay diyet yapıyorum şimdi nasıl verdiğimi anlatıyım başta biraz kafama göre yaptım sonra dr rengin börekcinin diyetini yaptım kendisi profesör inanılmaz bir diyeti var istagramda buldum takip edebilirsiniz paylaşımlarına bakarsanız bişey anlamassınız yorumları okumanız lazım bnm bu diyeti anlamam 2 ayı buldu normal diyetten cok farklı ama şekeri insülini guatırı olanlarada inanılmaz faydası var ben sizece kısaca mantıgını anlatıyım bu diyet diğer diyetlerden cok farklı ismine aralıklı oruç deniyor googleden bakarsanız ara öğünler olur ama bu diyette ara öğün yok sadece sabah ve akşam yiyorsunuz ve araya 8 saat koyuyorsunuz öğrneğin sabah 10 da yediyseniz kahvaltınızı akşam 6 da yiceksinşz 8 saat sonra 11 de yiyorsanız akşam 7 de 9 da yiyorsanız akşam 5 de sadece sabah 9dan önce akşam 8 den snra kalmamaya özen gösterin sabahtan akşama kadar olan sürede sade şekersiz çay sade soda sütsüz şekersiz lahve ve bol su tüketiyorsunuz yemek yaparsanız tadına bile bakmayacaksınız öğününüzden önce oruç gibi düşünün kendinizi sadece saydıgım içecekleri içebilirsiniz sabah kahvaktısında zeytin bol yeşillik (mutlaka ama mutlaka 2 yumurta) sucuk salam sosis mantar soğan biber cevşz badem peynir (lor olması gerek) tüketebilirsiniz akşam yemeğinde ise et balık tavuk sebze yemekleri yiyoruz kesinlikle yasak olan şeyler ekmek pirinç şeker abur cubur patattes (her şekilde patates yasak) yemiyorsunuz yani dr rengin diyorki 0 karbonhidrat yüksek protein besleneceksiniz diyor ama süt ve süt ürünlerinş az tüketeceksiniz diyor yoğurtta buna dahil bunun mantıgını hala anlamış değilim akşam yemeğinde kalori hesabı yamayın diyor özgürce yememizi istiyor sadece dikkat etmenşz gerekşyor saydıklarıma diyor şimdi diyeceksiniz karbonhidratsız olmaz diye ama dr rengin karnonhidratın hayatımızda gereksiz sağlıksız besin oldugunu söylüyor gercekten öyleymiş protein ağırlıklı beslenmemiz gerekiyormuş beni cesaretlendiren oradaki yorumlar oldu bir kişide veremedim yazmazmı herkes kadına teşekkğr ediyor hem verdiği için hem şekeri guatırı insülini düzene grdiği için inanılmaz güzel bir diyet sorularınızı yanıtlayabilirim bu arada kadını takip edin sağlıksız kilo değil gayet sağlıklı kilo 1 ay özgürce yesem aldıgım 1 kg oluyor yorumlarda anlarsınız genelde paylaşımları biraz yabancı bol kg vermeler size :) hatta durun düzenleyim postu bağzı zamnlar 24 saat açlık sonra yiyende var 48-72 saat yapanda var ben 48 ide denedim cok enerjiktim 3 kg gtmişti 2 günde ve inanılmaz enerjin oluyor başta alışana kadar zorlanıyorsunuz bu arada turşuda bu diyette serbest

17 Cevaplar

0 oy
(6,676 puan) tarafından
Foto.          
(2,933 puan) tarafından
Az önce kaldırdım googleye düşüyor diye
tarafından
At ya yine 2 dakka bakak geri kaldır bende görmedim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Azim şart azimmmm
(2,933 puan) tarafından
Kız hangi ara okudunuz okumadan yorum yapıyosunuz :D
tarafından
Benim ihtiyacım yok o yüzden okumadım ben zaten 41 kiloyum kız ne yapacam okuyup da ben direk azimli olunursa kilo verilir diyorum
(2,933 puan) tarafından
Orası öyle tabi
0 oy
(244 puan) tarafından
Denicem vallah 10 kilo fazlam. Var 
(2,933 puan) tarafından
Ben 10 kg ilk bşr ayda vermiştim
0 oy
(1,784 puan) tarafından
1 ay özgürce yiyorum dedin onu merak ettim neler yedin tatlı pirinç ekmek vs. Yedin mi 
(2,933 puan) tarafından
Günde 2 paket büyük boy cips 2.5 lt gazoz düşün yani sadece öğen mesela ve iki üç adet çikolata
(1,784 puan) tarafından
Denicem mutlaka sana yazarım özelden detaylarını öğrenmek istiyorum
(2,933 puan) tarafından
Tamam canım anlamadıklarını sorabilirsin
0 oy
tarafından
İnstagramım yok nasıl takip edicem. 1 ay sonra oğlumu süten kesicem o zmn başlıycam 8 kilo versem yeter ben göbeğe takıldım o kadar kiloda nasıl hepsi gitmiş ve sarkmamış 
(2,933 puan) tarafından
Vallahi gitmedi aşkım arada spor yaptım ondandır belki youtubeye bak ama istagram da daha net anlarsın youtubede bi kaç profesör görüşme ayarlamış bşr kaç videosu varsı
tarafından
Olmasa eşimin instagramını kendi telimde açarım. Ben ilk doğumdan sonra 85 ten 60 a düştüm göbeğim olduğu gibi kaldı. Oğlumda emzirdiğim için çok yiyorum o yüzden vermedim. Ama göbek çok  sinirimi bozuyo nasıl gidicek diye
(2,933 puan) tarafından
İnşallah verirsin canım ya
0 oy
(12,964 puan) tarafından
3 gündür yapıyorum bunu akşam 5 de yiyorum daha sadece şekersiz çay içiyorum tartı yok evimde olaydı verdiğim kilo varsa tabi insan daha da azimli olur kilo verdiğini gördükçe 
(2,933 puan) tarafından
Evet kilo verdiğini fark ettikce insan duramıyor ben daha devam edicektim etrafımdaki baskılar yüzünden bıraktım yeter artık cok zayıfladın dedikleri için
(12,964 puan) tarafından
Ay darısı başıma pazartesi günü kızımın aşısı için sağlık ocağına gittim tartılayım bide dedim aman allahım him farkında da değildim o kadar kilo aldığının valla eve gelir gelmez kestim gereksiz yemeği eşim dalga geçiyor 5 senedir diyettesin yapamazsın boşver diyor çok pis gaza geldim bu sefer yapacam
(2,933 puan) tarafından
Bunu mutlaka yap bnmle dalga geçenler kaç kere aradı nasıl yaptım diyr
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Doğumdan beri ,21 kg gitti cnm. 16 aylık şuan kızım son 5 ayda 10 kg vermişim bünyem çok müsait almaya. Herkez nasıl zayiflamissin diyordu bana boyum var kaldırıyor kiloyu ama ben rahatsız oldm aslında diyette yapmadm uyandım öğlen çorba akşam az bı yemek 2 kupa kahve hep bu şekilde gitti Cnm kosturmakran kızın peşinde inşallah herkes verir 5 kilo daha verirsem bekarlık kilom
(2,933 puan) tarafından
Ay hadi inşallah canım ya
0 oy
(377 puan) tarafından
Özelden atsana foto çok merak ettim
(2,933 puan) tarafından
Aşkım googleye düşüyor ya
0 oy
tarafından
Rengin hanımı takip ediyorum uzun süredir postlarını da okuyorum. Sezeryandan sonra 90 ın üstüne çıktım ve orda kaldım. Ufak bir itilmeye ihtiyacım var. Ben de başlamak istiyorum if e. Seni de tebrik ederim
tarafından
Post sahibinin anlattığı beslenme tarzının adı if diyeti.
(2,052 puan) tarafından
Hmm anladim canm sagol sen de yapiyormusun bu diyeti
tarafından
Hayır irademi henüz toparlayamadım ama çok istiyorum başlamayı
(2,933 puan) tarafından
Kilo berdikce devamı gelir
(2,052 puan) tarafından
Inşaallah
0 oy
tarafından
Bende 9 gündür diyetteyim sabah yiyorum çok az ve akşama kadar bişey yemiyorum bazen çok açlık olursa sarı leblebi yiyorum akşamda kuş kadar yiyip kalkıyorum nedense yemekten midem bulanıyor artık iyi gidiyom bakalım mutluyum 20 kilo versem yeter :)))
(2,933 puan) tarafından
İnşallah istediğin kiloya gelirsin canım :)
tarafından
Ay inşallah kız:)
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Ya herkes görmüş ben görmedim özelden atamaz mısın fotonu canım ya çok merak ettim çok şaşırmışlar 
(2,933 puan) tarafından
Canım ama googleye  düşüyor
0 oy
tarafından

emzirenler yapamiyordur tabi :-(:(

(2,933 puan) tarafından
Hayır canım yapabilirsin neden yapamayasın sen ortaya saat 3 gibi ara öğün koy
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Ahmet apa diyeti gibi günlük 2 öğün tabi onun seviyeleri var 1. Seviye de 2 öğün 2. Seviye de tek öğün 3 de oruçlar baslio vs bende bu apa diyeti ole 2.5 ayda 10 kilo vermiştim hemde 2 senede veremediğim kiloları verdim . Önemli olan gerçekten gereksiz beslenmemek 2 öğün zaten yetio insana bide dediğin gibi hazır paketli yicekler ekmek makarna vs yememek gerek hatta sıvı alımına bile dikkat etmek gerek 2.5 Ay boyunca ne sabah kahvaltıda içecek çayda dahil nede akşam yemegiinde sıvı almadım en az 1.5 saat sonra sıvı alımı oluo oda su yada kahve yada çay asitli falan yasak :)
(799 puan) tarafından
Bu adamın diyeti sağlık üzerine
Vücuda reset atıyor gibi oluyor
(1,453 puan) tarafından
Kesinlikle ve insan o kadar rahatlioki tabi son seviyede ciğer temizliği var ama ona cesaret edemedim
0 oy
(175 puan) tarafından
Ya ben anlamadigim 48saat hic birsey yemedenmi ac kaldin?sonda yazdiklarini anlamadim.
(2,933 puan) tarafından
Arada istersen 48 yada 72 saat aç kalabiliyorsun ben 48 kaldım bir cok kez
(175 puan) tarafından
Zor olmadimi su falan peki
(2,933 puan) tarafından
Yoo alışmıştım zaten ya
0 oy
(2,052 puan) tarafından
Maşallah canm bende başladım yaklaşık 1 haftadir aralıklı orucu ama ben bebek emziriyorum diye 10 11 gibi kahvalti yapiyorum 2 veya 3 gibi öğlen birseyler atistiyorum akşam 6 dan önce yemeğimi de yemiş oluyorum sonra hiç birşey yemiyorum 5 ay oldu doğum yapalı 89 kilodan 72 ye düştüm bana diyorlar ki artık eski kilona dönemezsin bekarken 63 un üzerine hiç çıkmadım niyetim o zayiflicam ve düğün zamanı aldigimiz elbiselerde olmuyor moralim çok bozuk olsunlar istiyorum ve bana veremezsin diyenlere gününü göstermek istiyorum ve sporda yapiyorum günlük 
(2,933 puan) tarafından
Bu sekildede verirsin acele etme bebeğinin beslenmesi daha önemli canım
(2,052 puan) tarafından
Tabi öyle hirsey sorcam ben kahvaltıda 3 tane tam buğday ekmeği  dilimi yedim Öğlen bir tane akşam da yemek aklıma gelmedi kahvaltılık indirdim 2 dilim yedim çok oldu demi sporla gidermi şimdi
(2,933 puan) tarafından
Ya aslında hiç yememen gerekiyor hemde
(2,052 puan) tarafından
Normalde ekmeksiz lahvalti yapamam bende tam buğday ünlü ekmeği yiyorum diğerinden kalorisi daha düşük diye
(2,933 puan) tarafından
O ekmekle normal ekmeğin kalorisini karşılastır 5 kalori filan gark var yani hiç bir faydası yok ekmeği en zor bırakan insan bnm aslında pilavı makarnayı bile ekmekle yerim kahvaltıda 2 ekmek akşam iki ekmek 4 ekmek yerim hala çok istiyorum ekmeği zaafım cnkü ama sıkıyorum dişimi
0 oy
tarafından
Fottttttroooooooooooo at kizzzz 
(2,933 puan) tarafından
Aşkım googleye düşüyor ya
(2,052 puan) tarafından
At da biz de görelim sonra geri sil hemen
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Canım bu Karatay diyetine benziyor aynısı hatta vücutta leptin hormonu çalışıyor yağ yakimi oluyor ben de bu diyetle 30 kilo verdim 90dan 60a düşmüştüm şimdi 85 kiloyum emzirme döneminde çok kilo aldım tekrar o azim gelse ben de başlasam keşke 
(2,933 puan) tarafından
Evet canım karatayınkine benziyor azıcık farklı bu
(2,052 puan) tarafından
Ne kadar sürede 90 dan 60 a düştün  canm
(2,933 puan) tarafından
5-6 ay da canım
(2,052 puan) tarafından
Yaa masaallah  mervekmp siz kaç ayda verdiniz o kiloyu
(1,772 puan) tarafından
4 ay da falan canım gören şok oldu öyle bırakınca geri alma falan olmadı 3 4 sene aynı kiloda kaldım dikkat etmememe rağmen hamile kalınca emzirme falan çıktım yine 85e

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 992 göst.
30 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gri Kedi (2,933 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 396 göst.
11 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 171 göst.
20 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,933 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 1,069 göst.

Kategoriler

1,470,447 soru

24,085,847 cevap

331,463 kullanıcı