0 oy
334 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

Kızlar sizce bu elbiseler nasıl sipariş verdim ama tam da emin olamadım. Bu arada feminenmoda.comdan sipariş ediyorum daha önce de sipariş ettim kapıda ödemesi var fiyatları çok uygun ve ürünleri de çok kaliteli size de tavsiye ederim. Elbiseler nasıl sizce ilk fotoğrafta somon rengini aldım ve 85 TL ikinci elbise de 100 TL.

image

image

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ilkini beğenmedim ama ikincisi iyi güle güle giy 
tarafından
Teşekkür ederim Büşra
-Reklam-
0 oy
(6,566 puan) tarafından
Elbise çok şık ve kibar  kaldirabiliyirsan iyidr . Bn doğumdan önce çok giyerdim dgmdan sonra azicik kilo aldım elbise giyim e kndmi çok mutsuz hisedyrm  o yüzden hep iki takımlara geçtim ;/
tarafından
Benimki de 3 aylık.
(6,566 puan) tarafından
Allah bağışlasın cnm
(2,052 puan) tarafından
Benim bebeğimde bugün 5.ayi Bitirdik aralıklı oruca başladım ben 72 kiloyum vermem lazım artık elbilerim bana olmuyor bile 89 la doğuma gittim hamile kaldığım kiloda 72 ydi ben de daha da vermek istiyorum aralıklı oruç var onu bir araştırın isterseniz  hem sağlıklı beslenerek kilo verebiliriz hemde ne bulup yersek bu bebeğe de kilo yapmaz zaten yediklerimize dikkat edelim veririz ınşaallah
(6,566 puan) tarafından
Sütü etkilemez mi ondam korkuyorum ben bişey yemeyince  yumuşak olyr goguslerim
(2,052 puan) tarafından
Aralıklı oruçta sağlıklı şeylerden doyana kadar yeniyor canm bence birsey olmaz
0 oy
(163,285 puan) tarafından
gule gule giyin ama ben beli lastikli elbise begenmiuorum hamile giyimi gibi geliyo bana
tarafından
Doğumdan sonra göbek kaldı sevdamecbue lastikli altının da bol olması lazım diğer türlü ne tunik ne etek pantolon yakışmıyor artık
0 oy
(6,675 puan) tarafından
İlkini beğenmedim şöyle eğer alttakiylede aldıysan 2si aynı model farklı baksaydin keşke
tarafından
Diğer türlü pek vücut hatlarını yakışmıyor canım ya model kesim olarak doğumdan sonra görüşürüz kaldı kat kat düz kesim bir şey alsam baya kilolu gösteriyor biraz zayıf göstersin diye aldım ama aynı model olması da sorun değil benim icin desenler renkler farklı sonucta
(6,675 puan) tarafından
Dar kesim daha zayıf gösterir bence kalem tarzı
tarafından
Gobus ne olacak peki:))
(6,675 puan) tarafından
Korse :))))))
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Ikinci guzel canim. Birdeki resimde de 1 numara güzel 

tarafından
Evet ben de onları aldım çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Güzeller sağlıkla giy. Bu sitenin ptt kargo su var mı 
tarafından
Onu bilmiyorum canım sanırım kargo seçeneği yoktu direk surat kargo çıktı ama instagrami da varmış irdan ulaşıp talepte bulunabilirsin
tarafından
Sağol canım.
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Tam benim tarzım çok hoş. Kargosu dahil mi birde kapıda ödeme imkanı var mı
tarafından
Kargo dahil değil kapıda ödeme bedeli de 6 tl
(5,572 puan) tarafından
Anladım canım bakayım
tarafından
Rica ederim canım

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 599 göst.
0 oy
8 cevap 488 göst.
24 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.
3 Temmuz 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Karcicegi (1,445 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 128 göst.
4 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,132 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,795 soru

24,021,080 cevap

328,221 kullanıcı

...