0 oy
272 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,933 puan) tarafından

3 Cevaplar

0 oy
(45,023 puan) tarafından
Annem yaptırdı ama zamanla aşağı doğru aşindi kaydı alltan kendi ana disleri göründü simdi alt üst komple implant yaptırdı bir yıl gel git yaptı baya ugrasti ama değdi çok güzel oldu ana dış gibide birde öle diyo kaplama da elma havucu hiç öle rahat isiramzdi şimdi çok rahat yiyip iciyo 
(2,933 puan) tarafından
Belli zamanlarda kontrolleri yada yıllar içinde tekrar yaptırma durumu varmı
(45,023 puan) tarafından
Yok hayır hepsi vidalı yapıldı bitti sabit artık ömürlük yaoilma durumu yok artık birdaha bitince son kontrollere gitti o kadar
(2,933 puan) tarafından
Aaa ben kontrolleri filan oluyor sanıyordum yani yenileme filan
(45,023 puan) tarafından
Kız zaten bir yıl gitti provalar vs.bir anca suruyo şu an gitmiyo artik
-Reklam-
0 oy
(374 puan) tarafından
3 ay once yaptirdim cubku hep cutumustu ustlerin hepsi oldu benim alttada 3 tabe var yani eski gorunumumden kat kat iyi once gulemiyordum bile ve yemek yemekde zorlaniyordum simdi rahatım sukurler olsun rabbim esimden razi olsun ama ben ozelde yaptim canim cok guzel yapti normal dogal disimden bir farki yok gibi cok buyuk durmuyor kaba degil 
(2,933 puan) tarafından
Peki belli kontrolleri değişme zamanı filn varmı
(374 puan) tarafından
Hayır canim YoK sadece sen yilda bur gidrsen baktirmaya kontrol amaçlı olabilur yoksa baska bisey yoj
0 oy
(293 puan) tarafından
Bende diş teli ile ilgili post açıcam Bi ara taktırmak istiyorum ama çok pahallı :-( 
(2,933 puan) tarafından
Bnde diş teli istiyorum ama beklemek istemiyorum
(293 puan) tarafından
Nasıl beklemek istemiyor sun canm yani hemen mi yaptıemak istiyorsun ben sordum fiyatı 10 bin dedi ya :-(
(2,933 puan) tarafından
Hayır öyle değil aşkım dişimde telle beklemek istemiyorum
(293 puan) tarafından
Hımm oda var ne bilim benim dişlerim çok eğri değil üsttekiler sağ ve solda üstte binen var ben rahatsız oluyorum açıkçası canısı. Fiyatlarda düşmüyor yeterki dişleirm düzelsin 2 yıl beklerim :D

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 383 göst.
15 Nisan 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Gri Kedi (2,933 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 283 göst.
3 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 513 göst.
0 oy
0 cevap 132 göst.
29 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,933 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,396 soru

24,098,357 cevap

332,228 kullanıcı