0 oy
360 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (475 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Benim mincir 7 de uyandı bizim uyku işi bitti onunla uğraşıyorum siz neler yapıyorsunuz

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yerim o boncuğu 

Koca ise gitti 

Büyük kiz okula 

Ortanca kizim servisini bekliyor 

Onuda gonderdimmi kafayı vurup yaticam tabi oglusum uyanmazsa
(475 puan) tarafından
Maşallah ya  uyu valla yeminle benimde uykum var  (✿^‿^)
tarafından
Sıcak yataktan çıkmak cok zor yaaa
-Reklam-
0 oy
(15,001 puan) tarafından
Günaydın canım benide kızım uyandırdı ne has geri şekerleme yapmaya uyudu :D 
(475 puan) tarafından
Ya uyanıyor ağlıyor yarım saat sonra kucağımda debeleniyor uyumak istiyor ben bu bebekleri hiç çözemedim:D
(15,001 puan) tarafından
Ahaha valla aynı benimki bebeklikten çıktı artık da :D
0 oy
tarafından

Kız daha ne kadarlık ki uyku işi bitti yada kaç saattir uyuyor ki maşallah sübhanallah bu arada :)

Günaydın...bende eşimi işe yolladım bu aralar biraz korkaklık var üstümde nedense bebeğimle kaldım bende ama tırsıyorum biraz ya 

(475 puan) tarafından
Yani uyku işi bitti derken gece milyon kez uyanıyor ama geri uyutuyorum sabah 7bden sonra tam uyanıyor 11 e kadar uyumuyor
tarafından
40 ı çıkmış mi baya küçük gorunuyor ❤️
(475 puan) tarafından
Kronolojik 3 aylık düzeltilmiş 1 aylık yanı 30 günlük şuan
tarafından
O ne demek kız anlamadım :(
0 oy
(1,256 puan) tarafından
Maşallah:))kolumda serum doğumu bekliyorum:)))
(475 puan) tarafından
Ayyyy heyecanlandimmmm bakkkk hadii hayırlı doğumlar olsun inşallah Rabbim bir avazda kurtarsın ❤️
(1,256 puan) tarafından
Bende çok heyecanlıyım...çok teşekkür ederim:))
0 oy
(988 puan) tarafından
Benım cadı diş cıkartıyo gece hıc uyumadı ve suan uykulu emıyo yeminle gözümün biri kapalı yaa uykusuzluktan 
(475 puan) tarafından
Kıyamam ya benimkinin diş derdi olmamasina rağmen hiç uyumadi milyon kez uyandım saatlerce beşik salladım saat 7 olunca temelli uyandı daha 11 e kadarda uyumaz
(988 puan) tarafından
Insallah uyurlarda bizde uyuruz yeminle heryerım agrıyo
0 oy
(1,218 puan) tarafından

Bebeğim uyandı emzirdim geri uyudu kociş de uyuyo bugün iş de yok yatıştaym ♥️:)

0 oy
(3,952 puan) tarafından

Oyy yerim onu ben benimkiler uyuyor. Ama icomdeki kıpır kıpır <3 namaz kıldım uyku tutmadi buralarda dolaniyorum.

(475 puan) tarafından
Allah kabul etsin bacım ❤️
(3,952 puan) tarafından
Amin canım sağol
0 oy
tarafından

Masallah kuzuya ❤️☺️

Bende debeleniyom yatakta uyuyacam insallah birazdan :D

0 oy
(4,692 puan) tarafından
Valla eşimin kardeşi kolunu kırmış bize geldiler dün akşam 6.30 ta kahvaltı hazırladım ise gittiler tam yatağa döndüm ki bir baktım iki bebişte fal taşı gibi gözlerini açmış bana bakıyor halbuki ben daha uyuyacaktim :( 
(475 puan) tarafından
Oyy yazık valla bu bebeler yüzünden uyku diye bişey kalmadı gerçi ben en son ne zaman kesintisiz 1 saat uyuduğumu unuttum :D
0 oy
(771 puan) tarafından
Aaaa benim kizimin kıyafetinden :D esim ise gitti demin. Kizimda uyuyor.bende burda takılıyorum uykum açıldı belki birazdan uyurum @_@ bu arada minnosa masallah
(475 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(339 puan) tarafından
Günaydınlar canim kolay gelsin sana bende çocukları okula yolladım geri yatağa hava soğuk☆
(475 puan) tarafından
Benim yerime de yat :D
0 oy
tarafından
Yataktayim canım birazdan kalkıp hazırlanıp hastaneye gidecem öyle jste
0 oy
(2,310 puan) tarafından

Maşallah canim çok tatlı bebeğin 

Namaza uyandim namazımı kıldım bugünde çok şükür esimle kahvaltimizi ettik eşimi işe gönderdim şimdide çay içiyorum birazdn hemen kalkıp dip köşe temizlik yapicam öğlen rahat rahat oturmak için 
0 oy
(1,193 puan) tarafından
Oy maşallah günaydın olsun tatlı bala. Bende hastane yolu allahim çok soğuk :(
0 oy
tarafından

Günaydın cnm. Maşallah tospiğe:)) Oğlum gece yatırmıyo şimdide oyun istiyo ama benim mecalım yok. Gözlerim kan çanağına dönmuş 

0 oy
tarafından
Günaydın canım maşallah kuzucuğa bizde şimdi uyandık minik kuşum mama diyip duruyor ona kahvaltı hazırlayacam ☺
0 oy
tarafından
Günaydın cnm eşim ise gitti beni uyandırdı bende kızıma süt verdim saliyorum
0 oy
(616 puan) tarafından
Ay maşallah Allah bağışlasın canım bizde erken kalkıyoruz abiler kahvaltı yapıp okula gitti bizde minik kızımla oynuyoruz 
0 oy
(1,295 puan) tarafından
Bende uyandim yatak keyfi yapiyorum kizim yatiyo o minciri öp yerime annesi
0 oy
tarafından
Oglusumla oturuyoruz cnm dün akşam evi temizledim çoğunu bugün çok az işim var buarada o minigi de op bnm yerime

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 189 göst.
10 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Tombikana (638 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
16 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (4,309 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 170 göst.

Kategoriler

1,472,830 soru

24,116,718 cevap

333,255 kullanıcı

...