0 oy
525 göst.
Diğer kategorisinde (133 puan) tarafından
Kizlae sizce yüz yüze eğitime ara verilir mi 

26 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Artık vakaları takip etmeyen ben 

Sıkıldık yorulduk bunaldık 

Psikolojimjz bozuldu 

Domuz gribi cikmisken virüsü unuttuk
(133 puan) tarafından
Vallahi iki gündür gribim 3 aylık bebeğim var çok etkileniyorum acaba covid mi oldum diye okula giden çocuk da olunca insan kötü oluyor
tarafından
Gecmis olsun canm
Inanki bizde ağır birr grip gecirdik covit aklima bile gelmedi
Daha once covitten dolayı kimseyle gorusmuyorduk simdi bu domuz gribi kafayı yemeye az kaldı
Oglum kapiya yapışıyor disari cikmak istiyor hava soguk hicbiryere goturmuyorum
Bıktık bunaldık artık
-Reklam-
0 oy
(8,196 puan) tarafından
Dongi gribi arttı asıl kime baksam influenza
(12,271 puan) tarafından
Dongi ne kız hiç haber seyretmiyorum artık influenza ne peki ulan baya yalancı kalmışım ben olaya
(1,517 puan) tarafından
Onun bi ilacı var en azından ama o çocuklar da kovidden ağır seyrediyor malesef
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Kuzu artik normallesti vakalar hep coktu zaten ama eskisi gibi takan yok nasil bir grip nirmalse bunuda oyle normallestirdiler normallesmese insanlar eskisi gibi maskesiz rahat rahat gezemez artik polis bile ceza yazmiyo maskesiz gezene 
0 oy
(102 puan) tarafından
Verilmeli ! 

Çocuklar okulda dahada hastalanıyor hangi birinden korkalım domuz gribinden mi, virüsten mi Allah kimseyi hastane kapılarına düşürmesin
0 oy
(14,957 puan) tarafından
Sonumuz iyiye gitmiyor bilemiyorum artık napacaz 
tarafından
Covid olcaz ne olcak başka ❤️❤️
(14,957 puan) tarafından
Aman dur kuzum olmayalım ya eşimleri de işten çıkartma yapacaklar galiba iyice battik ☹️
tarafından
İnş eşini çıkartmazlar canm ya
(14,957 puan) tarafından
Valla kuzum yeni gelenlerden çıkartılacak demişler Ağustos da girmiştik buraya
0 oy
tarafından
Valla cnm artık hicbirseye bakmıyorum zaten ben yeterince birşeyler uzuyor beni 
tarafından
Dünkü postun vardi ya
tarafından
Valla cnm eşimle küstuk baya bir üzdü beni bu sefer çok kötü şeyler söyledi bana
tarafından
Omu sana kötü seyler soyledi
tarafından
Evet cnm dün ağladım baya hiç umrunda değilim sen beni kisamasin git seni istemiyorum baya kırdı beni
tarafından
Bu yuzdenmi seni istemiyormuş
Ben hic bir yere gitmiyorum
Kapı orda istemeyen sensin çık git de ozamn
0 oy
(1,295 puan) tarafından
Ben artik hic takip etmiyorum turkiyeye artik normal grip gibi geliyo
0 oy
tarafından
Kapanma yapıcaklar bence yılbaşından sonra , eğitime ara vermezler ama aşkm sanmıyorm
0 oy
(712 puan) tarafından
Verilmez canim böyle böyle herkes covit olacak
0 oy
tarafından
Bence kesinlikle verilmeli çocuklar zaten taşıyıcı oluyor aciller de adım atacak yer yok bari insanlar evinde oturtup ilgilensin çocuğuyla bide onca nüfusu hasta edip hastane hastane gezilmesin ailelerede çocuklara da yazık 
0 oy
(339 puan) tarafından
20ocak yarı yıl tatil olur ondan sonra artık okul yok bence vakalar çok artı yine ev de canlı ders falan olur belki hayırlısı artk
0 oy
(1,353 puan) tarafından
Kış geldiği için arttı. Turizm sezonu bitti nasıl olsa. Ne hikmetse herkesin dışarda olduğu yaz mevsiminde düşüyor evde olduğu kış mevsiminde tavan yapıyor 
0 oy
tarafından
Vermezler vermesinlerde belki 5 yıl daha sürecek bu illet onca çocuk ne yapsın eğitimsiz benim iki tane uzaktan eğitim gören daha doğrusu göremeyen çocuğum vardı geçen sene oğlum ilk 4.sınıfa kadar ortalaması çok çok yüksekken bir dağıldı toparlayamiyor bu sene 3.çocuğumda okula başladı 1.sinif olupta uzaktan eğitim alan ve hiç bişey bilmeyen bir sürü tanıdığım var alısacaz hayat devam edecek başka çare yok 
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Okullar kapanmaz canım salya sümük hayata devam

Bendede ikibtane var okula giden 5 aylık bebeğim var ama evde eğitim çok zor oluyor
0 oy
(163,307 puan) tarafından
ben biktim bu virusden eskiye donmek istiyom
0 oy
tarafından
Hâlâ takip eden kaldı mi yaaa hiç bir yer kapanmaz böyle yasamaya alisacaz mecbur 
0 oy
(3,403 puan) tarafından
Vefat eden olmasında, hasta olanda hafif atlatsın inşallah 
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Kışın zaten hep artıyor yazın düşüyor çocukların bünyesi bu mevsim hep düşük oluyor bence verilmeli bütün hastalığı okuldan getiriyorlar zaten 
0 oy
(3,280 puan) tarafından
Görümcem okulda çalışıyo 15 tatilden sonra kapancak dedi ama tam kesin mi bilmiyorum 
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Omicron ve domuz gribinde yükseliş var o yüzden arttı ama sanmıyorum eskisi gibi kimse önem vermiyor

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 378 göst.
24 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prenseslerinannesi! (577 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 362 göst.
30 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1istanbul__masali (4,846 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 471 göst.
10 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 547 göst.
27 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,029 soru

24,038,362 cevap

329,034 kullanıcı

...