0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (2,688 puan) tarafından
Kızım 16 aylık çok emiyor bende işe başladım  gece nobetindeyim şuanda gece çok arıyor meme yi annem arkadaşım falan keselim artık emzirmekten çok üzülüyor diyor zaten gündüz uyuyunca 2 veya 3kez veriyorum emiyor ..iştahı da çoğalır bukadar yapışmaz Saba diyolsr blmyrm kararsızım 

10 Cevaplar

0 oy
(8,278 puan) tarafından
Asla kesme çok erken yazık günah çocuk istiyorsa emmesi hakkı  . Sen sütünü sağ gece öyle emsin çocuk . Hiç yoktan avutur kendini
(2,688 puan) tarafından
Ya çok agliyo memeyle uyumak istiyor iyice abarttı hiç agzimdan çıkmasın diyor gündüz annem bakıyor ben biraz uyuyorum verme meme diyor bana meme yok deyince kızım çok ağlıyor bende 2yas diyorum bizede zor böyle kes gitsin diyor herkes muhalefet  bide kış nevsimi süt onu koruyor Eylül ayına nekaldi surda :) 2yasa kesmek istemiyorum ..bide 1hafta gecedeydim başka yok
(8,278 puan) tarafından
Bence kesme bacım sen ise girdin diye çocuk zaten zorlanmistir annesinden ayrıldı kolay değil bir de en kıymetli sütünden ayrılmasın . Dediğin gibi kış ayı hastalıklar kol geziyor bende ameliyat olacaktım sırf kızım bir sene daha emsin diye erteledim .
(2,688 puan) tarafından
İyi yapmışsın cnm Allah şifa versin annemler gece uysnmasin rahat bakalım diye uğraşıyorlar ama yik öyle dünya yapacak bişey yok ya ni
-Reklam-
0 oy
(679 puan) tarafından
Alisir  canim bu kadar durmussun bi iki yasina gelsin bana erken geldi
(2,688 puan) tarafından
Bende kesmek istemiyorum annem bizede zor sen yokken napcaz deyip durdu zaten
(679 puan) tarafından
Oyle ama yapacak bisey yok biraz zorlamir ama alisir illaki
0 oy
(2,688 puan) tarafından
Hep emip uyumak istiyor ya zor oluyor uykuya dalmasi
0 oy
(15,725 puan) tarafından
Zamanla seni  yokluğuna alışır meme olmadan da uyunayi öğrenir 
(2,688 puan) tarafından
5 6 gündür yokum işte ins ya bende öyle diyorum evdeyken uyutamadim çok düşkün oldu biberon alsa mama falan bunun ki acliktan değil ya i bnce
0 oy
(2,589 puan) tarafından

İnan memeden kesmek daha zor :) ben hala uğraşıyorum :) benımkide sürekli emen ve emerek uyuyan bir bebekti biberon kullanıyorsa süt verebilirsiniz gece canım zaten 1 yastan sonra gece beslenmesini pek önermiyor doktorlar 

(2,688 puan) tarafından
Neden onermiyolar smdi ben emzirecwm evde olunca yine bağımlı olacak artık sabaha kadar uyusub istiyorum ya ..
(2,589 puan) tarafından
Uykuda vitamin çocuklar için canım uykudan da vitamin alıyorlar vücutları güçleniyor sanırım
0 oy
tarafından
Sütün varken kesmek bana doğru gelmiyo .oğlumda memsdeh uyudrdu 20 ay emzirdik sütüm bittiydi kesmek zorurnda kaldım..bir kacgun gece mizirdandi snra unuttu..birde ise başlamışsın memedebkesince komple sana bağımlı olucak..anne çocuk arasında ki bağdır o meme .birde gündüz yoksun ister istemez gece sana dokunmak istiyodur..
0 oy
tarafından
Gece emmeyi kes ama gün içerisinde ver canım meme ile doymaz artık zaten ama sütten faydalanır
0 oy
tarafından
Ben emziremedim diye üzülüyorum emzirenler kesmek istiyor bence ver gitsin anne sütünden faydalı ne var çocuk istemeyene kadar memenden süt kesilene kadar ver 
0 oy
(339 puan) tarafından
Kesebilirsin çok küçük değil artık ek gıda verilir ve dahada güzel toparlanır bence
0 oy
(163,444 puan) tarafından
sutun varsa kesme kiz

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 193 göst.
17 Ekim 2021 Diğer kategorisinde arzu07 (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 112 göst.
16 Haziran 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 90 göst.