0 oy
1,467 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Offf normal de kontrol ederim eşimin pantolonlarını bugün de zaten hep alıyor diye etmedim az önce aradı cüzdanım kayıp montumun cebine baksana dedi baktım yok dedim pantolona bak dedi bende pantolonu makineye attım dedim kontrol ettin yoktu dimi dedi bende yalan söyledim kontrol ettim yoktu dedim telefonu kapattım hemen makineye koştum bitirmişti bir de ne göreyim cüzdan orda kredi kartları kimlik evin giriş kartı her şey cüzdan da hemen içini boşalttım kombinin üstüne koydum kurusun diye ama kredi kartlarına falan bir şey olmuş mudur ya bir de aradım yine yalan söyledim montunun iç cebindeymiş görmemişim diye of ya kartlara bir şey olduysa bir gün kontrol etmedim al işte inşallah cüzdan kurur da anlamaz ya

32 Cevaplar

0 oy
tarafından
İnsanlık halı olabilir yalana gerek yokmuş. Kart tekrar çıkartılır hemen geliyor zaten bişey olmaz stres yapmayın 
tarafından
İşte aniden pantolon deyince kontrol etmediğim aklıma geldi o panikle söyledim işte
tarafından
Farketmedim sonradan gördüm  dersiniz bişey olmaz ,
-Reklam-
0 oy
(45,022 puan) tarafından
Neden bu kadar korkuyosun bilerek atmadın ya insanik halı inşallah bişey olmamıştır 
tarafından
Ya hani nasıl kontrol etmeden yıkarsın falan der bir de cüzdanı şirketin kartı kimliği her şeyi içinde o yüzden cüzdanı çok önemli onun için
(45,022 puan) tarafından
Ya olabilir kafan dalgın olur unutmuş olabilirsin dünyanın sonu degil ya
tarafından
Ya öyle de ben bir hata yapınca aşırı panik oluyorum kendi kendimi yiyip bitiriyorum
0 oy
tarafından
Kız sıkma canını en kötü yeni kart gelir 
tarafından
Gelir de işte ay bir daha tövbe kontrol etmeden yıkamam
tarafından
Olur canm insanlık hali üzülme bu kadar , eşinde kontrol edip atsaymış olacağı varmış aşkm üzülme
0 oy
tarafından

Esim birsey olmayacağını söyledi ama çipli yeni kartlar da olabilir belki bir nevi dedi. Ama eski görsellere birsey olmaz dedi. Çipe  birsey olmadıysa birsey olmaz dedi canım valla esim ama bilemedim. 

0 oy
(3,005 puan) tarafından
Kartlar yeniden çıkar ya olur öyle seuler dert etme senden önemlimi hemen çıkartırlar 
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Ayy bende tek kartı cebine koymuş cuzdani cikardim o kalmis yıkandı çıktı birseyde olmadi canim inş sizinkinede olmaz 
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Olmaz  canım  kolay kolay  zaten  cüzdanın içindeymiş en  kötü  cip sıkıntı olur yenisini  verirler 
0 oy
(14,986 puan) tarafından
Tekrar çıkartırsin canım 
0 oy
(859 puan) tarafından
Bilet olmuyor kuzm bende birkere 60 derecede yıkamıstım hiçbirşey olmadı hem de cuzdanın içinde bile deıldı birde araba anahtarı vardı elektronik normal bike değil ona bile birşey olmamstı ama eşim anahtara coknkızmıstı çünkü yenisi çok pahalıya gelecktı bize
0 oy
(30,116 puan) tarafından

Yalan söylemen iyi olmamış bende unutup atmıştım birşey olmamıştı.

0 oy
(4,655 puan) tarafından
Ayyyy yalan yalanı doğurmuş kız niye yalan söyledin unuttum deseydin ya birşey olmaz merak etme 
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Geçmiş  olsun canim. Silinmedi ise bir şey olmaz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 109 göst.
0 oy
1 cevap 100 göst.
15 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,932 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 239 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Kizim1 (32 puan) tarafından soruldu