0 oy
476 göst.
Diğer kategorisinde (191 puan) tarafından
Ben bu durumdan 3 aydır madurum bilenler var aranızda geçen hafta yine doktora gittim çok az enfeksiyonun var dedi artık bununla yaşmaya alıştım sanırım neyse fitil verdi kaşıntım çok yoktu zaten arada bi oluyor eşim korunarak ilişki yaşıyoruz 1 hafta doldu ilişkiye girsem sıkıntı olur mu birde daha önce eşim tedavi gördü ama bu neden tekrarlıyor anlayamadık psikolojik olduğunu düşünüyorum doktorum çok takmamı söyledi başına böyle bişey gelipte ilişkiye giren var mı birde eşim korunuyor ondan olsa bile bana nasıl bulaşsın ku ayrica tedavide gördü 

6 Cevaplar

0 oy
(163,365 puan) tarafından
acik yazicam kusura bakma erkek her wc den sonra taharet almiyosa bile enfeksiyon olur sende 
(191 puan) tarafından
Temizdir eşim cnm ama bende anlayamadım valla
tarafından
Açık ca yazmsnda canm duş almdn olmaz sonucta ilişki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım bende de böyle bir şey var 8 aylık evliyim her ilişkiden sonra yanma kaşıntı ve mantar oluyor ben de eşin temizdir ama balayı hastalığı imiş herhalde bunun adı hassas olduğumuzdan oluyor bu eşimizin kirli veya temiz olması ile alakası yok çünkü temiz bir insan ama yine de oluyor vücuduma adapte olamadı herhalde evliliğe ben onu düşünüyorum belki ilerde düzelir
(191 puan) tarafından
Canım peki napıyorsun ilk evlendiğinde oluyordu ewet yanma acı sadece kaşıntı yoktu şimdi buda oldu mesela korunuyomusun ilişkide ve kaşıntı için napysn
(191 puan) tarafından
Zaten cimdim çok hassas benim orkid bile ertesi gün tahriş yapardı
tarafından
Her türlü kaşıntı oluyor oramda oranın nemli kalmaması lazım eşimiz korunsabile kendi sivimizdan bile mantar olabiliyoz bu yüzden hep kuru tutmak lazım suanlik hamileyim fitil kullanıyorum travacort kullaniyorum ama sonrası ne olacak bende bilmiyorum tek bildigm kuru tutmak lazim
tarafından
8 ay uzun bir zmn kendnzi böyle avutmyn acı sızı ile iliski yasanmz bir doktor a gidin
tarafından
Ben doğumdan da korkuyorum yedi aylık hamişim çok korkuyorum doktorun elle muayene etmesine daha sıra gelmedi ama bakalım ne olacak :(
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Bizde öyleyiz ya ikimzden birbirimize illa gecryorz neden bizde bilmyorz
(191 puan) tarafından
Herkes Bu durumdan müzdarip sanırım canım özel olacak ama eşinde belirti car mı her seferinde soruyorum ben eşime ama şikayeti yok belki benden ona geçmiştir diye birde psikolojik olabiliyormuş
(4,098 puan) tarafından
Var oda çok asiniyor afedersin
(191 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun canım peki ilaç kullanıyor mu eşin
0 oy
(811 puan) tarafından
canim simdi post acicam ona bak buraya yazsam belki az kisi gorur ama postta cogunluk gorur
(191 puan) tarafından
Taman cnm
(811 puan) tarafından
actim cnm
(191 puan) tarafından
Başlığı ne canım sayfayı yeniledim göremedim ama
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım. Korkutmak istemem ama bı smear testi yaptirmani oneririim. Ben yillarca hep enfeksiyonla uğraştım sonra smear testim kötü çıktı tedavim bittikten sonra bir daha hiç ne akıntı ne koku ne kaşıntı hicbir şey yaşamadım çok şükür. Bı de çok fazla sabun ve sampuanla yıkama enfeksiyon daha da artar
(191 puan) tarafından
Yapıldı cnm enfeksiyon cıktı
0 oy
(376 puan) tarafından
Canim gunluk ped kullaniyorsan o da yapiyor diye dusunuyorum ben ya

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,720 soru

24,076,346 cevap

330,949 kullanıcı

...