0 oy
552 göst.
Diğer kategorisinde (15 puan) tarafından
Kizlar 28+4Erken doğum riskim  var.rahim kisalmasindan dolayı dr um hemn.ciger.gelistirici igne verdi 16.tane 1 aylik tedavi  birde günde 2 defa progestan vajinadan kullanıyorum etki edermu acaba Çok korkuyorum 

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilgim yok. post çıksın yukarı.
(15 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(852 puan) tarafından
Eder canım inşallah yorma kendini bol bol dinlen
(15 puan) tarafından
Illaki kalkıyorum 4 yaşında oğlum var :(
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Etki eder inşallah sen kendini yorma stres yapma herşey iyi olacak diye düşün mümkünse tuvalet dışında çok fazla kalkma.. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 
(15 puan) tarafından
Kafama takıyorum bi oglum var buda Allah nasip.ederse Kiz olacak sağ salim.kucagima Alayim ins zamanında
(6,077 puan) tarafından
Takmamaya çalış mümkün olduğunca pozitif düşün Allahın izniyle herşey yoluna girer merak etme
(15 puan) tarafından
Insallah Canim sağol
0 oy
(1,160 puan) tarafından
Bir arkadasimda böyle olmuştu 36. Haftada doğum başladı bir sıkıntı yaşamadı bebeği 4 yaşında hatta
(15 puan) tarafından
Ne güzel bende öyle olurum insallah
0 oy
tarafından
Bende bu hatafada bu riski yadadim korkma progestan büyük yardımcı oluyo sende bı kaç hafta hep dinlen bebek yerini eskisi gibi alana kadar 
(15 puan) tarafından
Insallah canm aliyoruk vajinadan
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Eder inşallah canım bol bol uzan dinlen kendini yorma zamninda sağlıkla alırsın inşallah yavrunu kucağına stresten de uzak dur 
(15 puan) tarafından
Insallah Canm çok sagol
0 oy
(960 puan) tarafından
Benimde 29, benim de riskim var ikiz gebelikten en başından beri progeston kullanıyorum, hastanede bir gün yattım ciğer geliştirici tedavi uygulandı. Çok faydası var bu tedavilerin düzenli ve saatli kulkan. Özellikle progestonu saatlik kullan hergün. Bir kere progestonu bırsktırdı doktorum kanamalarım oldu. 
0 oy
(4,071 puan) tarafından
Allah şifa versin Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 
0 oy
(102 puan) tarafından
Bende senin gibiydim korkma stres yapma protestan kullandım 5 gün sadece o da çok şükür birşey olmadı 37 3 de dünyaya geldi kızım 
(15 puan) tarafından
Ben 2 aydır kullanıyorum canm progestani
(102 puan) tarafından
Tam kaç haftaliksin canım 25 haftada başladı benim erken doğum riskim  evde is falan yapmadim kendimi yormuyordum hep uzanirdim  sende öyle yap olmadı annen yakinindaysa  onu yanina çağır sende daha çok rahatlarsin
(15 puan) tarafından
28+4 haftalik canm annemdeyim zaten
(102 puan) tarafından
En iyisini yapmişsin canım Allah yardımcın olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın minosunu canım
0 oy
tarafından
Benim arkasda senin gibi canm annesinde kaliyor yokmu kimse
(15 puan) tarafından
Annemdeyim canm yatiyorum
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Benim oglum 30 hafta kizim 32 hafta dogdu sukur simdi biri 12 girdi biri 10 kendini korkutma sağlıcakla kucağına alirsin inşallah
(15 puan) tarafından
Insallah Canm dua edin
0 oy
(1,691 puan) tarafından
eder insallah strese girme surekli yat kalkma
(15 puan) tarafından
Yatıyorum Cnm
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Canım bir ay bile gcese baya etki eder elinden geldiğince kalkma ayağa 
(15 puan) tarafından
Aynen canm insallah
0 oy
(415 puan) tarafından
Etki eder canim benim 27 haftalık başlamıştı 8lk hamileligimde 35. Haftaya kadar iğne ilaç serumla durdurdular 35 doğdu ciğer geliştirici vurdukları için kuvezede girmedi 
(15 puan) tarafından
Maşallah Bende 4 doz vurdum haftaya tekrar vuracam
(415 puan) tarafından
Hiç korkma Allah'ın izni ile hiç birşey olmaz
(15 puan) tarafından
Insallah Canim

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 88 göst.
0 oy
4 cevap 121 göst.
1 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Y (134 puan) tarafından soruldu