0 oy
561 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (39 puan) tarafından
Kızım 2 buçuk aylıkken kaynanamlara gitmiştim soğuktu kızımla ben uyuzzz olmustuk kızımın kıyafetlerini bana elimle yikatmisti kaynanam çamaşır makinası olmasına rağmen ellerim zaten uyuzlluktan yara olmuştu bizede bi kadın yorgan vermişti bize ondan gecmisti esime bana kizima neyse ben dedimki öğün beni suya soktun ben hasta oldum ozaman zaten korona çok yoğundu acaba demistim koronami oldum o soğukta bana bunu yapmıştı ve cümle aleme duyurmustu kaynanam doğru mu etti sizce 

6 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Hiçbisey anlamayan ben :dizzy:

(415 puan) tarafından
Ve ben
tarafından
Kiz neyi anlamadiniz uyuzz olmuslar kaynanasi makina varken elinde yikatmis kiza hemide sogukta
tarafından
Ayıp eden kim,neyi sormuş anlamadım ki
tarafından
Kaynanasigil ayipmi etti diye soruyo hani hem oyle yapmis hemde millete **** oldu hasta oldu falan diye duyurmuslarya  da bana bi tuhaf geldi
-Reklam-
+1 oy
(4,650 puan) tarafından
Neyi doğru  edecek kadin bencilce düşünüp  makinesini bile kullandırtmamamış..Başka çözüm  de bulabilirdi işine  gelmemiş. 
0 oy
tarafından
Kaynanan makina varken sana elinle yikatti semde yikadin he o makinayi bozarim kirarim net 
(13,307 puan) tarafından
Bugün daha ne kadar şaşırırım diye bakıyorum bazen
tarafından
Ben hic oyle dusunmuyorum burasi beni sasirtmiyo kanka neler görüp duydukburalarda
(13,307 puan) tarafından
Sen benden eskisin kanka zamanla ben de öyle Olcam
tarafından
Ahahha ogrenecen be kusum ogrenmeyeydim diycen bide xkdmmd
(13,307 puan) tarafından
Ah ah sorma :D
0 oy
tarafından
Ben hayatta elimle yıkamazdım
0 oy
tarafından
Valla ne evıne gıderım ne suyunu içerim ha senın uyuzun ona bulaşıcak dıye korktuysa hıc evıne almasaydı be ayıp ya
0 oy
tarafından
Ben kalkıp evime gelirdim bitimide bıraırdım ki bana yaptığını çeksin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 249 göst.
13 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 2,811 göst.
31 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hiranurum (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 829 göst.
25 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (9,080 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 388 göst.
29 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,040 soru

24,133,543 cevap

334,188 kullanıcı

...