0 oy
327 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Hanımlar  tarif ve öneri istiyorum   5 buçuk aylık ek gıdaya gelicek   13 gün kaldı   ama tavsilerinizde asla ve kesinlikle   süt ve süt ürünleri olmasin  oğlumun alerjisi var neler verebilirim   güzel tarifler bekliyorum

4 Cevaplar

0 oy
(2,052 puan) tarafından
Bende surda beklim 2 gün sonra 5 qyi bitiriyoruz baslamak istiyorum artik
tarafından
Bizim Dr şimdi başlayım istedi ama benim oğlumun mide kapakçığinda sorun var  ve böbrek büyümesi var acele etmeyelim dedim 5 buçuk aylık başlayalım o zaman dedi
(2,052 puan) tarafından
Hee geçmiş olsun canm rabbim şifa versin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimde aynı canim  kereviz çorbası verdim mercimek çorbası verdim irmik şu muhallebi yaptım pekmez ve meyveye tatlandirdim  bide arada meyve veriyorum patates havuç tavuk suyuyla haslayip veriyorum öyle tarif bakıyorum da bende :) 
tarafından
Beş ay 28 günlük canım 2 hafta önce vermeye başladım doktor önerisi ile verdiğim tarifte verebilirsin dediler çorba falan yapmadığına pratik oluyor diye veriyorum
tarafından
Bizim dr da vermemi istedi ama ben biraz daha bekleyelim istedim   çünkü  mide kapakçığinda sorun var ve böbrek büyümesi var az daha toparlasinnistedim cnm
tarafından
Canım sütün yetiyosa bekle benim azaldı ondan hatta bende günde bir kere bir sey veriyorum elimden geldikçe emziriyorum zaten öyle çok yemezler da bir çay kaşığı kadar tatdir öğrensin tabi sen evladını daha iyi bilirsin
tarafından
Ben doğumdan sonra 2 gün emzire bildim cnm 3 cu gün felç geçirdim tadavi devam ediyor hayla
tarafından
Yaa kıyamam Allah şifa versin canım çok üzüldüm
0 oy
(679 puan) tarafından
2 kasik yulafi pisir icine muz yada cennet hurmasi ceviz azcikta pekmez blendirdan gecir benim oglanin hem sut hem yumurts alerjisi  var ben bunu cok yedirdim
0 oy
(498 puan) tarafından
Muz 2 tatlı kaşığı irmik yarım çay bardağı suda pişir suyunu çekene kadar muzu ez üstüne bebe bisküvisini islat at karıştır üstüne irmigi dök karıştır kilo aldırır doyurucu Bi mama kabizliktan korkuyorsan biraz zeytinyağı at içine 
tarafından
Biz kılo almasın istiyoruz cnm 5 aylık 13 kg belkide geçmiş tirde kilosu
(498 puan) tarafından
Onun için ne yapabilirsin bilmiyorum canım mama veriyorsan onlar aşırı kilo aldırır değiştir mamani
tarafından
Mamayı değişmem imkansız  cnm receteli raporlu mama bizim aylık olarak ilaç gibi eczaneden alıyorum

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 135 göst.
0 oy
0 cevap 42 göst.
0 oy
2 cevap 212 göst.
0 oy
2 cevap 224 göst.
18 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,406 soru