0 oy
1,089 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Elinize ne geçiyor size ait olmayan görselleri siz yapmış gibi paylaşınca. Örnek 1

image

36 Cevaplar

0 oy
(163,332 puan) tarafından

bazilari yasar bazilari ozenir onlar özenti tipler yasayamiyo ama yasiyo gibi davraniyo 8-)

tarafından
Aynen oyle
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aaa inanmıyorum bnm yaptığım sunumu çalmışlar hırsızlık bu düpedüz haram olsun 
tarafından
Size mi ait görsel
tarafından
İroni beybi :) prdan çalıp buraya getiriyorlar ya benim Bn yaptım diye tersini yapayım dedim
tarafından
Ahaha kız inandım bi an :D
0 oy
(17,092 puan) tarafından
Kiz birde ejder meyvesinin tadinin nasil olduğunu anlatiyordu. Tövbe tövbe ya , bununki kuyruklu yalan valla. 
tarafından
:D ahaha mevsimimi acaba hiç yemedim
0 oy
tarafından
Az once bi kadin gün menum diyodu ma.nyak yaa
tarafından
Evet sjsj
0 oy
(702 puan) tarafından
Allah sonumuzu hayr etsin inşallah insanların emek hırsızlığına mı yanayım fenomen Olcam diye bin bir türlü saçma sapan şeyler yaptığına mi yanayim yoksa gösteriş için sunum vs yarışa girmelerine mı yanayım. Tabak tabaktir kap kaptir çanak canaktir . Allahin verdigi rızık herkesle paylaşılmamalidir onu bulamayan ona özenen kim bilir kaç insan var canı çeker çekmez düşünen yok bu tamamen görmemişlik cahillikten de beter bir durumdur . Sözüm burdaki hanımlara değil o Instagram'da sunum yarışı yapanlaradir..
tarafından
Bende tabaklarını çok beğendim yorum yaptım sonra birisi sunum sayfan mi var demiş o da sayfa adını yazınca buldum
(702 puan) tarafından
O değil de gerçekten bu ara sayfada bana da fakr insanlar varmış gibi geliyor biri yaşadığımız şehri sordu fake olduğu belliydi bu aralar biraz sayfada var
tarafından
Dolandırıcılarda çoğaldı.
0 oy
(45,021 puan) tarafından

Yalancı doldu bura yalancı atan tutan ne ararsan:)

tarafından
Evet çoğaldilar ☺️
0 oy
tarafından
Egosunu tatmin etmeye calisan cok kisi var burda ama komik duruma dusuyolar bilmiyolar
tarafından
Kimse kimseyi ne de olsa bilmiyor diyordur
tarafından
Bilmese bile birbirimize yorumlar yapiyoruz mesela ben o kisinin baskalarina yaptigi yorumlara inanmam daha
tarafından
Kullanıcı adını unuttum
tarafından
Ben de genelde dikkat etmem ama gecende de birisi kocam cicekle cikolata almis cicek alma diyorm seviyorm diye almis vs diye foto paylasti pinteresten alinti foto cikti. Genelde yeni uyeler yapiyo bunu
0 oy
(712 puan) tarafından
Yapacak birsey yok hayali bu tarz sunumlar evler sanirim 
tarafından
Sanırım
0 oy
tarafından
Bunu fark etmiştim fake olduğunu linç yerim diye ses çıkarmadım :)
tarafından
Ben bu görseli paylaştım bilemedim şimdi ? Diye hemen kaldırdı postunu :D
tarafından
Ahaha ne gerek var ki yani :D
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Noldu kizzzzz anlamadim bisi 
0 oy
(1,295 puan) tarafından

Canim söylede olabilir belki inst ismi böyledir ordada paylasmistir olamaz mi yani ben öyle düsündüm:D

tarafından
Begonvil__ en çokta bardaktaki tatlıları yakından çekip atar mısın deneme güldüm :D o da mesaj olarak gitmiyor demis
tarafından
Hahaha Kız ben bilerek öyle dedim çünkü resim bulanık duruyordu ondan yoksa en fazla mangolia yapmıştır ne var onda ben anlık atınca hep atıyorum ☺görüyorlar

Dedim.bakam atacak mj yakından ona göre inanayim
tarafından
Sayfa sahibi bütün yaptıklarını yakından çekmiş bir mangoliayi yakından cekmemsi :D
tarafından
Hahah ondan atmayı da beceremedj demek:)))
tarafından
:D ahahah sen iyiki mangoliayi istedin
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Ahahahahhaa zavallı yazik ya her yer kafasi bozuk dolu valla
0 oy
tarafından
Ben zaten anlamıştım o paylaşımı görünce,belli yani kendinin çekmediği 
0 oy
(475 puan) tarafından

Bu fotoğraf bu kadına ait değilmi yani :D

0 oy
tarafından
Yine bişey kaçırdım belliki ama tahmin edebiliyorum çok şükür hiç özenmedim böyle şeylere hayatımda gereksiz çaba
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Evet ryya adlı biriydi. Bir arkadaş şikayet etti . Eski sorularına baktım bu postu kaldırmış

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,101 göst.
18 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde YummyYummy (1,156 puan) tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 1,283 göst.
12 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 164 göst.
13 Haziran 2025 İnternet & Teknoloji kategorisinde Ayasa (1,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 751 göst.
18 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,650 soru

24,061,692 cevap

330,164 kullanıcı

...