1》Ev işlerine yardımcı olma =20 puan
1-10
2-20
3-henuz bilmiyorum
4-7
5-10
6-10
7-10
8-10
1=10
2=70
3=0 çünkü çocuk Yok
4=60
5=100
6=20
7=90
8=90
Çok şükür diyelim
60 geldi
Ev işleri , romantizm , çocukla ilgilenme , özel gün :D bunlar yok. Çocukla aslında isim olunca ilgilenir sayilirsa eğer 70 puan
Puanlamak yerine yazmak istedim ☺️☺️
1-Hastayim geçen gün market alışverişi yaptık her şeyi yerleştirdi sağolsun,normalde karıştırmam ev işlerine,acil durumda yapar sadece.
2-Cok şükür hiç kimseyi karıştırmaz ailemize
3-bebisimiz yolda Allah'ın izniyle ☺️
4-ben hicbisey beklemem,fazla da romantik değildir ama mesela yolda giderken bi çiçek koparır verir bana bu benim çok hoşuma gider ☺️ sevdiğim çikolataları alır,sanırım bunlar romantiklige giriyor ama yetiyor bana,zaten gül falan sevmiyorum ben,hep söylerim
5-Hic parasız bırakmaz sağolsun kesesine bereket
6-ozel günleri ben önceden söylerim o da hatırlar ama yoğun çalıştığı için unutabilir diye dile getiririm yani, zaten bi evlilik yıldönümümüz var bide doğum günümüz başka özel gün tanımam ben sevmem de.
7- Eşimi sevmek mi ? Sevmenin de ötesinde bişey ☺️ Rabbim ömrüne ömür katsın,gölgesini başımdan ayakkabısını kapından eksik etmesin Rabbim ☺️
8- Çok şükür sevgimiz de saygımız da var,bunlar olmasa huzur olmaz zaten
Allah'ım hepimizin evine huzur mutluluk versin inşallah
70-75 arası. Özel gün olarak sadece kendi doğum gününü hatırlatır sevgi saygı da bazen gidiyor bir yerlere
Yüzde bir milyon eşim kazandı cok şükür hepsini de fazlasını da yapar
Beyime 90 verdim 10 puanı romantizm den kırdım kendisi biraz oduncukturda :☺️❤❤❤
Parodi Anneyi mi Takip Ediyorsun
1,491,319 soru
24,370,120 cevap
347,959 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın