0 oy
286 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (988 puan) tarafından
Kızlar 7 aylık bebısımın basında konak var doktor bısy yapma gecer dedı ama daha halen cogalıyo sanki nasıl gıder bıran once

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Her banyo sonrası bebek yağı ile mesaj yap saç tiplerine o şekilde.temizlenir. banyo sonrası saç dişlerini bebek fırsatı ile.tara yağ ile nemlendir. 
(988 puan) tarafından
Hangı yag pekı
tarafından
johnson's baby bebek yağı kullanabilirsin canim.
tarafından
Bn Dalin kullanıyorum cnm Bebek yağı
-Reklam-
0 oy
(672 puan) tarafından
Cnm banyodan önce bı yağ surup şapkasını kapat 2 saat sonra yıka bebisi sonra tarakla tara hemen çıkıyorlar.
(988 puan) tarafından
Bebe yagı mı suruyum canım
(672 puan) tarafından
Cnm bize eğitimde doğal yağlar kullanın demişlerdi. Badem yağı hindistan cevisi yağı filan.
0 oy
(693 puan) tarafından
Hayr kötü deil geciyor banyodan yarim saat önce zeytin yagi sür snra konak tarafi ile tara ciktiginj grceksn snra banyosunu yaptir gecene kadr bunu tekrarla cabuk gecior 
0 oy
tarafından
Banyo yapmadan önce zeytin yağı sür 1 2 saat beklet sonra tara bebek taragiyla daha sonra duş aldır geciyo cnm
0 oy
tarafından
Minidolin şampuan deneyin benim oğlumun aşırı konağı vardı o şampuan ile geçti 
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Valla kuzum benim.oglumunda vardi bende  bisey yapmadim ama en son doktora goturdugumde doktor farketti banyodan bi saat once vazelin sur konak taragiyla tara dedi  e bebekden tarak aldim gorsen minicik dedim bune ne ise yaricak 

Ama bir banyoda hic birsey kalmadi bosuna durmus onca zaman bi zarari yok ama bazen ilerliyo asiri sertlesiyor kuzum
0 oy
(163,442 puan) tarafından
ilk aylar oluyo diye biliyom
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Bizdede bebek olmuştu zeytinyağı sür iyice diplere falan sonra beklet banyo yaptır hemen dökülüyor 
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Hayır canım kötü değil . Zeytinyağını iyice ısıt sonra sogut. Benim oğlumun başı öyle iyileşti. Banyodan yarım saat önce sür yumuşak bir tarakla temizle . Banyo yaptır. Saçını iyice kurut. Komşumun kızının öyleydi. İki haftada düzeldi 
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Canm banyodan önce bebe yağı veya zeytinyağı yağı sürüp nemlendir hafifçe tara sonra da duş aldır hemşire bize bunu önermişti varsa zeytinyağı kullan ve şampuanı değiştir mustela kullan biz Dalin kullaniyodk bıraktık mustela kullanıyorum artık

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 573 göst.
4 Mart 2021 Diğer kategorisinde Eylulunannesiiiii (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 277 göst.
15 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 283 göst.
25 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.