0 oy
100 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (564 puan) tarafından

Uyku Miktarı

2-3 ay arası, 24 saatte ortalama toplam 14-16 saat civarı uyku ihtiyaçları oluyor, bunun 8-9 saatini gece 22.00-23.00 ve sabah 7.00 arası gibi blok şekilde düşünebilirsiniz. 2-3 ay arası dönemde bebeğinizin aşırı yorgun hale gelmeden uyanık kalabileceği süre ortalama 75-90 dakika civarında.

Benim bebe bunun tam tersi hiç uyumuyor yahu arada Bi şekerleme yapıyor 10 dakika falan ben de mi var bi sorun anlamadım ki. Bu tam uykuya dalmadan 3 yaşındaki uyanıyor adam desen horul horul.. vallahi ölecem prensesler gibiydim babamın evinde ben ah ah :)

4 Cevaplar

+1 oy
(163,551 puan) tarafından
sjsjsjssj baba evini hatirlatma laaa bi elimde kumanda yanimda sehpada meyve tabagi ben kanepede bacaklarim kanepenin tepesinde heeyy yavruum heeyy ne gunlerdi
-Reklam-
0 oy
(328 puan) tarafından
Yok kuzum benimkide ohle malesef 1.5 aylık benimkide ama uyumuyor gece uykuya zor dalıyor oda uyusa yarım saat sonra uyanır gündüz hiç uyku yok :/
(564 puan) tarafından
Aynen ya küçücük vücuduyla nasıl dayanıyor anlamadım ki ben dayanamıyorum
0 oy
tarafından

Geçecek gececekkkk:D

0 oy
(1,153 puan) tarafından
26 aylık ve 2 aylık 2 oğlum var biri uyuyor diğeri uyanıyor prenses değil kraliçe gibiymisim anamin evinde adam uyuyor ben daha ikisini de yeni uyuttum dua ediyorum birisi uyanmasın da bende uyuyayım bulaşıkları yıkayıp diye

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,890 soru

24,175,374 cevap

336,086 kullanıcı

...