0 oy
379 göst.
Diğer kategorisinde (1,963 puan) tarafından

Dun post açmıştım yürüyemiyorum diye :) yazilanlardan sonra iyice vicdan yaptim gece 3te yattim ama yinede kalktim :) bugun bide özel ders vercem bakalim insalah uyuklamam :)

image

5 Cevaplar

0 oy
(2,558 puan) tarafından
Bol güzel yürüyüşler cnm
(1,963 puan) tarafından
Sağol canim insallah devamini getrrm :)
(2,558 puan) tarafından
Inşallah cnm
-Reklam-
0 oy
(2,631 puan) tarafından
Günaydın :) iyi yürüyüşler :) Takin müziği kulağınıza duymayın kafanızı dinleyin :) 
(1,963 puan) tarafından
Aynen öyle yaptım yalniz ciktm zaten esimle birlkte ciktm o işe ben yürüyüşe :)
0 oy
(50 puan) tarafından

Yürüyüşe kalkmak maşallah ne kadar değişik  :D

(1,963 puan) tarafından
Evet güya biz nisanliyken evleri biticek gidiceklerdi bitmedi bir kac ay dediler 1 sebe oldu ev hala bitmedi hala bekliyoruz
(50 puan) tarafından
İnşallah biter bı an önce hamileyken bende huzursuz bacak sendromu vardı duş almadan uyuamiyodum her Allah'ın günü düşün yani sicakladigin rahat giyindigin vs oluyor kaynana kaynata varken çekinir insan ya
(1,963 puan) tarafından
Ya sorma ben de her gun duş alırım cok terliyorum bide bende hamilelik.lekeleri çıktı terlememem lazm her sabah mecbr alırım cok cekiniyodum yanls anlicak diye. Odamda banyo var ama duycak diye cekinirdim.. baktm olmuyo takmiyrm o konuyu artk :) huzursuz bacak ne oluyo canim
(50 puan) tarafından
Bacakta titreme mi desem ağrı mi desem değişik uyuşma tarzı bişi uykuya dalacagin sıra başlıyor hareket ettirme gereği duyuyorsun bı turlu uyuyamiyosun vs
(1,963 puan) tarafından
Hadi ya devam ediyor mu. Bnde de ara ara aynisi oluyo böyle bisi duymstm da tam nasl oldugunu bilmiyordum
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Hadi bakem tabana kuvvet 
(1,963 puan) tarafından
Ohh vala iyi geldi azicik belim agridida bel napsn tembellesmis :) 1 saat yurudm geldm :)
0 oy
(6,920 puan) tarafından
İyi yapmışsın cnm :)
(1,963 puan) tarafından
Sagol canimbinsalah devam ettireblrm :)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 662 göst.
0 oy
12 cevap 397 göst.
0 oy
17 cevap 388 göst.