0 oy
169 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (377 puan) tarafından
tarafından kapalı
Oğlum 7 aylık 10 kilo Dr kilosu ilerde dedi neyse kaynanam uzun bir aradan sonra çocuğu gördü kızınin oğlunu kendi büyütmüş aşırı düşkün ve torunları arasında ayrım yapar mesela yeni doğum yaptım onda kaldık ben gece uyuyamadim çocuk çok kalktı eşim sabah anne biraz bak çocuğa da Sanem dinlensin dedi görümcemgil gelecekti evin önünü yikayacam torunum gelip burada oynayacak temiz olsun dedi kucağına bile almadı göstermelik biri gelirse seviyor neyse bugün beni aramış işte seninki ( oğluma diyor) Mustafaya göre çok daha zayıf ay o nasıl tombisti annesinin sütü daha çok yarıyor diyor ben de dedim ki Dr kilosunun fazla bile olduğunu söylüyor her çocuk farklıdır ayrıca çok kilolu olması iyi bir şey değil dedim ama keşke daha da deseydim gerçekten çok sinir oldum bugüne kadar bir gün bile gelip yardımcı olmadı çok çok sinirliyim arayıp ağzıma geleni söyleyesim var uzaktan gazel okuyor bana gerçekten şu muhatap olmak zorunda kaldığım insanlara şaşıyorum evlenmeden nolacak eşim iyi diyordum ailesi önemli değil diyordum ama çok önemliymis geç farkettim bu kadın demek ki her çocuğuma baktığında kıyas yapıyormuş
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 305 göst.
16 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 958 göst.
29 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 641 göst.
8 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (7,225 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 424 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,538 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,360 soru

24,413,722 cevap

351,124 kullanıcı

...