0 oy
166 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (198 puan) tarafından
merhaba anneler yeni bilgiyle geldim kızımın genetik hastalığı konulmadan önce devlet hastanesi fizikten randevu aldım doktora anlattım durumunuzu YÜRÜYEMİYOR basmıyor korkuyor dedim oda bize devlet hastanesinin verdiği fizik tedavi için hastalığı olmadığı SEREPRAL PALSİ RAPORU ÇKARDI FİZİK ALMASI İÇİN 10 AY SONRA BANA DÖNÜŞ YAPTILAR KIZIMI HASTANEYE FİZIĞE  GÖTÜRÜYORUM 2 HAFTA OLDU SEANSI 15 DAKİKA ÇOK AZ FAKAT BUGÜN ÖĞRENDİM Kİ O RAPORLA ÖZEL HASTANEDE FİZİK ALMA HAKKIMIZ VARMIS 45 DAKİKA DEMEM O Kİ ÇOCUGUNUZUN ENGEL TEŞKİL ETMEYEN YANŞ ENGELLİDİR GEREĞİ KALMADAN FİZİK BÖLÜMÜNDEN RAPOR ÇIKARTIP FİZİK ALABİLİRSİNİZ ANNELER

1 cevap

0 oy
tarafından
Tabiki 3. Aylık hakkınız var istediğin hastanede. Devlette de süreler aynı aslında da devlette ilgili fzt bulmak zor. Bu arada oksijensiz mi kalmıştı anne karnında doğumda yada doğum sonrası
(198 puan) tarafından
yok kızım  genetik hastalığı var 2.5 yasında henüz yürüme hala yok raporumuz çıktı kurumda fizik tedavi görüyoruz ama bugün bu hakkımız varmış öğrendim burdada şifa arayan yardim isteyen anneler oluyor bazen öğrendiğimi paylaşmak istedim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 124 göst.
7 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Musmutlu (456 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 234 göst.
18 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,373 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 101 göst.
5 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,373 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,017 göst.
18 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,545 soru

24,112,530 cevap

333,048 kullanıcı

...