0 oy
421 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Arkadaş çevresi çok kısıtlı bir insanım her zaman şuan inandım bir gün dostluk biterse canın yakacağı en iyi şeyi o bilir diye burda öyle bir kavram yok paylaş istediğin şeyi üslub içerisinde her yerden bir destek bir dua gelsin valla cansınız ya seviliyonuzzz❤:kissing:

9 Cevaplar

0 oy
(9,647 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
:)) sende seviliyorsun ❤
tarafından
Sevin beni çok sevin shhshshshshs :D
-Reklam-
+1 oy
(1,145 puan) tarafından

İlla sevmek için birini görmek gerekmez kan bağına gerek yok can bağı olsun yeter :angel: vayyy beee ne anlamli konuştum yaww:D:D

(7,483 puan) tarafından
Ablam ayda bir bu sozu whatsapp  da paylasir hahaa ☺☺
(1,145 puan) tarafından
Ama öyle yani şimdi burda kimseyi canlı görmedim ama yeri geliyor çoğu derdimizi burda paylasiyoruz destek olunca insan kendini iyi hissediyor 1 kişi bile yorum yapsa insan düşünuyor yeri geliyor üzülenle üzülür sevinen ile seviniyorum  şahsen kendi adıma. . Sadece tek sorun yapmacik olduğu gibi olmayan boş bogazlik yapanlarda  oluyor onlara hiç tahammül edemiyorum ama okuyorum cevap yazmıyorum kalp te kirmiyorum uzaktan seyrediyorum yani =) yazmam gereken olursa yazıyorum sadece
(7,483 puan) tarafından
Kesinlikle canim. Bende bazi kişilerin bos yorumlarina deli oluyorum. Hiç muhattap olmamak en iyisi. Ama samimi olan zaten kendini belli ediyor. Oyle kisilerin sevincinide uzuntusunude paylasiyosun hic tanımadığın halde. Yeri  geliyor dua ediyoruz. Umarim bizler de bilmedigimiz kisilerin dualarinda yer alabiliyoruzdur.:)
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Tekirler cnm bende seni seviyorum 
0 oy
(3,797 puan) tarafından

Sende seviliyosun canm <3

0 oy
tarafından
Bende hepinizi  seviyorummm  iyki varsınız 
0 oy
tarafından
Seviliyorsun kuzum ❤ bende iyi ki tanımışım sizi iyi ki indirmişim bu uygulamayı ne zaman derdim olsa yazıyorum çekinmeden annemle babamda uzaktalar bende uzağa evlendim kimsem yok burda sadece siz varsınız sizi çoook seviyorum bebişlerim ❤
0 oy
(271 puan) tarafından
Valla uygulama guzel bazıları dozunu kaçırmasa ortalığı bulandirmasa ama iste oda uygulamanin nazar boncuğu olsun 

Sende iyiki varsin Allah icin hepinizi insani insan olduğu icin çok seviyorum 

Ah ah bide uykuma care bulsam 34 haftalık hamileyim uyuyamadım ya :(
0 oy
(3,757 puan) tarafından
Sen de seviliorsun canım biz burada aile olmayı bildiğimiz sürece kocamam kale gibi bir dostluklrmz olck ❤
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Sende iyiki varsin canim benim ❣❤❣❤

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,856 soru

24,078,172 cevap

331,048 kullanıcı

...