0 oy
172 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (486 puan) tarafından
TSH: 5.74

FSH: 5.40

LH:.   2.55

ESTRADİOL:.  30

PROLAKTİN:.  27.90

Total Testesteron:  0.13

Devlette yaptırdım tiroid degerlerim yüksek çıktığı için dahiliye git dedi ilaç felan vermedi değerlerim nasıl ki yani 1senedir istiyorum çocuk olmuyor ovulasyon da yakaloyotum ama anlamadım bişey ya psikolojik olarak çok yoruldum artık özele gidiyorum zayofla gel diyo ve ben 73 buçuk kiloyum şuan napacagimi şaşırdım sonuç alamıyorum biyerden

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Belki Esin de sorun vardır esin muayene oldu mu hiç 

Neden sadece kendinde arıyorsun sucu 
(486 puan) tarafından
Önce kendime baktırmak istedim  bana kesin sende sorun yok ya da var demediler ki iyi bı doktor Bulsam sonra esimede baktircam bı cocugumuz var şükürler olsun ikinciyi istiyroum o bile psikolojik olarak yipratiyo insanı
tarafından
Kız o zaman stres de etkiler bunu stres yapma oluruna bırak
(486 puan) tarafından
İnşallah cnm ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşinin de kontrolleri yapıldıktan sonra herşet yolundaysa yapılacak 2 şey var. 1.si ikinzde sağlıklı hayata geçin beslenme, spor vb. 2.si de stres yapmayın akışına bırakın.
(486 puan) tarafından
Esimede baktircam canim
0 oy
(712 puan) tarafından
Erkeklerde daha çok sorun çıkıyor canim..
(486 puan) tarafından
Yarın özele gidicem canım inşallah güzel sonuç alırım yumurta rezervim az salt limitte şuan sonuca bakarsak bakalım nolcak
(712 puan) tarafından
Benimde yumurta rezervim az malesef tup bebek tek umut şuanda
(486 puan) tarafından
Klomen felan sonuç vermiyormu ki canım
(712 puan) tarafından
Onu hiç kullanmadim aşılama falanda düşünmedik direk tüp bebeğe geçtik biz
(486 puan) tarafından
Peki canım devllete mi gidiyorsun yoksa özel mi?hangi şehirdesin?Sen mi tercih ettin tüp bebeği ne asamadasinjz bilgi verir misin canım merak ettim Ben İstanbul'dayım yarın ozelle gidip sonucumu gösterecem bakalım ne diyecek

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 97 göst.
26 Mart 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 124 göst.
21 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mavirane (392 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 275 göst.
6 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (607 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 238 göst.
28 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eyvallah (285 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,124 soru

24,178,665 cevap

336,232 kullanıcı

...