Öncelikle bu postu açtığım için hakkınızı helal edin belki biraz uzun ilk defa ailemle ilgili bir post açıyorum
Öncelikle ben evlendiğim zaman ailem istemiyordu annem benim yüzüğü atmam için yapmadığı şey kalmadı ben eşimi çok seviyordum atmadım
İşte nişanlılık sürecinde ablam da nişanlandı evlendi artık bana mı inatçı bana annemden kurtulmak için evleniyorum diyordu anlık karar verdi evlendi
Annemle ne kadar knşsam da hep bana beddua eder sen gittin evlendin vs gibi şeyler onun eşi düzgün olmadığı için hatta ablamı dahi sevmiyor kaç defa çocuğu aldırmaya kalkıştı ablamın kaç kere boşanmaya kalktı onun yüzünden eşimle benim de huzurum kalmadı ablam hamile son haftaları bende 8 aylık hamileyim ablamın eşi de başka bir memlekette gitmşti evde değildi onun için eşim daha gitti onu evimize getirdi eşi ablamı hamile haliyle tek başına o evde bıraktı gitti memlekette iş için daha biz gittik getirdik ablam her hasta olduğunda ben ve eşim vardı onun eşinin umrunda dâhi değil o bebeğe bşy olsa falan her zaman ablama destek çıktık çok üzülürdüm geçen gün annem bize köyden eşyalar gönderdi pestil yoğurt vs gibi bir çok şey onun eşi gidip getirmedi benim eşim gitti getirdi o eşyalar yüzünden eşim ortağıyla çok kötü tartışmşlardı ve eşyalar geldiği zaman ablam çok olan eşyaların üzerine gidip bu benim bu benim diyordu gerek yoktu ki eşimin yanında öyle şeyler söylesin bende öncesinde dedim ki ablama bu eşyalar gelirse ben istemem dedim çünkü annem beni çok kırdı işte üstüne ablam böyle ypnca eşimin yanında bende sinirlendim bu eşyaları istemiyorum dedim ablam bir saniye bile gelip yanıma demedi kardeşim bir derdin yada bşye mi kızdın demedi eşim o kadar da ablama gel otur knşlm Eşim niye bu kadar kızdı falan ablam gelmedi o hamile haliyle ablam kalktı gece 12 de o eşyaları (6 torba eşya ) tek başına taşıyıp eve götürdü eşim de çok kızdı bşy demedi snra gidip annemin yanında ben ve eşimle ilgi kötü kötü şeyler söylemişti annem de bana eşime ağza alınmayacak laflar edip ses kaydı atmıştı çok kötü günlerdi
Bu gün ablam başka yere taşınacak bana dedi gel yardıma bende tamam dedim tlfn kapattım eşim dedi ki gitmeni istemiyorum ama gitme de demem sana ailen sonuçta onca nankörlük yaptı bize falan eşim baya bir bozuldu bende ablama mesaj attım eşim istemiyor ondan bende gelemicem falan eşime dedim benim ailem dahi olsa ben senin rızan olmadan hiç bir yere gitmem dedim sizce gitmemek le doğru mu yaptım ablam çok nankörlük yaptı bize daha bir çok şeyi söylemek istemiyorum ablamla ilgili?