0 oy
360 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,748 puan) tarafından
tarafından kapalı
Öncelikle bu postu açtığım için hakkınızı helal edin belki biraz uzun ilk defa ailemle ilgili bir post açıyorum 

Öncelikle ben evlendiğim zaman ailem istemiyordu annem benim yüzüğü atmam için yapmadığı şey kalmadı ben eşimi çok seviyordum atmadım  

İşte nişanlılık sürecinde ablam da nişanlandı evlendi artık bana mı inatçı bana annemden kurtulmak için evleniyorum diyordu anlık karar verdi evlendi 

Annemle ne kadar knşsam da hep bana beddua eder sen gittin evlendin vs gibi şeyler onun eşi düzgün olmadığı için hatta ablamı dahi sevmiyor kaç defa çocuğu aldırmaya kalkıştı ablamın kaç kere boşanmaya kalktı onun yüzünden eşimle benim de huzurum kalmadı  ablam hamile  son haftaları bende 8 aylık hamileyim  ablamın eşi de başka bir memlekette gitmşti evde değildi onun için eşim daha gitti onu evimize getirdi eşi ablamı hamile haliyle tek başına o evde bıraktı gitti memlekette iş için daha biz gittik getirdik  ablam her hasta olduğunda ben ve eşim vardı onun eşinin umrunda dâhi değil o bebeğe bşy olsa falan her zaman ablama destek çıktık çok üzülürdüm geçen gün annem bize köyden eşyalar gönderdi pestil yoğurt vs gibi bir çok şey onun eşi gidip getirmedi benim eşim gitti getirdi o eşyalar yüzünden eşim ortağıyla çok kötü tartışmşlardı ve eşyalar geldiği zaman ablam çok olan eşyaların üzerine gidip bu benim bu benim diyordu gerek yoktu ki eşimin yanında öyle şeyler söylesin  bende öncesinde dedim ki ablama bu eşyalar gelirse ben istemem dedim çünkü annem beni çok kırdı işte üstüne ablam böyle ypnca eşimin yanında bende sinirlendim bu eşyaları istemiyorum dedim ablam bir saniye bile gelip yanıma demedi kardeşim bir derdin yada bşye mi kızdın demedi eşim o kadar da ablama gel otur knşlm Eşim niye bu kadar kızdı falan ablam gelmedi o hamile haliyle ablam kalktı gece 12 de o eşyaları (6 torba eşya ) tek başına taşıyıp eve götürdü eşim de çok kızdı bşy demedi  snra gidip annemin yanında ben ve eşimle ilgi kötü kötü şeyler söylemişti annem de bana eşime ağza alınmayacak laflar edip  ses kaydı atmıştı çok kötü günlerdi 

Bu gün ablam başka yere taşınacak bana dedi gel yardıma bende tamam dedim tlfn kapattım eşim dedi ki gitmeni istemiyorum ama gitme de demem sana ailen sonuçta onca nankörlük yaptı bize falan eşim baya bir bozuldu  bende ablama mesaj attım eşim istemiyor ondan bende gelemicem falan eşime dedim benim ailem dahi olsa ben senin rızan olmadan hiç bir yere gitmem dedim sizce gitmemek le doğru mu yaptım ablam çok nankörlük yaptı bize daha bir çok şeyi söylemek istemiyorum ablamla ilgili?
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

+2 oy
(1,849 puan) tarafından

Vallaha bazılarınin burda klavye eğitimine ihtiyacı var yeminle öyle karışık anlatıyo ki bazıları hiç anlayasim gelmiyo:ermm:

tarafından
Al benden de kim ne demiş ne olmuş anlamadım . Birde hepsi de çocuk gibi ufacık şeyi buyutmuşler.
(1,849 puan) tarafından
Aynen vallaha ya ne değişikler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gitmemekle doğru yaptın fakat ablana eşim istemiyor gelmicem demek yanlış olmuş zaten annenle ablan eşine düşman daha da kötü olacaklar şimdi size karşı. Ben gelemiyorum sancım var vs uydursaydın keşke. Bu arada fazla fedakarlık yapmışsın biraz kendini düşünmelisin 
(1,748 puan) tarafından
Ama ben çok  merhametli brym çok üzüldüm
tarafından
Ben olsam ben de üzülürdüm haklısın sana böyle dediğime bakma ben de yapardım aynılarını
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Abla da olsa bir yere kadar. Bence doğru yapmışsınız.
(1,748 puan) tarafından
Aynen hiç girek yokki onun yanında söylediğim şeyi gidip anneme söylesin ben artık yoruldum onun yüzünden eşimle aramın açılmasına Allah'tan ne zaman muhattap olsam bir hatası olur illaki eşimle aram açılır  bu ailevi meseleden dolayı aramı açtım kafam rahattı ama işte hamiledir içim sızlıyor
(1,576 puan) tarafından
Sizin içiniz sızlıyorsa onun da bu kız benim kardeşim böyle yapmayayım demesi lazım. Alın karşınıza konuşun isterseniz bak böyle olunca üzülüyorum neden böyle davranıyorsun diye.
(1,748 puan) tarafından
Nankörlük yapana ne diyeblrsn ki
(1,576 puan) tarafından
Siz bilirsiniz. Kardeş olmasa yüzüne bakmam ama kardeş için bir kere denemeye değer.
0 oy
tarafından

Eşin izni olmadan birşey yapmak ta günah zaten. Ama annenin yaptığı da ayıp kuzum insan evladına beddua eder mi tamam evlenmişsin artık çocuğun ilacak insan der ki yeter ki mutlu olsun. Allah anne ne de size karşı vicdn versin inşallah düzelir herşey Allah in izniyle . Sen sıkma canını. Bazen insanlar anlamıyordu anlatmak lazım kırıldığını hareketinle falan. 

(1,748 puan) tarafından
Keşke annem düzgün olsa benim yaşım 21 bir gün annemi arayıp bu derdim var yada bunu bilmiyorum diyemiyorum niye çünkü insanla dalga geçer ablamlara da diyemiyorum hamileyim bir gün arayıp da nasılsın bir ihtiyaçın varmı diye sormaz evin en küçüğüyüm daha benim doğmamış bebeğime etmediği beddua yok
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Eşini demeyipte gelemicem deseydin daha iyi olurdu gitme bencede 
(1,748 puan) tarafından
Ben eşimi bilerek söyledim çünkü eşim o gün hiç bşy demediği halde gidip eşimle ilgili babam ve annemin yanında bir sürü şey söylemşti
(7,470 puan) tarafından
Hmm sen bilirsin kuzum e ablan birsey demedi mi gelmicem diyince
(1,748 puan) tarafından
Kızdı ama napim ben ailemin dolduruşuna gelip eşimle aramı çok açtım ben o salaklığı çok yaptım neyse de geç olmadan anladım zaten ben biliyorum o ablam beni çok kıskanır beni eşimi  halbuki eşimin bana verdiği değer benim yedi ceddim bana vermemiş ben bir daha asla ailem yüzünden eşimle tartışmam eşim ne derse o tabi ailem de düzgün olsa eywalah dicem elle tutulacak bir tarafı yok
(7,470 puan) tarafından
Boşver kizarsa kizsin üzülme sana guvenipte ev tasimiyor sonucta sende hamilesin

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 826 göst.
0 oy
8 cevap 635 göst.
0 oy
10 cevap 748 göst.
14 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 859 göst.

Kategoriler

1,476,631 soru

24,172,151 cevap

335,903 kullanıcı

...